Zvolen – Prostějov 1:2 (kon.) | Vlci Žilina – Dubnica 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Děčín 4:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Pardubice B 3:6 (kon.) | Vsetín – Osvětim 1:2 (1:2 po s.n.)
Znojmo – Tábor 6:1 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 7:4 (kon.) | Havířov – Sosnowiec 2:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 7:4 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Humenné – Michalovce 2:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Nitra – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
HC Děčín
Úterý 06.09.2022, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    S konstatováním, že v ROCKNET ARÉNĚ je znovu veselo, se loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:41:16)
     
    Čtyřicet minut to vypadalo, že dobře hrající Děčín střetnutí ovládne. Jenomže Chomutov v poslední části zabral a Jaroslav Kůs otočil stav na stranu favorita. Ovšem trenéři Pirátů asi nebudou s výkonem spokojeni, protože domácím hráčům dnes vůbec nešly nohy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Od levého mantinelu hledal Michal Trávníček před branku najíždějícího spoluhráče. Jenomže trefil nohu obránce a Miroslav Hanuljak posouvá puk k zadnímu mantinelu.
     
    58:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, favorit se v poslední dvacetiminutovce probral a otáčí stav zápasu na svou stranu! Na levém kruhu se ocitl najetý JAROSLAV KŮS, který přesnou ránou posílá Piráty poprvé do vedení. Děčín ještě reaguje oddechovým časem! Asistence: Ondřej Príhoda a Jakub Váchal.
     
    57:23
    Do levého horního rohu mířil od modré čáry Dominik Ferbas, jehož snažení zastavil hostující brankář. Ten chtěl hru přerušit, avšak spoluhráč mu černou gumu sebral.
     
    56:47
    Zpoza branky se snažil vyjet Tomáš Nezbeda, na něhož před brankou číhal Tomáš Koblížek. Děčín pokračoval v akci a střelu z pravé strany zastavil Miroslav Hanuljak.
     
    55:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá početní výhodu a vstřelená branka jde především za Viktorem Hüblem. Po nepřesné střele mohl zkušený matador mířit do odkryté branky, ale rozhlédl se a přihrál mezi kruhy. ERIK MEŽNAR po ledě pak zamířil ke vzdálenější tyči – 3:3. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Chrpa.
     
    55:03
    Až moc netrpělivý byl Roman Chlouba, který Jaroslavu Kůsovi přejel dříve do pásma. Pro ofsajd jsou Piráti vykázáni do středního pásma.
     
    54:31
    Od modré čáry se napřáhl Vít Seemann, na jehož pokus Ondřej Skokan dobře viděl, a tak schoval černou gumu do lapačky.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Adam Charvát – 2 min., držení.
     
    53:21
    Chomutovští se snaží kombinovat, ovšem nemohou se dostat přes střední pásmo. Děčín už se spíše soustředí na bránění a čeká na chyby soupeře.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 021 diváků.
     
    51:53
    Neskutečné ruce Milana Kostourka! Chomutovský šikula si obloučkem zvedl puk kolem obránce a už byl mezi kruhy. Jeho zakončení ze vzduchu zastavila až pravá tyčka!
     
    51:25
    Souboj Chlouba – Skokan znovu vyhrál hostující brankář. Chomutovský útočník se gólmana snažil nachytat z velkého úhlu, ale Skokan byl natlačený na tyči.
     
    50:09
    Ihned po vhazování vystřelil Roman Chlouba, do jehož pokusu vložil hůl ještě soupeř. Puk tak postupoval na branku pomaleji a Ondřej Skokan byl znovu připravený.
     
    49:39
    Z levého kruhu vyslal nepříjemný pokus Pavel Zajan, jehož nažení domácí brankář vyrazil mezi kruhy. Atakovaný Tomáš Nezbeda pak černou gumu netrefil.
     
    48:55
    Přihrávku do tandemu převzal František Mála, který golfákem zamířil do hostujícího brankáře. Bude se tak vhazovat vpravo od děčínské svatyně.
     
    48:40
    Vyrovnávací trefu měl na hokejce Erik Mežnar, který se nacházel na hranici brankoviště. Ovšem z blízka nepřekonal skvěle chytajícího hostujícího gólmana.
     
