Olomouc – Kladno 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 6:2 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 05.02.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    54:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané i nadále kráčí za výhrou! MAXIM KUBÁNEK pronikl do útočného pásma a sparťanský útočník svou střelou překonal Ludvíka. Kotouč nakonec lízl dres budějovického brankáře a poté skončil v síti. Asistence: Petr Ton, Nino Tomov.
     
    49:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se prosazují popáté v tomto utkání a v klidu kráčí za tříbodovou výhrou. PETR HAUSER využil zmatků v soupeřově obraně, když z téměř nulového úhlu poslal puk za záda dezorientovaného Ludvíka. Asistence: Michal Vitouch, Vojtěch Port.
     
    41:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté zavítali do útočného pásma a svůj krátký pobyt před Ludvíkem přetavují v gól! JAN KRUPIČKA se rychle zorientoval před brankou a pohotově zametl puk do sítě. Asistence: Michal Vágner.
     
    38:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují při hře čtyři na čtyři a sparťané vedou už jen o gól! TOMÁŠ CHLUBNA se proháčkoval až před Hrabala, kterého překonal přesnou střelou mezi betony. Asistence: Jan Janoch, Jiří Remta.
     
    36:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už se však domácí hokejisté dostali do dobré šance a svou příležitost přetavují v další vstřelenou branku. PETR HAUSER byl osamocen v útočném pásmu a svou dorážkou překonal Ludvíka. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    25:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Motor neproměnil obrovskou šanci, když Schwartz trefil jen beton Hrabala. V následném protiútoku se domácí hokejisté prosazují. ADAM MÁCHA v samostatném úniku mířil přesně a posílá svůj celek do vedení. Asistence: Oto Theimer, Michael Hrabal.
     
    01:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí se usadili v pásmu a vyrovnávají. Sparťanský gólman sice zasáhl kotouč, ale puk se vzápětí od jeho výstroje dokutálel až za brankovou čáru. V Holešovicích máme znovu vyrovnáno. Střelou od modré čáry se úspěšně prezentoval NIKITA SAKHNO. Asistence: David Kouba, František Schwartz.
     
    00:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól v utkání! Sparťané dostali kotouč od mantinelu do prostoru před brankou, kde stál připravený TOMÁŠ TOMEK, který bekhendovou kličkou překonává budějovického brankáře. Asistence: Petr Hauser, Michael Hrabal.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Tomek (Hauser, Hrabal), 26. Mácha (Theimer, Hrabal), 37. Hauser (Tomek), 42. Krupička (Vágner), 50. Hauser (M. Vitouch, Port), 55. Kubánek (Ton, Tomov) – 2. Sakhno (Kouba, Schwartz), 39. Chlubna (Janoch, Remta)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Obolenski) – Tomov, Šindelek, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C), Port – Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta (C), Fousek, Kouba, Willmann, Vaněk – Sakhno, Kašpar (A), Schwartz, Petrásek, Pouzar, Masopust, Chlubna, Janoch, Vavřík.
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Jechoutek, Bernat – Komárek, Hnát
    bahis siteleri