Klatovy – Řisuty 7:6 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 8:5 (kon.) | Hronov – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Pondělí 14.02.2022, 18:00 • Zimní stadion, Hronov • 2. liga skupina Sever (ČR) • 33. kolo
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. S přáním pěkného zbytku dnešního večera při mnoho sportovních přenosech, se s Vámi loučí Adam Sedlák. Napočtenou do dalšího střetnutí! (20:21:48)
     
    Dnešní utkání je u konce! Po skvělé hře, a to především v poslední periodě, se nakonec mohou radovat domácí, kteří berou další klíčové tři body! První perioda je u konce, a nutno si říci, že moc pohledný hokej jsme tedy opravdu neviděli. I tak byla k mání alespoň jedna branka, o kterou se postaral z početní výhody hostí kapitán Jiří Hozák. Většina druhé části se nesla spíše v obranném duchu, kdy se na tento styl zaměřili především hostující hráči. Nicméně ani to se jim zcela nevyplatilo, jelikož přesně dvě sekundy před koncem třetiny se prosadil domácí Dominik Matouš, který tak srovnal skóre dnešního střetnutí. Letci si za to ale opravdu můžou jen sami, jelikož se dopustili několika zbytečných faulů. Poslední část byla bezpodmínečně nejzajímavější. Dokázal ji otevřít vedoucí brankou Jiří Bucek, na kterého s vyrovnáním ale navázal Jan Smola. Nicméně výběr Martina Táborského posléze přebral iniciativu a zaslouženě vsítil pětaosmdesát sekund před koncem vítězný gól. O něj se zasloužil Rus Vitaly Lebedkin. Konečný stav utkání 3:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Ani obrovská píle za vyrovnáním od hostí nestačí! Kapitán Hronova Exner totiž drží puk za svou brankou a lze vidět, že stále nikam nespěchá. O vítězi je tedy více než pravděpodobně rozhodnuto!
     
    59:39
    Domácí příznivci ještě zůstanou ve stresu, protože kapitán Hozák se prezentoval úmyslným ofsajdem, a proto se těžiště hry přesune právě do obranného pásma místního celku. Nachystaná šestice hostí se ještě bude snažit něco kloudného vymyslet.
     
    59:28
    Miroslav Kopřiva je na střídačce! Letci to přeci jen ještě zkoušejí v šesti hráčích!
     
    59:11
    Hosté se sice snaží ještě nějak zvrátit výsledek na svou stranu, ovšem to se jim zatím nedaří. Jejich sok se totiž příjemně drží při moci ve vlastním útočném pásmu.
     
    58:35
    Hronov právě vstřelil branku!
    Nutno zmínit, že svých předešlých slov bych mohl litovat! WIKOV se dostává pětaosmdesát sekund před koncem základní hrací doby do vedení! Opět u toho byl Jakub Heligr, který akci rozjel a ještě předal instrukce VITALYMU LEBEDKINOVI, jenž zapomenul na všechny zahozené šance a poslal své mužstvo do brankového trháku 3-2! Asistence: Jakub Heligr, Ivan Nazarov.
     
    57:54
    Ani dvojnásobná přesilovka zatím neznamená pro domácí úspěch. I přes velký tlak v útočném pásmu se totiž nedokáží dostat k nějaké větší šanci.
     
    57:24
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kopřiva – 2 min., hrubost).
     
    57:18
    Ve velmi dobré pozici se objevil domácí Romanov, jenž ale z hranice mezikruží nastřelil pouze nachystaný beton brankáře Miroslava Kopřivy.
     
    56:45
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kastner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:30
    Lze poznat, že celky si začínají dávat velký pozor na zbytečné chyby. Soudit tak je nutno především díky trochu ustrašenému projevu při vlastní rozehrávce.
     
    55:56
    Adam Pavlíček schoval puk do své lapačky a přerušuje hru poté, co bylo zřejmé, že jeho spoluhráči potřebují vystřídat.
     
    55:05
    Domácí v plném počtu.
     