    47:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a vrací se do dění zápasu! Kotouč od levého mantinelu mířil do pravého kruhu, odkud zamířil na osamoceného JAKUBA CHRPU. Chomutovský odchovanec nejprve zamířil do Ondřeje Skokana, ale vyražený puk si našel a procedil ho pod gólmanem až za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Roman Chlouba a Viktor Hübl.
     
    46:18
    Přihrávka Milana Kostourka byla obráncem zachycená, a tak Děčín znovu v pohodě vyhazuje a míří na střídačku.
     
    45:42
    Jaku Chrpa zpoza branky přihrál kolem první tyče na Viktora Hübla, jenž chtěl rychle vystřelit, ale trefil pouze přesouvající se ho Ondřeje Skokana.
     
    45:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    HL – nesportovní chování, odpyká Jan Tůma.
     
    44:23
    Od levého mantinelu vystřelil Radek Havel, jehož pokus vyrazil Ondřej Skokan před sebe. Dorážkou se chtěl prezentovat Jaroslav Kůs, jemuž byla zablokovaná hůl, a tak kotouč místo do odkryté branky zamířil do moci hostujícího maskovaného muže.
     
    43:14
    Mezi kruhy byl zády k brance Viktor Hübl, jenž se rychle otočil a vyslal střelu nad ledem. Ovšem Ondřej Skokan byl pozorný a vyrážečkou zasáhl.
     
    42:14
    Piráti se sice usadili v útočném pásmu, ale Děčín následně znovu vyhodit a za pár vteřin už bude v plném počtu.
     
    41:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Komu není rady, tomu není pomoci, i proto Chomutov inkasuje při vlastní přesilovce! Kotouč mezi kruhy zachytil LUKÁŠ NEZBEDA, jehož pokus překonal bezmocného Miroslava Hanuljaka. Bez asistence.
     
    41:10
    Jaroslav Kůs viděl před branku najíždějícího Romana Chloubu, který už se nacházel za obránci, ale černou gumu nezpracoval.
     
    40:13
    Lukáš Pavlát sice podél mantinelu prošel do útočného pásma, ale za modrou čárou byl okamžitě zastaven a Děčín vyhazuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé periodě se povedlo Chomutovu srovnat, ovšem Děčín zaslouženě znovu odskočil. Hostující celek dál podává velmi dobrý výkon, naopak Pirátům stále nejdou nohy a častokrát propadají. Pokud chtějí svěřenci Kamila Koláčka zvítězit, budou muset do poslední dvacetiminutovky něco změnit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Hostující hráči ve vlastním oslabení ujížděli ve dvou na jediného obránce. Tomáš Faigl přihrál na zadní tyč, odkud okamžitě vystřelil Štěpán Kuchynka. Avšak Miroslav Hanuljak se skvěle přesunul a znovu podržel Chomutov!
     
    38:37
    Zkušený Viktor Hübl si najel do útočného pásma a z osy hrací plochy chtěl zamířit do volného kouta branky. Jenomže bránící hráč mu do pokusu vložil nohu.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Dominik Kučera – 2+2, vysoká hůl.
     
    36:55
    Zpoza branky našel Roman Chlouba Jaroslava Kůse, který z úhlu okamžitě vystřelil. Na jeho zakončení si počkal Ondřej Skokan, který byl správně postavený.
     
    36:11
    Michal Trávníček vyzrál na bývalého parťáka z Litvínova Viktora Hübla. Sáhl mu totiž do přihrávky a poslal černou gumu do středního pásma.
     
    35:15
    Z levého kruhu zakončoval Ondřej Príhoda, který mířil k bližší tyč. Jenomže hostující brankář si připsal další zákrok a Děčínu se poté povedlo vyhodit.
     
    34:48
    Z modré čáry udělal dva kroky níže Jakub Váchal, jenomže Ondřej Skokan na kotouč dobře viděl, a tak hru spolehlivě přerušil.
     
    34:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    T. Nezbeda – 2 min., podrážení.
     
    34:13
    Od mantinelu si mezi kruhy najel Tomáš Nezbeda, jehož zakončení zamířilo do brusle bránícího hráče.
     
    33:34
    Z vrcholu levého kruhu střílel přes soupeře Štěpán Kuchynka, jehož pokus mířil k bližší tyči. Avšak Miroslav Hanuljak na černou gumu viděl a vyrazil ji do rohu hrací plochy.
     
