TK s finalistou juniorského AO Jakubem Menšíkem (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.) | Tisková konference Bohemians Praha 1905 (kon.)
konec
Tisková konference Bohemians Praha 1905

Středa 02.02.2022, 14:03Tiskové konference
     
    Tímto došlo k ukončení tiskové konference. I já osobně se s Vámi odsud z Ďolíčku loučím a přeji hezký zbytek dne. (14:56:33)
     
    Petr Koukal: V rámci ligových zápasů budou ligové konference opět omezené pouze v online verzi. Presscentrum nadále nebude pro novináře přístupné, stadion totiž musí být rozdělený na některé zóny. Akreditace už nejsou omezené, nicméně stále je třeba posílat žádost o ní.
     
    Petr Koukal: Chystáme na konec příštího měsíce připomenutí toho, že stadion v Ďolíčku bude slavit 90. výročí od svého založení.
     
    Petr Koukal: Josef Jindřišek může překročit rekord Zdeňka Prokeše, pokud nastoupí do zápasů s Teplicemi i se Zlínem. Zároveň se mu brzo blíží třístý start za Bohemians. Nicméně ceremonie k tomu nebude příliš velká, ani dle protokolu LFA velká nemůže být.
     
    Miroslav Držmíšek: Josef Jindřišek je momentálně připravený a příchod několika hráčů na jeho pozici nijak nemění jeho postavení a roli v týmu.
     
    Miroslav Držmíšek: Celý minulý rok jsem slyšel od Levina, že se chce vrátit do Ruska za manželkou. Několikrát jsme seděli s ním, i s jeho agentem. Nakonec jsme to akceptovali, lidsky jsme to chápali a v půlce prosince jsme se rozloučili a vrátil se do Ruska. Po měsíci a půl se objevil na Slovácku. Nic dalšího k tomu nedokážu říct.
     
    Martin Kurka: Je strašně ošidné mluvit o termínech rekonstrukce stadionu. Někdy během února ale dojde ke schválení tisku, který dá zelenou pro chystanou architektonickou soutěž.
     
    Luděk Klusáček: Do sobotního zápasu ještě nebude k dispozici Antonín Křapka.
     
    Libor Koubek, vedoucí A týmu Bohemians: Utkání se ale nakonec odehraje v úterý 15. 2. na stadionu v Mladé Boleslavi.
     
    Petr Koukal: K posunu termínové listiny došlo z toho důvodu, že ve čtvrtfinále poháru byly týmy, které mohly tyto podmínky zajistit.
     
    Luděk Klusáček: Nabitý program nám při takové šířce kádru nečiní problém. Ohledně změny pořadatelství poháru souhlasím se slovy pana Koubka, nicméně nelíbí se mi, že by se v tomhle termínu mělo hrát na přírodní trávě. Ta určitě nebude vhodně připravená, tedy může docházet ke zranění hráčů a podobně.
     
    Darek Jakubowicz: Během plánované rekonstrukce může kapacita stadionu klesnout pod povolenou úroveň. I proto zde chceme montovanou tribunu, která jí může zajistit, aniž bychom museli opouštět Ďolíček.
     
    Martin Kurka – předseda družstva fanoušků Bohemians: Jednáme o výstavbě montované tribuny už skoro rok. Jsme momentálně ve fázi předpřípravy pro samotné politické rozhodnutí magistrátu, že nám s touto tribunou pomůžou. Máme od některých radních příslib pomoci, nicméně rozhodnutí o výstavbě ještě nepadlo.
     
    Darek Jakubowicz: Dá se říct, že 95 % ligových hráčů je naočkovaných. Většina týmů ale byla v zahraničí, tudíž zde nemohla vykazovat čísla a tedy až nyní se poprvé setkala s omikronem. V zahraničí se i díky teplotám vyskytuje koronavirus mnohem méně.
     
    Darek Jakubowicz: Máme sponzory, kteří jsou navázáni na nějakou spotřebu. U nich se bohužel aktuální situace pociťuje. Žádný z partnerů ale neodešel z toho důvodu, že by na fotbal mohlo chodit méně lidí. Odešli pouze ti, kteří měli sami existenční problémy.
     
    Luděk Klusáček: Je větší šance uspět v zápasech s Teplicemi a Zlínem. Úvodní zápas je ale velmi klíčový v tom, jak si mužstvo bude věřit.
     
    Luděk Klusáček: Rádi bychom bojovali o prostřední skupinu. Je to otázka dvou až tří zápasů, které nám utekly a které chceme dotáhnout.
     
    Luděk Klusáček: Myslím si, že jsme se opět trochu posunuli. Posílili jsme posty, které byly potřeba.
     
    Miroslav Držmíšek: Kádr není uzavřený dovnitř, ani ven. Není vyloučeno, že ještě někdo přijde. V takovém případě by někdo ještě odešel.
     
    Darek Jakubowicz: Takový způsob testování je naším svobodným rozhodnutím. Hráči nejsou zaměstnanci, proto toto nemusíme plnit.

    Vít Trubička

    bahis siteleri