    54:29
    Pěknou kombinaci předvedl Hozák s Kastnerem, ale druhý zmíněný nakonec dokázal svou střelou zamířit pouze do clonícího Nazarova.
     
    53:55
    Hosté aktuálně drží svého soupeře pod obrovským tlakem, ale prozatím žádná střela nám nedokázala nabídnout brankové parametry.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (Moník – 2 min., držení).
     
    52:35
    Hosté jsou stále v držení při útočném pásmu, jelikož jim jejich soupeř výrazně nestíhá v osobních soubojích. Toho by tedy určitě mohli do dalších minut využít.
     
    51:12
    Hosté se opět po delší době osmělili, ovšem nahození od Vacína skončilo pouze na nekonečně připravené výstroji brankáře Adama Pavlíčka.
     
    50:34
    Po buly ve středním pásmu se protlačil do šance Lavrenov, který ale trefil pouze zadní tvrzené sklo za připravenou brankou Miroslava Kopřivy.
     
    49:50
    Prudké nahození z modré čáry od Zedka prolétlo jen těsně nad domácí brankou. Tentokrát se ale o větší šanci opravdu ani zdaleka nejednalo.
     
    48:25
    Po dobrém průniku Wojnara se vytasil Adam Pavlíček fantastickým zákrokem! Proti pokusu tohoto útočníka se totiž činil opravdu parádním reflexem!
     
    47:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zápletka pro dnešní utkání je zřejmě na světě, protože hosté srovnávají účet skóre. Kryštof Hrala se činil náramnou kličkou v útočném pásmu, odkud ještě vylepšil pozici pro JANA SMOLU, jenž byl z levé strany absolutně nekompromisní 2-2! Asistence: Kryštof Hrala.
     
    46:32
    Po dobrém prohození se do šance dostal Smola, který ale trefil pouze výstroj nestárnoucího brankáře Adama Pavlíčka.
     
    45:41
    Vyhození kapitána domácích Kozáka nakonec nenašlo žádného adresáta, a proto zaplulo až na icing. Hra se tedy přesune opět před branku Adama Kubíka
     
    44:35
    Prudká střela od Wojnara letěla poměrně vysoko, ovšem následně ztekla až do připravené výstroje brankáře Adama Pavlíčka.
     
    43:05
    Rychlý výpad domácích se zdál být nebezpečný, ovšem nebylo tomu tak. Střela Vitalyho Lebedkina totiž zapadla jen do výstroje Miroslava Kopřivy.
     
    42:40
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po rychlém výpadu do útočného pásma se na puk dostal šikovný Heligr, který ještě vylepšil pozici pro svého spoluhráče JIŘÍHO BUCKA. Ten se nakonec dokázal trefit s přehledem pod horní tyč 2-1! Asistence: Jakub Heligr, Filip Moník.
     
    41:35
    Vyhození hostujícího Hozáka nakonec nenašlo žádného adresáta, a proto zaplulo až na icing. Hra se tedy přesune opět před branku Miroslava Kopřivy.
     
    40:40
    Ostré nahození Fialy dokázal pokrýt stále připravený brankář Pavlíček, jenž drží svůj celek nad vodou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:42.
     
    Většina druhé části se nesla spíše v obranném duchu, kdy se na tento styl zaměřili především hostující hráči. Nicméně ani to se jim zcela nevyplatilo, jelikož přesně dvě sekundy před koncem třetiny se prosadil domácí Dominik Matouš, který tak srovnal skóre dnešního střetnutí. Letci si za to ale opravdu můžou jen sami, jelikož se dopustili několika zbytečných faulů. Rozhodně tedy bude zajímavé sledovat dění v poslední fázi hry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Hronov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností. Domácí hráči Hronova dokázali skóre vyrovnat přesně dvě sekundy před koncem druhé periody! Po ose Kozák-Moník se dostal k puk ke zcela nehlídanému DOMINIKU MATOUŠOVI, jenž zamířil přesně do nekryté sítě soupeře 1-1! Asistence: Martin Kozák, Filip Moník.
     
