Motor ČB – Litvínov 1:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Liberec – Plzeň 1:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 3:1 (kon.)
Sparta – Olomouc 6:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 25.02.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 56. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:40 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:6
     
    49:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme to o pět branek. Těžko říct, co by se muselo stát, aby Motor dnes dosáhl na body. Richard Jarůšek dostal kotouč na svou hůl a následně jej poslal do dobré pozice, kde stál MATĚJ STŘÍTESKÝ. Asistence: Richard Jarůšek.
    46:20 Patrik ZDRÁHAL - 1:5
     
    46:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku ve třetí třetině. PATRIK ZDRÁHAL si najížděl před branku, kam dostal pohotovou přihrávku. Tu bez větších problémů proměnil v branku. Asistence: Přemysl Svoboda, Giorgio Estephan.
    39:52 Petr STRAKA - 1:4
     
    39:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další branka s koncem třetiny. Domácí formace na oslabení již byla velmi unavená, což se také v této situaci samozřejmě promítlo. PETR STRAKA se prosadil z dobré pozice po Zdráhalově přihrávce. Asistence: Patrik Zdráhal, Giorgio Estephan.
    23:27 Andrej KUDRNA - 1:3
     
    23:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme to opět o dvě branky pro severočeský celek. ANDREJ KUDRNA dostal přihrávku, která jej vyslala do samostatného úniku. Jeho pokus pak byl přesný, Strmeň nestačil zasáhnout. Asistence: Patrik Zdráhal.
    19:57 Petr ŠENKEŘÍK - 1:2
     
    19:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se radují, stahují totiž soupeřův náskok pouze na jednobrankový. PETR ŠENKEŘÍK napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Pech, Jindřich Abdul.
    16:47 Přemysl SVOBODA - 0:2
     
    16:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme to o dvě branky, zatím obě padly do domácí svatyně. Irving poslal přihrávku před branku, kde stál připravený PŘEMYSL SVOBODA. Ten nadvakrát dostal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Aaron Irving.
    03:37 Matúš SUKEĽ - 0:1
     
    03:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku. Litvínov využil většího prostoru na ledě. Patrik Demel našel naprosto přesnou přihrávkou najíždějícího MATUŠE SUKEĽA. Ten se pak v rychlosti u pravé brankářovy tyčky trefil přesně. Asistence: Patrik Demel, Matěj Stříteský.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 20. Šenkeřík (Pech, Abdul) – 4. Sukeľ (Demel, Stříteský), 17. P. Svoboda (Irving), 24. Kudrna (P. Zdráhal), 40. P. Straka (P. Zdráhal, Estephan), 47. P. Zdráhal (P. Svoboda, Estephan), 50. Stříteský (Jarůšek)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (41. Maleček) – Percy, Piskáček, Šenkeřík, Bučko, Štencel, Vráblík, Štich – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – J. Ondráček, Koláček, Valský – Holec, Pech, Vondrka – Abdul, J. Novotný, D. Voženílek.
    Trenér: Patrik Martinec

    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Demel, Stříteský, Hrbas, Strejček, D. Zeman – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka, Sukeľ, Jarůšek – P. Svoboda, Gerhát, Fronk – Zygmunt, V. Hübl, M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Pešina, Mrkva – Ondráček, Zíka
    bahis siteleri