Králův Dvůr – Slavia B 2:2 (kon.) | Povltavská – Písek 1:1 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
2:2 (1:2)
SK Slavia Praha B
Pátek 13.05.2022, 18:00 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga (A) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je za námi. Nabídl zajímavou podívanou. Vstup do utkání se povedl dobře domácím, nicméně dvě dobré šance v branku neproměnili. Poté se Slavia radovala ze dvou vstřelených gólů a byla na koni. Důležitou trefu také zapsali před odchodem do kabin ale také domácí. Ve druhém poločase se pak jako jediný trefil Kabele po rohovém kopu a rozhodl o výsledku pátečního duelu. Oba celky se rozchází smírně naprosto zaslouženě. Ani jeden z nich neměl výraznější převahu. (19:54:26)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Centr z levého křídla měl velmi zajímavou trajektorii. Kudrna v domácí brance ho ale řešit nemusí, neboť přeletěl oba dva slávistické útočníky, kteří chtěli zakončovat.
     
    90+1
    Rozhodčí přidají nad rámec základních pětačtyřiceti minut další tři.
     
    89
    Králův Dvůr se v posledních chvílích dostává k míči spíše jen sporadicky, nicméně dobře napadá a soupeře nepustil přes půlicí čáru.
     
    87
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Beran, přichází Voriazidis.
     
    86
    Slavia je v posledních minutách aktivnějším celkem, viditelně by ráda z dnešního utkání úplný bodový zisk. Uvidíme, zda se její aktivita směrem dopředu vyplatí.
     
    85
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr:
    ze hřiště odchází Kabele, přichází Tvaroh.
     
    84
    A to se skutečně stalo! Sešívaní se rychlou kombinací dostali až před brankáře, který si musel poradit s přízemní střelou k pravé tyči. Tu nakonec zastavil, a to na poslední chvíli, snad i na brankové čáře. Dobrý Kudrnův zákrok drží domácí ve hře.
     
    83
    Slavia nyní drží míč pod kontrolou, ovšem jen na vlastní polovině. Uvidíme, zda se ji podaří vymyslet nějakou zajímavou šanci.
     
    81
    Matěj Kubeš byl faulován kousek za půlicí čárou. To se výrazně nelíbí domácím fanouškům, kteří by zřejmě rádi viděli pro autora přestupku žlutý kartónek. Sudí však nechává hru pokračovat bez větších trestů.
     
    79
    Nicméně chvíli poté nabral jeden z fotbalistů domácích výbornou rychlost a z pravého křídla se řítil na branku. Míč mu ovšem poněkud utekl, a tak se do zakončení nedostal.
     
    79
    Na travnatém pažitu se toho nyní moc neděje. Žádná zajímavější akce, která by stála za zmínku.
     
    76
    Jakub Dvořák nyní rozehrával rohový kop. Ten nebyl vůbec špatný, míč se pomalu snášel na vzdálenější tyč, kam dnes směřuje většina těchto balónů z této situace. Sešívaní si ale poradili a míč dostávají zpoza šestnáctky.
     
    75
    Po jednom ze soubojů u pomezní čáry zůstal na hřišti ležet jeden z hostů, po chvíli se ale zvedá a bude v pořádku. Nastala menší potyčka, spíše slovní, mezi J. Novákem za domácí a Albertem Labíkem. Vše se ale obejde bez větších trestů.
     
    73
    A sešívaní se dostali s balonem na kopačkách až před Kudrnu. Ten ale zasahovat nemusí, neboť střela z větší vzdálenosti proplachtila jen těsně nad horní tyčí.
     
    72
    Fotbalisté v modrých dresech se přesunuli před soupeřovu šestnáctku. Delší kombinace ale skončila jen míčem v zámezí, rozehrávat poté navíc budou hosté.
     
    70
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ani jeden z celků si nedokáže vytvořit v posledních okamžicích soustavný tlak, který by vedl k ohrožení soupeřovy svatyně.

    Adam Pavlíček

    Branky: 26. Novák, 50. Kabele – 18. Šmiga, 20. Šmiga

    Karty:   31. Kropáček (SLB)


    FK Králův Dvůr: Kudrna – R. Novák, Hell, Dvořák, Kilián, Osvald, Beňo (67. Osypenko), Kraus, J. Novák, Kubeš, Kabele (85. Tvaroh)
    Náhradníci: Krejča, Sabou, Holý, Tvaroh, Osypenko, Toman

    Trenér: Šilhavý

    SK Slavia Praha B: Dvořák – Beran (87. Voraizidis), Zeronik (58. Šimeček), Šmiga, Šubert (68. Al-Mohaimeed), Behenský, Kopáček, Labík, Nikl, Biegon (59. Alrashdi), Isaiah
    Náhradníci: Šmíd, Šimeček, Alrashdi, Voraizidis, Al-Mohaimeed, Kolodziej

    Trenér: Jarolím

    Rozhodčí: Eibl – Cichra, Tesař

    Diváci: 400
    bahis siteleri