Island – Gruzie 5:2 (kon.) | Mexiko – Belgie 1:6 (kon.)
konec
Island
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Gruzie
Středa 20.04.2022, 18:30 • Skautahöllin í Laugardal, Reykjavík, Island • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:55:24)
     
    Dnešní utkání sledovalo 90 diváků.
     
    Je dobojováno. Islanďané znovu inkasovali a ztratili slibný náskok, ovšem brzy se opět prosadili a nakonec se za stavu 5:2 už nic nestalo. Island tak i ve druhém utkání na šampionátu vítězí a zapisuje další tři body do tabulky, kterou v tuto chvíli vede. Gruzínci měli několikrát možnost vrátit se zpět do zápasu, ale tu nevyužili a více gólů se jim vstřelit nepodařilo. Je to pro ně první prohra.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Bukija je na hrací ploše a Gruzie je v plném počtu. A také se v tomto utkání už nic nestane, Islanďané v poklidu dohrávají zápas.
     
    58:37
    Islanďané mají závěrečný tlak, využít další početní výhodu se jim však zatím nedaří. Gruzie po zisku puku ho vyhodila až před Ragnarssona.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:56
    Vyloučení v týmu Gruzie (Nikita Bukija – 2 min., napadení).
     
    56:50
    Série vyloučení na obou stranách, je z toho přesilovka pro Island. Nyní pálil Sigurdsson od modré čáry, ale jeho pumelice končí u Iljenka.
     
    56:17
    Vyloučení v týmu Gruzie (Arťom Kozjulin – 2 min., podrážení).
     
    56:17
    Další šance Islandu, Iljenko ji ale chytá.
     
    55:17
    Gruzie je v plném počtu.
     
    54:28
    Island má k dispozici přesilovou hru a může v ní své vedení pojistit.
     
    53:17
    Vyloučení v týmu Island (Unnar Runarsson – 5 min., bitka).
     
    53:17
    Vyloučení v týmu Gruzie (Vjačeslav Potaževič – 2 min., bitka + 5 min., bitka + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    51:48 Bjorn SIGURDARSSON - 5:2
     
    51:48
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané znovu mají tříbrankový náskok. BJORN SIGURDARSSON si sjel do prostoru před modrou čárou a pořádnou dělovkou vyprášil síť Iljenka – 5:2. Asistence: Axel Orongan.
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Gruzie (Andrej Iljenko – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník). Trest odpyká Andrej Romanov.
     
    50:53
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, nyní byli před brankou Islandu Gruzínci, ale marně dobývali Ragnarssonovu klec.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Skulason (Arnarsson), 21. Arason (Leifsson), 28. Sigurdarsson (Sigurdsson), 29. Mikaelsson (Eggertsson), 52. Sigurdarsson (Orongan) – 25. Potaževič (Bukija, Kirejev), 47. Karelin (Kozjulin, Potaževič)


    Island: Ragnarsson (J. Johannesson) – Skulason, Arason, Palsson (C), B. Johanneson, Olafarson, Sveinsson, Eggertsson – Sigrunarson, Mikaelsson, Leifsson (A) – Atlason, Arnarsson, Kristveigarson – Sigurdsson (A), Sigurdarson, Orongan – Hlynsson, Runarsson, Johannsson
    Trenér: Vladimír Kolek (CZE)

    Gruzie: Fofanov (Iljenko) – Kurbatov, Comaja (C), Kirejev, Potaževič, Dzjov, Dumbadze – Romanov, Karelin, Chačidze – Belomojn, Bukija, Vasilčenko – Žužunašvili (A), Obolgogiani (A), Kozjulin – Kočkin, Švetcov, Charizov
    Trenér: Roland Svanidze

    Rozhodčí: Peyre (FRA) – Cook (GBR), S. Gunnarsson (ISL)

    Diváci: 90
    bahis siteleri