    32:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se znovu vracejí do vedení, když zpoza branky si mezi kruhy najel TOMÁŠ NEZBEDA. Ten si cestou ještě obhodil jednoho z obránců a následně prostřelil Miroslava Hanuljaka. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    32:28
    Pěknou akcí se prezentoval Tomáš Nezbeda, který našel zadovkou bratra Lukáš, jehož pokus zamířil jen vedle levé tyče.
     
    31:29
    Adama Charváta u modré čáry dostoupil Roman Chlouba, který černou gumu zastavil a Chomutov znovu otáčí kormidlem hry.
     
    30:57
    Domácí celek znovu vyhodil na zakázané uvolnění a Děčín vyprodukoval střelu od modré čáry, kterou Miroslav Hanuljak viděl a schoval ji do lapačky.
     
    30:27
    Odraženého puku se za brankou zmocnil Jakub Chrpa, který poté z rohu přihrával mezi kruhy. Jenomže Ondřej Príhoda střelou z jedné zamířil do soupeře.
     
    29:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští vyrovnávají, když na pravé straně přešel přes soupeře Milan Kostourek, který nádhernou zadovkou přihrál mezi kruhy. Ještě hezčí střelu snad vyslal ERIK MEŽNAR, který puk otřel o brankovou konstrukci a vyrovnal na 1:1. Asistence: Milan Kostourek a František Mála.
     
    28:24
    Ihned po vhazování si našel černou gumu Roman Chlouba, jenž netrefil prostor branky. Děčín posunul hru do středního pásma a Chomutov se chtěl rychle vrátit. Ovšem nepohlídal si ofsajdové postavení, i proto se přerušuje.
     
    27:55
    Nahozením od modré čáry se prezentoval David Košnař, jehož snažení domácí hráči srazili mimo prostor branky. Následně Chomutov na malou chvíli otočil hru a medvědi vyhodili na icing.
     
    27:00
    Domácí obránci nebyli mezi kruhy důslední, a tak střelou po ledě zaměstnal Miroslava Hanuljaka Tomáš Nezbeda. Piráti následně vyhodili a odjeli na střídačku.
     
    26:23
    Tomáš Faigl přihrával mezi kruhy, kde Adam Charvát nastavil hokejku. Ovšem puku nedal dostatečnou razanci a chomutovský gólman má další zákrok.
     
    25:42
    Znovu to vypadalo, že Chomutov vyhodí, avšak nestalo se tak. Přihrávka mířila před branku, kam ve druhém sledu dojel Tomáš Nezbeda. Jenomže domácí brankář se znovu zaskvěl skvělým zákrokem lapačkou!
     
    25:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Mála – 2 min., hákování.
     
    24:17
    Asi nečekanou přihrávku dostal k pravému mantinelu Tomáš Koblížek, který prováhal vhodný moment ke střele. Ondřej Skokan se tak přesunul a puk lapačkou vyrazil.
     
    23:40
    Po vhazování chtěl vystřelit od modré čáry Vladimír Brož, jehož pokus zastavil první bránící hráč. Poté se před branku hnal aktivní David Tůma, který byl atakovaný, a tak přisunul puk jen do betonu brankáře.
     
    23:25
    Roman Chlouba v útočném pásmu přisunul puk na osu, odkud Viktor Hübl zamířil nad děčínskou branku.
     
    22:37
    Nahození od modré čáry před brankou chtěl zastavit David Petrásek, ovšem kotouč dopadl za něj, a tak hru přerušil Miroslav Hanuljak.
     
    21:19
    Už to vypadalo, že by Chomutov mohl vyhodit. Puku se ale zmocnil Tomáš Faigl, který přihrál přes osu do pravého kruhu. Odtut k bližší tyči zamířil David Tůma, ale chomutovský brankář vytáhl parádní zákrok lapačkou.
     
    20:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Ondřej Príhoda – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    20:25
    Po špatné přihrávce za branku si chomutovští nadělali starosti. Kotouč před bránu nebezpečně posouval David Tůma, avšak Miroslav Hanuljak svou širokou holí puk odpálil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla vyrovnanou partii a zatímco Ondřej Skokan šance Chomutova pochytal, tak Miroslav Hanuljak jednou inkasoval. V jedenácté minutě se mezi střelce zapsal David Tůma. Především Piráti působí spíše ospalým dojmem a pokud nechtějí s medvědi prohrát, musejí v dalším průběhu zvýšit tempo a pohyb.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Před obránce se na pravé straně probojoval David Tůma, který se natlačil až před Miroslava Hanuljaka. Děčínský útočník mířil do teploměru chomutovského brankáře, jenž mezeru včas uzavřel.
     