    39:28
    Prudké nahození od Lavrenova dokázal hbitý brankář Miroslav Kopřiva opět pokrýt. Nicméně hra stále zůstane v obranném pásmu hostí.
     
    38:59
    Domácí si konečně dokázali vydobit tlak, ovšem až ke konci druhé periody. Stále ve vzduchu ale visí otázka, zda-li se jim ještě podaří v tomto období vstřelit branku.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kopřiva – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:50
    Hosté se opět osvobozují, čímž dávají svému soupeři stále méně nadějí na vyrovnání v této části zápasu. Navíc Hasil stále drží puk bezpečně ve středním pásmu.
     
    37:15
    Do dobré šance se prosadil Teuber, který ale svým bekhendovým zakončením nakonec orazítkoval pouze boční síť branky Miroslava Kopřivy.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Hozák – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:36
    Nahození od Fialy ukryl ve své výstroji stále připravený brankář Adam Pavlíček, který dle mého názoru stále sálá pozitivním dojmem.
     
    35:05
    Hosté v plném počtu.
     
    34:48
    Přeci jen se domácí WIKOV dostal ještě k nějaké šanci, ale jen zbabělý pokus od Lavrenova skončil v připravené lapačce Miroslava Kopřivy.
     
    34:20
    Adam Pavlíček schoval puk do své lapačky a přerušuje hru poté, co bylo zřejmé, že jeho spoluhráči potřebují vystřídat při vlastní přesilové hře.
     
    33:55
    Ani další početní výhoda nenabízí pro domácí nějaké větší šance, jelikož hosté jsou v obraně opravdu velmi důslední.
     
    33:05
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Straka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:53
    Hosté v plném počtu.
     
    32:33
    Až na konci přesilovky se ke střele dostal stále nachystaný Lavrenov, jenž ale trefil pouze připravený beton brankáře Miroslava Kopřivy.
     
    31:40
    Kastner dokonce vybojoval v obranném pásmu puk a vydal se dopředu. Zde dokázal pošetřit několik cenných vteřínek, které velmi pomohli jeho celku.
     
    31:20
    Početní výhoda domácích zatím nefunguje ani zdaleka podle jejich představ. Puk se totiž pohybuje díky slabšímu pohybu velmi pomalu.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Chalupa – 2 min., podrážení).
     
    29:29
    Hosté začínají udávat tempo hry, což se začíná velmi silně projevovat. Žádná z šancí ale zatím nebyla ani zdaleka tutová.
     
    28:28
    Pěkným pokusem se prezentoval z modré čáry Řepík, který si zde sjel. Jeho jmenovce z pražské Sparty ale nenapodobil, jelikož puk zapadl do lapačky Adama Pavlíčka.
     
    27:19
    Další nepřesná nahrávka, tentokrát od Moníka, skončila na zakázaném uvolnění. Následně uvidíme vhazování v obranném pásmu Hronova.
     
    26:48
    Již se rýsovala zajímavá šance pro domácí Hronov, ovšem při průniku do útočného pásma nedokázal puk zpracovat rozjetý Romanov.
     
    25:25
    Po kličkované od hostujícího Hasila se na touš dostal jeho spoluhráč Vacín, jenž ale v poměrně dobré pozici puk promáchl.
     
    24:36
    Domácí si po delší době tedy dokonce získali puk v útočném pásmu, kde aktuálně kombinují. Pokusy o vyrovnání skóre jsou ale zatím opravdu marné.
     
    23:25
    Miroslav Kopřiva vytáhl fantastický zákrok! Po úniku Kozáka se k puku dostal Lebedkin, který ale nastřelil jen padajícího brankáře Letců!
     
    22:42
    Hosté začínají pořádně dupat na obranu svého soka, jehož nutí ke zbytečným chybám ve svém pásmu. Důkazem toho byla nepřesná přihrávka od Moníka.
     
    20:41
    Vyhození Zedka nakonec nenašlo žádného adresáta, a proto zaplulo až na icing. Hra se tedy přesune opět před branku Miroslava Kopřivy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:49.
     
