Třinec – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:5 (kon.)
Liberec – Motor ČB 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:6 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 30.01.2022, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Zřejmě poslední příležitost pro Oceláře. Filip Suchý z vlastního pásma odpálil vysoko letící kotouč do hlediště, Třinečtí tak budou hrát v početní výhodě. Kacetl míří na střídačku, varianta 6 na 4.
     
    43:07
    Dosti nezáživnou pasáž hry okořenila bitka mezi třineckým Marko Daněm a plzeňským Tomášem Mertlem. Slovenský forvard povalil svého soka na ledovou plochu, za což si vysloužil ovace publika. Oba kohouti míří na trestnou lavici, oba dostali pětiminutový trest za bitku. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    39:52
    Oceláři hráli v šesti, v samotném závěru třetiny tak ještě hosté budou hrát v početní výhodě. Trest odpyká Aron Chmielewski.
     
    37:37
    Akce hostujícího celku končí Kacetlovým zákrokem a následným dohráním ze strany Michala Bulíře. Hostující forvard vjel do třineckého gólmana, sudí tento počin trestají dvěma minutami, což se plzeňskému útočníkovi samozřejmě nelíbí. Třinečtí mají k dispozici další přesilovku.
     
    35:26
    V další velké šanci stál Petr Vrána, který dostal kotouč do předbrankového prostoru, Vrána ale proti Svobodovi neuspěl. Vyražený puk následně hostující Michal Bulíř odpálil přímo do ochranné sítě, Oceláři tak budou hrát třetí přesilovku.
     
    28:41
    Škoda se po ubráněném oslabení vrhla do útoku, svou aktivitou si vybojovala svou první přesilovku. Na trestnou lavici usedá Marko Daňo, který se provinil napadením. Slovenský forvard následně za protesty inkasuje další menší trest, hosté tak mají k dispozici čtyřminutovou početní výhodu.
     
    26:23
    Vránův pokus úspěch nepřinesl, hosté se následně zmocnili puku a sudí tak přerušili hru. Na trestnou lavici usedá plzeňský Marcel Marcel, který se provinil držením. Po komerční přestávce tak budou hrát Oceláři v početní výhodě.
     
    19:19
    Růžička z brankové čáry hledal mezi kruhy stojícího Ondřeje Kovařčíka, přihrávka ale byla zablokována a výhoda domácích končí. Na trestnou lavici usedá Martin Lang, který v třineckém pásmu hákoval rozehrávajícího Adámka.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 30. G. Thorell (Blomstrand, Bulíř)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Zahradníček, M. Adámek, Jaroměřský – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Chmielewski, Miloš Roman, O. Kovařčík – A. Nestrašil, Marcinko, Kofroň – Hrehorčák, R. Szturc, Dravecký (A).
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (34.–36. Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, J. Holý, Budík, J. Kindl (C), Kremláček – J. Dufek, Mertl, M. Lang – F. Suchý, Bulíř, F. Přikryl – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – M. Marcel, G. Thorell, Malát.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Svoboda, Malý

    Diváci: 982
    bahis siteleri