Mladá Boleslav – Motor ČB 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 2:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
4:3 (2:1, 0:0, 1:2 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 18.02.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Lukáš KAŇÁK - 4:3
     
    64:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Prodloužení dlouho žádné šance nenabídlo, ale nakonec se raduje Škoda. Mertl vypíchl puk na útočné modré čáře, poté ho přenechal LUKÁŠI KAŇÁKOVI, který přebruslil hostujícího obránce a z mezikruží vypálil ke vzdálenější tyčce nad Neužilův beton. Kaňák zapisuje už třetí bod v dnešním zápase. Asistence: Tomáš Mertl.
    58:57 Jan SCHLEISS - 3:3
     
    58:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Minutu před koncem Škoda srovnává při hře bez gólmana! Kaňák posunul puk na levý kruh, odkud napřáhl k nechytatelné dělovce JAN SCHLEISS. Puk zapadl do vzdálenějšího horního rohu branky, Neužilova lapačka máchla naprázdno. Asistence: Lukáš Kaňák a Michal Bulíř.
    42:25 Jiří FRONK - 2:3
     
    42:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Během pětadvaceti sekund je všechno jinak! Po další chybě Západočechů se k puku na pravé straně dostal JIŘÍ FRONK. Zblízka vypálil po ledě a Pavlátovi propadl puk mezi betony do sítě, sotva doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Andrej Kudrna.
    42:00 Giorgio ESTEPHAN - 2:2
     
    42:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva srovnává! Plzeň se nejprve ubránila nebezpečné akci, ale poté nedokázala rozehrát. Zdráhal vybojoval kotouč pro Strejčka, který ho poslal před branku na osamoceného GIORGIO ESTEPHANA, jenž tvrdou ranou z otočky překonal Pavláta. Asistence: Jan Strejček.
    14:06 Ludwig BLOMSTRAND - 2:1
     
    14:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Také Západočeši využívají přesilovku a jdou do vedení! Škoda udržela útočné pásmo, Bulíř tentokrát přijal roli nahrávače, našel na levé straně volného LUDWIGA BLOMSTRANDA. Ten měl spoustu prostoru, ještě si povyjel blíže k brance a přesnou ranou zápěstím zamířil k pravé tyčce. Jen to cinklo. Asistence: Michal Bulíř a Lukáš Kaňák.
    13:23 Patrik ZDRÁHAL - 1:1
     
    13:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další šanci už však Verva proměňuje a je srovnáno! PATRIK ZDRÁHAL si vybruslil mezi kruhy a šikovně tečoval Hrbasovu střílenou přihrávku přesně k levé tyčce. Pavlát se jen ohlédl, ani nereagoval. Asistence: Marek Hrbas a Aaron Irving.
    01:46 Filip SUCHÝ - 1:0
     
    01:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velká chyba v litvínovské defenzivě a Škoda jde do vedení! Kindlovu ránu od modré čáry Neužil jen vyrazil, před brankou zůstal úplně volný FILIP SUCHÝ. Ten měl dostatek času, aby si položil litvínovského gólmana a zakončil bekhendem po ledě do0polo prázdné branky. Asistence: Jakub Kindl a Sebastián Malát.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 2. F. Suchý (J. Kindl, Malát), 15. Blomstrand (Bulíř, L. Kaňák), 59. Schleiss (L. Kaňák, Bulíř), 65. L. Kaňák (Mertl) – 14. P. Zdráhal (Hrbas, Irving), 42. Estephan (Strejček), 43. Fronk (Kudrna)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, Kvasnička, Graňák, Kremláček, Budík, J. Kindl (C), Hamšík – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Bulíř, F. Přikryl – Malát, Mertl (A), M. Lang – M. Marcel, G. Thorell, J. Dufek.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha

    HC VERVA Litvínov: Neužil (Godla) – D. Kolář, Irving, Demel, Stříteský, Hrbas, Strejček, D. Zeman – Sukeľ, Estephan, P. Zdráhal (A) – P. Straka (A), Gerhát, Jarůšek – Kudrna, Fronk, M. Chalupa – Zygmunt, V. Hübl (C), M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Gerát, Lederer

    Diváci: 1000
    bahis siteleri