    První perioda je u konce, a nutno si říci, že moc pohledný hokej jsme tedy opravdu neviděli. I tak byla k mání alespoň jedna branka, o kterou se postaral z početní výhody hostí kapitán Jiří Hozák. Letci jsou tedy ve vedení, ovšem jejich sok určitě bude chtíti, co nejdříve srovnat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    První část hry spěje ke svému konci, jelikož Exner už drží touš v klidu za svou brankou.
     
    19:23
    Tvrdý pokus z mezikruží se nakonec nevyvedl, protože hostující Pejchal při něm zlomil vlastní hůl. Tím tedy zažehnal jakékoliv šance na úvodní branku utkání.
     
    18:48
    Hosté pravděpodobně ještě budou na konci periody hrozit, protože celá útočná pětice se již poklidně usadila v útočném pásmu.
     
    18:06
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Chalupa – 2 min., hákování).
     
    17:17
    Rychlý výpad domácích se zdál být nebezpečný, ovšem nebylo tomu tak. Střela Vitalyho Lebedkina totiž zapadla jen do výstroje Miroslava Kopřivy.
     
    16:22
    Prudká střela od Turka letěla poměrně vysoko, ovšem následně ztekla až do připravené výstroje brankáře Adama Pavlíčka.
     
    15:41
    Celky jsou v posledních minutách trochu zaskočeny, ač nemají být z čeho. Toto se zdá být, jako hlavní důvod, proč nejsme svědky větších šancí.
     
    14:51
    Wojnar po rychlém sprintu napřáhl ke tvrdé střele, ovšem jeho snaha byla opravdu úplně marná, protože zamířil až do zadního mantinelu.
     
    14:01
    Domácí v plném počtu.
     
    13:26
    Po delším tlaku hostujících Letňan v útočném pásmu pálil z mezikruží Moník, jenž ale úplně neseřídil měřidla, a proto touš napálil až do zadního tvrzeného skla.
     
    13:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jen ujímají vedení! Po přihrávce od Hlaváče se dostal ke střele JIŘÍ HOZÁK, který přesně překonal brankáře Adama Pavlíčka 0-1! Asistence: Jan Hlaváč.
     
    12:32
    Vyhození hostujícího Hozáka nakonec nenašlo žádného adresáta, a proto zaplulo až na icing. Hra se tedy přesune opět před branku Miroslava Kopřivy.
     
    12:01
    Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (Degtěrev – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:24
    Domácí jsou trochu unavenější než tomu bývá zvykem, jelikož se příliš neženou dopředu. Jakýkoliv pokus o kontr je navíc trochu zbabělý.
     
    10:35
    Adam Pavlíček v brance domácího Hronova opět exceluje! Hlaváč se totiž dostal do tutové šance, ovšem z hranice malého brankoviště trefil pouze nachystanou lapačku právě tohoto obra!
     
    09:12
    Pěknou šanci si dokázal vytvořit Exner, který po solidní kličkované dokonce vypálil. Snaha o překonání Kopřivy byla ale opravdu marná.
     
    08:32
    Po nahrávce od Hasila se za hranicí ofsajdu objevil Smola. Tohoto přečinu si všiml hlavní arbitr, jenž tedy následně pohotově odpískal.
     
    07:28
    Výpad domácího týmu zakončoval Jirků, jenž ale nakonec dokázal trefit pouze připravenou lapačku brankáře Kopřivy.
     
    06:35
    Kapitán hostí Hozák si teď sjel do dobré šance, ale na poslední chvíli mu puk nešťastně sjel z hole, a proto se nedostal ani k toužené střele.
     
    05:58
    Pokus o rychlou rozehrávku ze strany hostí byl sice neúspěšný, ovšem i tak se stále tým Letců drží na puku v obranném pásmu.
     
    05:24
    Po pěkné kličce se dostal do šance Teuber, jenž ale trefil pouze clonícího Fialu do hole.
     
    04:46
    Domácí se sice snaží dostat do rychlého protiútoku, ovšem hosté je nechtějí pustit, a to již na hranici středního pásma.
     