    18:38
    Na ose hrací plochy si našel trochu místa Pavel Zajan, jehož pokus letěl proti brance kousek nad ledem. Chomutovský brankář byl znovu připravený zasáhnout.
     
    17:47
    František Mála hledal před branku najíždějícího Milana Kostourka. Maličký útočník Chomutova se po černé gumě marně natahoval.
     
    17:18
    Adam Starý se pokusil o přihrávku na útočnou modrou čáru, která byla nepřesná, a tak se Chomutov zadarmo nastěhuje před branku Ondřeje Skokana.
     
    16:25
    Trávníček s Brožem spolu kombinovali a druhý jmenovaný od modré čáry nastřelil Jakuba Chrpu. Puku se zmocnil Viktor Hübl, jenž znovu vyhazuje.
     
    15:23
    Milan Kostourek už mohl vyhodit, ale ještě se schoval za vlastní branku a až poté poslal kotouč přes celé kluziště.
     
    15:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Radek Havel – 2 min., hákování.
     
    14:25
    U modré čáry byl se střelou připravený Vladimír Brož, do jehož pokusu vložil hůl soupeř a černá guma se odrazila do ochranné sítě.
     
    13:22
    Z jedné se od modré čáry napřáhl Adam Starý, jehož ránu vyrazil domácí brankář do rohu. Chomutov chtěl vyrazit do protiakce, avšak nepohlídal si ofsajdové postavení.
     
    12:09
    Nahození od modré čáry vyslal Dominik Ferbas, který mířil k levé tyči. Jenomže děčínský brankář měl beton na správném místě.
     
    11:44
    Jakub Chrpa s individuální akcí neuspěl, a tak se ke střele prokličkovat Viktor Hübl. Jeho bekhendový pokus po ledě zamířil jen do moci Ondřeje Skokana.
     
    11:23
    Chomutov vyprodukoval další nepřesnou nahrávku, která skončila na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat po levici Miroslava Hanuljaka.
     
    10:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    A jelikož jsem psal, že čekáme na první trefu, tak Děčín mou prosbu vyslyšel! Z rohu přihrával před branku Tomáš Faigl, jenž našel na hranici brankoviště hůl DAVIDA TŮMY, jenž už měl snadnou pozici ke skórování – 0:1. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
     
    09:27
    Nejprve z levé strany prověřil brankářovu pozornost Viktor Hübl, po něm od modré čáry neuspěl ani Lukáš Pavlát. Stále tak na první trefu zápasu čekáme.
     
    08:29
    Pavel Zajan ve středním pásmu nabral velkou rychlost a přebruslil Františka Málu. Hostující útočník tak mířila sám na chomutovského brankáře, avšak kličkou do forhendu neuspěl.
     
    08:00
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Jakub Váchal, jehož rána letěla těsně nad ledem a brankář ji vyrazil hokejkou.
     
    07:30
    Cink! Roman Chlouba přes osu přihrál na pravou stranu, odkud se okamžitě napřáhl Jaroslav Kůs. Jeho zakončení skončilo na brankové konstrukci!
     
    06:54
    Přihrávku za sebe tečoval Tomáš Koblížek, ovšem do hry se znovu zapojil Ondřej Skokan.
     
    06:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká L. Nezbeda.
     
    06:08
    Lukáš Pavlát posunul kotouč do pásma, kde už byl Jakub Chrpa, a tak Chomutov nemohl hrát. Oba týmy využívají situace a střídají.
     
    05:27
    Ihned po vhazování chtěl vystřelit Vít Seemann, jehož zakončení zamířilo do soupeře. Puk se pak klouzal po ledě k brance, a tak si děčínský brankář připsal snadný zákrok.
     
    05:08
    Petrásek zamířil z pozice obránce až za branku a následně přihrával mezi kruhy, kde se nacházel Milan Kostourek. Jeho zakončení zblízka nemělo šanci na úspěch.
     
