Zvolen – Prostějov 1:2 (kon.) | Vlci Žilina – Dubnica 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Děčín 4:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Pardubice B 3:6 (kon.) | Vsetín – Osvětim 1:2 (1:2 po s.n.)
Znojmo – Tábor 6:1 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 7:4 (kon.) | Havířov – Sosnowiec 2:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 7:4 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Humenné – Michalovce 2:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Nitra – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
HC Děčín
Úterý 06.09.2022, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, favorit se v poslední dvacetiminutovce probral a otáčí stav zápasu na svou stranu! Na levém kruhu se ocitl najetý JAROSLAV KŮS, který přesnou ránou posílá Piráty poprvé do vedení. Děčín ještě reaguje oddechovým časem! Asistence: Ondřej Príhoda a Jakub Váchal.
     
    55:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá početní výhodu a vstřelená branka jde především za Viktorem Hüblem. Po nepřesné střele mohl zkušený matador mířit do odkryté branky, ale rozhlédl se a přihrál mezi kruhy. ERIK MEŽNAR po ledě pak zamířil ke vzdálenější tyči – 3:3. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Chrpa.
     
    47:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a vrací se do dění zápasu! Kotouč od levého mantinelu mířil do pravého kruhu, odkud zamířil na osamoceného JAKUBA CHRPU. Chomutovský odchovanec nejprve zamířil do Ondřeje Skokana, ale vyražený puk si našel a procedil ho pod gólmanem až za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Roman Chlouba a Viktor Hübl.
     
    41:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Komu není rady, tomu není pomoci, i proto Chomutov inkasuje při vlastní přesilovce! Kotouč mezi kruhy zachytil LUKÁŠ NEZBEDA, jehož pokus překonal bezmocného Miroslava Hanuljaka. Bez asistence.
     
    32:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se znovu vracejí do vedení, když zpoza branky si mezi kruhy najel TOMÁŠ NEZBEDA. Ten si cestou ještě obhodil jednoho z obránců a následně prostřelil Miroslava Hanuljaka. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    29:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští vyrovnávají, když na pravé straně přešel přes soupeře Milan Kostourek, který nádhernou zadovkou přihrál mezi kruhy. Ještě hezčí střelu snad vyslal ERIK MEŽNAR, který puk otřel o brankovou konstrukci a vyrovnal na 1:1. Asistence: Milan Kostourek a František Mála.
     
    10:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    A jelikož jsem psal, že čekáme na první trefu, tak Děčín mou prosbu vyslyšel! Z rohu přihrával před branku Tomáš Faigl, jenž našel na hranici brankoviště hůl DAVIDA TŮMY, jenž už měl snadnou pozici ke skórování – 0:1. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 30. Mežnar (Kostourek, Mála), 48. Chrpa (Chlouba, Hübl), 56. Mežnar (Hübl, Chrpa), 59. Kůs (Príhoda, Váchal) – 11. D. Tůma (Faigl, Brož), 33. T. Nezbeda (L. Nezbeda), 42. L. Nezbeda


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Běhula) – Seemann, Pavlát, Ferbas, Havel, Petrásek, Váchal – Príhoda, Hübl, Chrpa – Chlouba, Kůs (C), Koblížek – Mála, Mežnar, Kostourek – Černý.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Děčín: Skokan (Lavinger) – Brož, Charvát, Loukota, Kučera, Starý, Košař – D. Tůma, Faigl, Trávníček (C), L. Nezbeda, T. Nezbeda, Zajan, Fojt, J. Tůma, Kuchynka.
    Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Hrubý

    Diváci: 1 021
    thejrc.org