    04:15
    Přečíslení na straně hostí se snažil řešit Hirala, který ale nakonec dokázal trefit pouze brankáře Pavlíčka. Následný pokus o dorážku z hole Smoly se nevydařil.
     
    03:56
    Hosté jsou stále v držení při útočném pásmu, jelikož jim jejich soupeř výrazně nestíhá v osobních soubojích. Toho by tedy určitě mohli do dalších minut využít.
     
    03:03
    Prudké nahození z modré čáry od Hozáka prolétlo jen těsně nad domácí brankou. Tentokrát se ale o větší šanci opravdu ani zdaleka nejednalo.
     
    02:50
    Ostrý pokus od Matouše nakonec zastavil svým blokem pozorný a velmi zkušený obránce hostí Straka.
     
    02:25
    Při přečíslení dva na jednoho se dostal ke střele z hranice brankoviště Teuber, ovšem zamířil opravdu trestuhodně až nad hostující svatyni a zmařil tak velmi dobrou šanci pro svůj celek!
     
    01:52
    Hra se začíná přelévat z jedné strany na druhou, a to především proto, že celky jsou trochu zbrklé v rozehrávce.
     
    01:23
    Vitaly Lebedkin se dostal do solidní šance z pravé strany, ovšem svým nahozením opravdu nemohl překonat připraveného brankáře Kopřivu.
     
    00:55
    Přihrávka od Zedka nenašla žádného adresáta, a proto se hra opět přesune do obranného pásma hostí z Letňan.
     
    00:25
    Domácí jsou ihned od začátku velmi aktivní, jelikož jsou usazeni v útočném pásmu svého soka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již nastupují na ledovou plochu, a proto je jasné, že samotné utkání započne rozhodně v řádku pár minut.
     
    Úvodní sestavy:

    HC WIKOV Hronov: Pavlíček (Pluháček) – Heligr, Suk, Mikulec, Degtěrev, Exner (C), Romanov – Jirků, Lebedkin, Moník – Nazarov, Janda, Bucek – Teuber, Lavrenov, Kozák (A) – Matouš (A)
    Trenér: Martin Táborský

    HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Chalupa, Straka, Zedek, Šáňa, Fiala – Řepík, Vacín, Turek – Staněk, Wojnar, Pejchal – Hlaváč (A), Hozák (C), Hirala – Smola, Kastner, Arnošt (A) – Hasil
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Glanc – Hradil, Dědek.
     
    Hezký den všem příznivcům ledního hokeje z České republiky. I přesto, že se dění aktuální točí spíše kolem olympijských her, budeme svědky druhé nejvyšší soutěže, a to konkrétně skupiny Sever. Proti sobě se totiž postaví domácí HC WIKOV Hronov a hosté HC Letci Letňany. Začátek je naplánován na 18:00. Celým přenosem vás provede, jako vždy příjemně naladěn, Adam Sedlák. Příjemnou zábavu.
     
    Utkání se odehraje 14.2.2022 od 18:00.
     
    Dnešní utkání je odloženo z důvodu nákazy koronavirem v týmu HC WIKOV Hronov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 40. Matouš (Kozák, Moník), 43. Bucek (Heligr, Moník), 59. Lebedkin (Heligr, Nazarov) – 13. Hlaváč (Hozák), 48. Smola (Hrala)


    HC WIKOV Hronov: Pavlíček (Pluháček) – Heligr, Suk, Mikulec, Degtěrev, Exner (C), Romanov – Jirků, Lebedkin, Moník – Nazarov, Janda, Bucek – Teuber, Lavrenov, Kozák (A) – Matouš (A)
    Trenér: Martin Táborský

    HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Chalupa, Straka, Zedek, Šáňa, Fiala – Řepík, Vacín, Turek – Staněk, Wojnar, Pejchal – Hlaváč (A), Hozák (C), Hrala – Smola, Kastner, Arnošt (A) – Hasil
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Glanc – Hradil, Dědek
    bahis siteleri