Liberec – K. Vary 4:1 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Středa 23.02.2022, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Poslední dvě minuty třetí třetiny. Mezitím budějovický brankář znovu zamířil na střídačku a Budějovice to opět zkouší v šesti hráčích.
     
    57:15
    A pozor! Brankář Strmeň zamířil na střídačku, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli. Budějovičtí trenéři si berou oddechový čas.
     
    54:32
    Jakub Valský v další šanci Motoru! Budějovický útočník svou střelou z kruhu ani tentokrát neuspěl, Machovský stále živí naději na čisté konto.
     
    52:13
    Další velká šance Motoru, který se stále nemůže prosadit! Hanzl našel volného Piskáčka, který svou střelou neuspěl. Machovský drží Spartu.
     
    50:28
    Miroslav Holec spolupracoval v útočném pásmu s Vondrkou a o pár vteřin později první jmenovaný netrefil zpětnou přihrávku od svého spoluhráče.
     
    48:58
    Martin Beránek vybojoval svou aktivní hrou kotouč pro svůj tým a hosté zahrozili! Kotouč šel těsně nad branku, Machovský se za pukem jen ohlédl.
     
    46:55
    Piskáčkova prudká dělovka od modré čáry byla velmi nadějná a brankář Machovský téměř nic neviděl. Rána budějovického beka mířila nad branku.
     
    46:08
    Teď už to bylo nebezpečnější! Voženílek zády k brance zkusil vystřelit a pokus budějovického útočníka zneškodnil svými betony Machovský.
     
    41:40
    Moravčík se dobře vrátil do obranného pásma, ale i přesto se Motor dostal do šance! Ondráčkova střela z kruhu našla pouze Machovského.
     
    38:35
    Karabáček tentokrát v obranné činnosti a krátce nato rozhodčí budou znovu vylučovat z hostujících řad. Na trestnou lavici usedl právě Václav Karabáček (CEB) za hákování.
     
    37:56
    Dobrá akce v podání Václava Karabáčka! Šikovný útočník se zbavil posledního obránce Sparty a vzápětí ohrozil Machovského.
     
    36:03
    Velká šance také na druhé straně! Miroslav Holec osamocen před sparťanskou brankou nasměroval kotouč příliš vysoko.
     
    34:30
    Po ubráněném oslabení mohli sparťané jít do tříbrankového trháku! Strnadova prudká rána ze strany našla pouze připraveného Strmeně.
     
    32:02
    Motor se okamžitě usadil v útočném pásmu a kombinoval! Lukáš Pech zkusil Machovského překvapit střelou k kruhu, leč neúspěšně.
     
    31:52
    Horák držel kotouč na své hokejce pro ostatní spoluhráče, ale sparťané vzápětí půjdou pykat na trestnou lavici. Vyloučen je Erik Thorell (SPA) za hákování.
     
    27:53
    Pěkná souhra! David Tomášek si pohrál s kotoučem na hokejce a posléze našel Sobotku. Druhý jmenovaný střílel z mezikruží pouze do Strmeně.
     
    25:43
    Velké šance Sparty! Dvořák nejprve střílel na branku a posléze se jeden z domácích hráčů pokoušel zasunout kotouč po objetí branky. Neúspěšně.
     
    23:10
    Velká šance hostí! Martin Beránek střílel úplně osamocen na levém kruhu pro vhazování, ale českobudějovický útočník zřejmě trefil tyčku.
     
    21:03
    Sobotka v přečíslení dva na jednoho hledal svého spoluhráče, ale přihrávku přes osu kluziště zablokoval vracející se obránce hostí.
     
    18:15
    Je to tak, branka neplatí, sparťané tedy stále vedou o dvě branky a za malou chvíli se bude znovu vhazovat v útočném pásmu domácího celku.
     
    18:15
    Domácí hokejisté dostali kotouč do branky, ale zřejmě to bylo už po odpískání. Nicméně sudí si ještě celou situaci jede zkontrolovat na video.
     
    17:13
    Další velká šance Motoru! Pech znovu svými kličkami umotal sparťanského beka a vzápětí našel Valského. Druhý jmenovaný nemířil přesně.
     
    14:53
    Michal Vondrka se rychle vrátil do obranného pásma a zablokoval hokejku jednomu ze sparťanských hráčů, který se chystal na střelu.
     
    11:35
    Budějovice však nechtějí zůstat pozadu a útočí! Pech hledal před brankou volného obránce Štencela, který však kotouč neusměrnil do sparťanské sítě.
    10:51 Michal ŘEPÍK - 2:0
     
    10:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A krátce po prvním sparťanském vstřeleném gólu se domácí hokejisté prosazují podruhé v utkání! Sobotka našel na kruhu připraveného MICHALA ŘEPÍKA, který přesnou střelou do horní části branky nedal budějovickému brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Vladimír Sobotka, David Tomášek.
    09:06 Roman HORÁK - 1:0
     
    09:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté svou první přesilovou hru přeci jen využívají a jako první se ujímají vedení! Moravčík našel před brankou nehlídaného ROMANA HORÁKA, který svou hokejkou bez obtíží usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Michal Moravčík.
     
    08:10
    Tomášek připravoval z hranice brankoviště kotouč svým spoluhráčům, ale výbornou práci odvedl útočník Novotný. Hosté se vzápětí osvobozují.
     
    07:49
    Sparťané si jako první vyzkouší přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl obránce Petr Šenkeřík (CEB), jenž vyfasoval dvě trestné minuty za držení.
     
    06:51
    Velká šance Motoru! Voženílek se vymanil z rohu kluziště a vzápětí našel volného spoluhráče v dobré pozici. Machovský se stihl přemístit.
     
    05:49
    Lukáš Pech se dral mezi dva sparťanské obránce, kteří mu však dokázali odebrat kotouč z hokejky. Motor je ještě usazen v útočném pásmu.
     
    02:32
    Velká šance hostí! Pech servíroval kotouč přes brankoviště volnému Vondrkovi, jemuž však střela příliš nesedla. Machovský nemusel zasahovat.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 10. R. Horák (Moravčík), 11. M. Řepík (Sobotka, Tomášek)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Hudáček) – Matuškin, Tomáš Dvořák, A. Polášek (A), M. Jandus, Jurčina, Moravčík, Mikliš – Tomášek, Sobotka (A), M. Řepík (C) – E. Thorell, R. Horák, Šmerha – M. Forman, Vitouch, Z. Doležal – J. Strnad, Stoljarov, Dvořáček.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Maleček) – Percy, Piskáček (A), Šenkeřík, Bindulis, Štencel, Vráblík, Štich – Holec, Pech (A), Vondrka (C) – J. Ondráček, Koláček, Valský – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – Abdul, J. Novotný, D. Voženílek.

    Rozhodčí: Šindel, Hradil – Kajínek, Lučan

    Diváci: 9 110
    bahis siteleri