    04:02
    Od modré čáry nahazoval kotouč na branku Dominik Ferbas a před brankářem ještě clonil Tomáš Koblížek. Ondřej Skokan si našel výhled a kotouč vyrazil.
     
    03:31
    Před modrou čárou s pukem míchal Príhoda, a tak mu vjel Viktor Hübl dříve do pásma – ofsajd.
     
    02:40
    Z pravé strany pod horní tyčku mířil Milan Kostourek, jenž zamířil do brankářovy masky. Následně hru otočil Štěpán Kuchynka, který u pravé tyče neuspěl.
     
    01:45
    Nejprve Tomáš Nezbeda chtěl přihrávat před branku, kam mířil také Jakub Loukota. Ovšem odražený puk si našel, ale sedícího Miroslava Hanuljaka neprostřelil.
     
    00:57
    Domácí celek se pokusil o dlouhou přihrávku po pravé straně, jenomže kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat po pravici chomutovského brankáře.
     
    00:17
    Chomutov se okamžitě usadil před brankou medvědů, avšak z mezikruží nevystřelil Jakub Chrpa. Hra se pak otočila na druhou stranu a hosté jeli do přečíslení. Ovšem David Tůma zblízka nezakončil, a tak Miroslav Hanuljak přerušuje hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Běhula) – Seemann, Pavlát, Ferbas, Havel, Petrásek, Váchal – Príhoda, Hübl, Chrpa – Chlouba, Kůs, Koblížek – Mála, Mežnar, Kostourek – Černý.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Děčín: Skokan (Lavinger) – Brož, Charvát, Loukota, Kučera, Starý, Košař – D. Tůma, Faigl, Trávníček, L. Nezbeda, T. Nezbeda, Zajan, Fojt, J. Tůma, Kuchynka.
    Trenér: Tomáš Mareš.

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Hrubý.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který začne zhruba za osmdesát minut. Oba celky již odtajnily sestavy, a tak se na ně za pár okamžiků podíváme.
     
    V dosavadním průběhu přípravy odehrál Chomutov sedm zápasů, v nichž zaznamenal pět vítězství. Nestačili pouze na Ústí nad Labem, s nímž prohráli v prodloužení a také na prvoligové Litoměřice. Avšak stav 2:4 dokazuje, že Piráti byli soupeři z vyšší soutěže rovnocenným partnerem. Nejproduktivnějším hráčem Chomutova pak je Roman Chlouba, jehož i v Děčíně velmi dobře znají. Šikovný útočník nasbíral osm bodů (6+2), stejně jako parťák z formace Jakub Chrpa (4+4). Hostující Děčín pak v přípravě odehrál šest zápasů, v nichž čtyřikrát soupeři podlehl a dvakrát zvítězil, když přehrál Most a Benátky nad Jizerou. Medvědi tak musejí před sezonou ještě pořádně zabrat, aby se vyhnuli bojům o záchranu. Povede se to partě kolem zkušeného Michala Trávníčka?
     
    Vítám všechny hokejové nadšence! Příprava druholigových celků se pomalu ocitá v závěrečné fázi, a tak budeme sledovat další severočeské derby. Chomutovští Piráti si totiž v ROCKNET ARÉNĚ zahrají s Děčínem. Úvodní vhazování je naplánované na 17 hodin 30 minut a z duelu je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit hokejem, v němž budou domácí favoritem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 30. Mežnar (Kostourek, Mála), 48. Chrpa (Chlouba, Hübl), 56. Mežnar (Hübl, Chrpa), 59. Kůs (Príhoda, Váchal) – 11. D. Tůma (Faigl, Brož), 33. T. Nezbeda (L. Nezbeda), 42. L. Nezbeda


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Běhula) – Seemann, Pavlát, Ferbas, Havel, Petrásek, Váchal – Príhoda, Hübl, Chrpa – Chlouba, Kůs (C), Koblížek – Mála, Mežnar, Kostourek – Černý.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Děčín: Skokan (Lavinger) – Brož, Charvát, Loukota, Kučera, Starý, Košař – D. Tůma, Faigl, Trávníček (C), L. Nezbeda, T. Nezbeda, Zajan, Fojt, J. Tůma, Kuchynka.
    Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Hrubý

    Diváci: 1 021
    bahis siteleri