Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Detroit – Ottawa 2:5 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.)
Arizona – Anaheim 0:5 (kon.) | New Jersey – Florida 6:7 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (2:0, 0:1, 1:1) Stav série: 1:1
HC Litvínov
Sobota 02.04.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Baráž o DHL extraligu juniorů
Partner:
     
    59:40
    Litvínov kombinuje v útočném pásmu. Kotouč se nejprve po teči potuloval nebezpečně blízko domácí klece. Poté ho z levé strany napálil na bránu Baláž, Postavu ovšem nepřekonal.
     
    59:04
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    58:03
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:43
    Tohle bylo pro Zubry velmi nebezpečné. Postava byl u levé tyče a prakticky celá přerovská branka zůstala volná. Z otočky do ní zkusil zasunout puk Danielčák, ovšem nepodařilo se mu to. Stav tak zůstává stále stejný.
     
    51:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hanák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Litvínov mohou nevyužité šance mrzet. Střelu z pravého boku útočné třetiny vyprodukoval ADAM HOLÍK a trefil přesně takzvaný „teploměr" v podpaží Čermáka. Zubři jdou tak znovu do vedení. Asistence: Radim Hradil a Matyáš Gréč.
     
    47:50
    Dobrou střelu vymyslel z levé strany Hradil, Čermák kotouč betonem vyrazil do strany. K dorážkám už se pak Zubři nedostali.
     
    46:26
    Velké šance na obou stranách. Nejprve takřka ležícího Postavu nepřekonal zblízka Slavík, poté bekhendem mířil do Čermákova těla Kleniar, který předtím prokličoval obranou hostů.
     
    43:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici nyní měli více ze hry dotahují zbývající ztrátu. Mezi kruhy se naskytlo dost prostoru pro JAKUBA KROUPU, který udělal pohyb doprava a prudkou ranou pak prostřelil marně se natahujícího Postavu. Asistence: Jakub Bednařík a Vít Beran.
     
    42:53
    Hosté operovali v útočném pásmu. Na konci jejich snažení byla horní tyčka, kterou orazítkoval Limanovský. Teď byli chemici blízko ke srovnání.
     
    41:26
    Beran předjel Nesvadbu a ocitl se sám před Postavou. Toho ale nepřekonal, domácí brankář dokázal kotouč udržet před brankovou čárou. To byla velká šance Litvínova a zároveň výborný zákrok brankáře Zubrů.
     
    39:46
    Domácí už sice hráli v plném počtu, ale chemici ještě útočné pásmo dokázali udržet. K odraženému kotouči se na hranici levého kruhu prodral Skuhrovec a naskytla se mu velká příležitost. Postava šel ale rychle do pokleku a prudký pokus reprezentačního útočníka dokázal vyrazit mimo branku. To byl perfektní zákrok gólmana Zubrů.
     
    39:02
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:45
    Nejprve předvedl obětavý blok po vyhraném buly Litvínova Hradil, poté přišla obrovská šance MEO. Sám na Čermáka ujížděl Švejda, ale mezeru mezi jeho betony nakonec nenašel.
     
    37:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    36:10
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Skuhrovec – 2 min., sekání).
     
    35:47
    Hosté jeli dva na jediného obránce Přerova. Danielčák nejprve manévrem zmátl zadáka Němce a poté vypálil. Postava ale jeho ostrý pokus dokázal vytěsnit!
     
    34:08
    Zničehonic vypálil z rohu útočné třetiny u modré čáry obránce Švejda a za Čermákem zazvonila branková konstrukce. To byl parádní pokus domácího hráče, kterému nescházelo téměř nic.
     
    32:07
    Výživnou střelu vyslal z pravé strany ke vzdálenější tyči Fencl. Čermák se musel pořádně natáhnout betonem, aby kotouč vyrazil.
     
    28:32
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Čermák – 2 min., podrážení). Trest odpyká Kuchař.
     
    28:32
    Hradil si zpracoval letící kotouč a sám před brankou si obhodil Čermáka. Poté byl však sražen k zemi samotným litvínovským brankářem a rozhodčí tentokrát zákrok ohodnotí dvěma minutami.
     
    28:03
    Střelou přes beka to z levé strany zkusil Limanovský, Postava kotouč vyrazil. Vzápětí se k nebezpečnému zakončení dostal Danielčák, ovšem povyjetého brankáře MEO nepřekonal.
     
    25:27
    Hradil to zkusil z levé strany po ledě, Čermák kotouč i se zakrytým betonem vyrazil před sebe. Na druhé straně ujeli do brejku Skuhrovec s Danielčákem a Postava měl co dělat, aby při přesunu zabránil puku v cestě do sítě. To byly slibné možnost na obou stranách kluziště.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Baláž – 2 min., hrubost).
     
