Třinec – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Kladno – K. Vary 5:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (0:0, 4:0, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 11.02.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:02 Michal BULÍŘ - 4:0
     
    37:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, hattrick je na světě! Západočeši využili špatného zlínského střídání. MICHAL BULÍŘ si na pravé straně rychle vyměnil puk se Suchým a tvrdou ranou z první z úhlu překvapil přesunujícího se Hufa. Je to tak jeho třetí branka večera. Bulíř stihl hattrick za osm minut a čtyři sekundy! Asistence: Filip Suchý.
    31:45 Michal BULÍŘ - 3:0
     
    31:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Klasickou přesilovku už však Západočeši proměňují a díky třem využitým početním výhodám utíkají Beranům už na 3:0! Zlín nedokázal vyhodit, Mertl poté z levé strany přihrál na ránu z první MICHALU BULÍŘOVI. Ten se opřel do puku a propálil přesunujícího se Kašíka. Asistence: Tomáš Mertl a Jan Schleiss.
    28:58 Michal BULÍŘ - 2:0
     
    28:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají i druhou přesilovku! Thorell vyslal křižnou přihrávku na pravou stranu, kam si najel MICHAL BULÍŘ. Ten demonstroval, že když je hráč ve formě, padá mu tam vše. Druhý nejproduktivnější hráč soutěže totiž puk netrefil čistě, kotouč ale zaplachtil vzduchem, přelétl Kašíka a skončil u vzdálenější tyčky. Asistence: Gustaf Thorell a Ludwig Blomstrand.
    26:26 Tomáš MERTL - 1:0
     
    26:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda velký tlak v druhé přesilovce využívá a jde do vedení! Ludwig Blomstrand dostal přihrávku na levý kruh, ještě si povyjel blíže k brance a nakonec přihrával. Trefil bránícího Kubiše, s jehož pomocí dotlačil puk do sítě za bezmocného Kašíka TOMÁŠ MERTL. Asistence: Ludwig Blomstrand a Gustaf Thorell.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 27. Mertl (Blomstrand, G. Thorell), 29. Bulíř (G. Thorell, Blomstrand), 32. Bulíř (Mertl, Schleiss), 38. Bulíř (F. Suchý)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, J. Holý, Graňák, Kremláček, Budík, J. Kindl (C), Kvasnička – J. Dufek, Mertl (A), M. Lang – F. Suchý, Bulíř, F. Přikryl – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – M. Marcel, G. Thorell, Malát.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha

    Berani Zlín: Kašík (32. Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc – Honejsek, Claireaux, Mallet – Kubiš (C), R. Veselý, Zabusovs – Köhler, Hejcman, Michasjonok – P. Sedláček (A), Makarenko, Okál – Karafiát.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Lacina, Obadal – Brejcha, Votrubec

    Diváci: 1000
    bahis siteleri