Benátky n/J – Hlinsko 5:2 (kon.)
konec
SK Benátky nad Jizerou
5:2 (3:1)
FC Hlinsko
Neděle 04.09.2022, 17:00Divize skupina C • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Videostream
     
    84
    Benátky právě vstřelily branku! Po pravé straně uháněl s míčem Knobloch, který ho předložil MILANU MACKOVI, a ten se trefil do odkryté části brány.
     
    83
    Hlinsko právě vstřelilo branku! Domácí hráči zapomněli před Strakou zcela volného COLETA KAPANGU, který prostřelil Straku k pravé tyči.
     
    76
    Benátky právě vstřelily branku! Další obrovskou chybu vyrobil hostující brankář Doležal. Ten neudržel tuctový centr z hloubky hřiště a od TOMÁŠE SLICHA se míč odráží za brankovou čáru.
     
    45
    Hlinsko právě vstřelilo branku! Po dlouhém autovém vhazování vznikl před Strakou další závar. V něm se nejlépe zorientoval SIMON KŘIŽÁK, který dostal balon do sítě.
     
    38
    Benátky právě vstřelily branku! Třetí branku nabídl domácímu týmu fatální chybou brankář Doležal, jehož obral o míč DAVID KOMÁREK a v poklidu trefil opuštěnou část brány.
     
    31
    Benátky právě vstřelily branku! Tentokrát to už TOCHUKWU MBAHOVI vyšlo. Po akci z levé strany zamíchal s míčem a poslal ho přesně ke vzdálenější tyči.
     
    11
    Benátky právě vstřelily branku! Hned z prvního rohového kopu domácí hráči udeřili. Komma posadil míč na hlavu LUKÁŠE GLÖCKNERA, na jehož hlavičku si sice Doležal sáhl. Míči v cestě do brány ale nezabránil.

    Ondřej Nejedlo

    Branky: 11. Glöckner, 31. Mbah, 38. Komárek, 76. Slicho, 84. Macek – 45. Křižák, 83. Kapanga

    Karty:   52. Komma (BEN), 60. Kysela (asistent trenéra) (BEN) – 52. Kapanga (HLI), 55. Křižák (HLI), 62. Volf (HLI)


    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:10.
    SK Benátky nad Jizerou: Straka – Zabilanský, Glöckner (35. Borovička), Kopa, Komma – Knobloch, Komárek (85. Vlček), Šimeček, Mbah (67. Vobořil), Slicho – Macek.
    Náhradníci: Vobořil, Poustecký, Vlček, Zedníček, Borovička, Dědek

    Trenér: Staněk

    FC Hlinsko: Doležal – Nevole, Šejvl, Nemšovský, Hlouš (46. Klika) – Zelenka, Portyš (82. Kejík), Mayer (46. Kapanga), Volf, Křižák – Králíček (75. Severa).
    Náhradníci: Křivka, Klika, Severa, Kejík, Pilný, Kapanga, Škorpík

    Trenér: Slavík

    Rozhodčí: Hes – Vojáček, Glogar

    Diváci: 180
    bahis siteleri