    25:18
    Stehlíkova střela z pravého kruhu prošla Postavovi za záda, ale jeden ze Zubrů poté dokázal kotouč ležící mezi brankářem a brankou odpálit k zadnímu mantinelu.
     
    23:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku po čtrnácti sekundách využívají. Při kombinaci v útočném pásmu našel Stehlík na levém kruhu MARKA SLAVÍKA, jehož přízemní pokus z první zapadl do vzdálenějšího rohu přerovské branky. Litvínov tak snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Lukáš Stehlík a David Skuhrovec.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2 min., napadení).
     
    22:46
    K exekuci trestného střílení se postavil Skuhrovec. Reprezentační útočník se rozhodl pro pomalou kličku do bekhendu, po které ale Postavův beton přehodit nedokázal. Domácí brankář se roztáhl na brankovišti a skvěle zasáhl!
     
    22:46
    Beran pronikl za domácí obranu a při bekhendovém zakončení byl faulován Nesvadbou. Rozhodčí nařizuje trestné střílení pro Litvínov!
     
    22:34
    Z pravé strany se před Čermáka protáhl Kleniar, ale bekhendem kotouč do odkryté brány poslat nedokázal. To byla velká šance Zubrů!
     
    20:19
    Gréč byl volný na levé straně kluziště a dostal se do slibné šance. Čermák se musel natáhnout a jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči zastavil vytrčeným betonem.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Kroupa – 2 min., hrubost).
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    17:38
    Po pěkné kombinaci Litvínova pálil úplně sám z pravého kruhu Stehlík, ale přerovskou bránu ranou z první přestřelil. Na druhou straně se už už dral do úniku Šilhavý, posledním bránícím hráčem Severočechů byl ale nakonec zastaven.
     
    14:01
    Hosté obsadili útočné pásmo, ale kombinace jim nakonec nevyšla. Posléze si z levé strany najel před Postavu Danielčák, ale gólmana Zubrů neprostřelil.
     
    13:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hanák – 2 min., podrážení).
     
    12:57
    Sám před brankou se zjevil Kleniar, ale střelou na lapačku gólmana chemiků překonat nedokázal. To byla obrovská šance Zubrů!
     
    08:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sám před Čermákem se po přihrávce od Fencla ocitl Hradil. V zakončení zvolil blafák do bekhendu, který ale kvůli soupeřovu faulu nedotáhl. Kotouče se ale zmocnil JAN FENCL a v ponechané výhodě ho pohotově zblízka dorazil do brány. Asistence: Radim Hradil a Matěj Halík.
     
    06:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři udrželi útočné pásmo a tentokrát přesilovku využívají. Na modré čáře měl dost prostoru MATYÁŠ GRÉČ, jehož prudký pokus se zastavil až v pravém horním rohu litvínovské branky. Čermák zřejmě nic neviděl, protože na toto zakončení vůbec nereagoval. Asistence: Adam Holík a Radim Hradil.
     
    06:27
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Limanovský.
     
    04:17
    Fencl si po nahrávce Hradila vybruslil z levého rohu útočného pásma a jeho pokus zazvonil o bližší tyčku Čermákovy branky. Následně Přerovští udrželi útočné pásmo, ale třemi tvrdými ranami trefili jen obětavé bránící hráče chemiků.
     
    04:05
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Bednařík – 2 min., podrážení).
     
    02:52
    Velká šance Zubrů! Z levé strany ujížděl osamocený na Čermáka vysoký útočník Halík. Nakonec zvolil křížnou střelu do vzdálenější šibenice, kterou Čermák zastavil hbitým máchnutím lapačkou. Dobrý zákrok brankáře Litvínova.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 7. Gréč (Holík, Hradil), 9. Fencl (Hradil, Halík), 50. Holík (Hradil, Gréč) – 24. Slavík (Stehlík, Skuhrovec), 44. Kroupa (Bednařík, Beran)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Hanák (C), Němec, Gréč, Holík, Billa, Nesvadba – Šilhavý, Kolařík (A), Kleniar, Halík, Hradil, Fencl, Švejda, Štíbr, Brázda, Buršík, Hyža
    Trenér: Vladimír Kočara

    HC Litvínov: Čermák (Klika) – Hora, Baláž, Hocelík, Kroupa, Werner, Kuchař, Háva – Postl, Danielčák, Stehlík (C), Beran, Vopat, Limanovský (A), Bednařík, Maštalířský, Skuhrovec, Slavík
    Trenér: Radek Mrázek

    Rozhodčí: Obadal, Grygera – Vašíček, Blažek

    Diváci: 1120
    Přerov 1 2 HC Litvínov
    #1 Čtvrtek 31.03.2022 • 17:30
    HC Litvínov - Přerov 3:0
    #2 Sobota 02.04.2022 • 17:00
    Přerov - HC Litvínov 3:2
    #3 Pondělí 04.04.2022 • 17:30
    HC Litvínov - Přerov 4:1
    bahis siteleri