Žďár n/S – Vel. Meziříčí 5:0 (kon.) | Děčín – Vrchlabí 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Letňany 1:8 (kon.)
Kobra – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | SHKM Hodonín – Senica 12:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 14.09.2022, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí ještě v samotném závěru utkání kosmeticky upravují konečný výsledek, v Braníku to dnes bude porážka dvougólovým rozdílem. Z pravé strany dosud výborného brankáře bruslařů překvapil MATĚJ KOLDA – 3:5! Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí části!
     
    56:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Braničtí teď pykají za svou pasivitu: na hráče za brankou vůbec nezatlačili a dovolili Brodu bleskově přejít do útoku. Čermák poslal do nájezdu DOMINIKA DUŠKA, jehož zakončení do horní části branky Ondrík nezvládl zastavil – 2:5! Asistence: Roman Čermák.
     
    46:51
    Veterán Jiří Vašíček (HBR) se vrací na lavici hříšníků, tentokrát byl vyloučen za podrážek.
     
    46:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak pozor, v Braníku to možná ještě bude zajímavé! Po rychlé souhře dvou letních posil pro domácí vysvitla naděje na vyrovnání, tentokrát se prosazuje JAKUB JEDLIČKA – 2:4! Asistence: Matěj Kolda.
     
    40:01
    Lukáš Sochůrek třetí část stráví na střídačce, utkání v brankovišti Kobry dochytá Matyáš Ondrík.
     
    39:08
    Braničtí mají šanci soupeře poslat do kabiny s gólem, Luboš Voříšek (HBR) jde ven za hákování.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny!
     
    30:08
    Na trestnou lavici se přesouvá Roman Čermák (HBR), který byl z ledu vykázán za sekání.
     
    27:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tým z Vysočiny se po dlouhé době v obraně vydal dopředu a hned je z toho další zásah! Odražený puk se dostal na pravý kruh k naprosto nehlídanému LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, který ho bez obtíží doklepl do obrovského prázdného prostoru u bližší tyče – 1:4! Asistence: Jiří Benák.
     
    20:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Duel se zatím vůbec nevyvíjí dle branických představ, Kobra hned ze začátku druhé třetiny hned inkasuje! Po trochu nepřehledné situaci před Sochůrkem se prosazuje MAREK KOPIC, který si tak zadělává na hattrick – 1:3! Asistence: David Košťál, Dominik Dušek.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny!
     
    18:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí minutu a čtyřiapadesát sekund před přestávkou snižují! Havlíčkův Brod si zapsal do statistik další zakázané uvolnění, těsně poté se po vyhraném vhazování prosadil JAKUB JANČA – 1:2! Asistence: Viktor Martínek.
     
    15:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři během trochu ospalejší pasáže hry zničehonic odskakují do dvoubrankového náskoku! Kopic našel přihrávkou na modré nikým nehlídaného DOMINIKA DUŠKA, který vyrazil sám na Sochůrka a pokořil jej zakončením k levé tyči – 0:2! Asistence: Marek Kopic.
     
    09:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se v mrazivé branické hale v desáté minutě ujímají vedení! Po bleskovém výpadu otevírá střeleckou listinu dnešního utkání MAREK KOPIC. Sochůrek musí ze své klece lovit první puk – 0:1! Asistence: Dominik Dušek.
     
    08:22
    Další šance pro Brod! Mlynář se podél mantinelu přesunul až před brankoviště a dotěrnému protihráči navzdory se pokusil puk zasunout mezi vzdálenější tyč a Sochůrkův beton, gólman ale měl situaci přečtenou!
     
    03:45
    Kobra si zahraje přesilovku, za sekání putuje na trestnou velezkušený Jiří Vašíček (HBR).
     
    01:16
    Sochůrek musel hned zkraje utkání řešit hodně zapeklitou situaci! Dušek se totiž dostal do úniku, ani nadvakrát ale domácího strážce klece nepřekonal!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 19. Janča (Martínek), 47. Jedlička (Kolda), 60. Kolda (Šťastný) – 10. Kopic (Dušek), 16. Dušek (Kopic), 21. Kopic (Košťál, Dušek), 28. Voříšek (Benák), 57. Dušek (Čermák)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Ondrík) – Šteiner, Duda, Knesl, Straka, Svach, Holý – Šťastný, Kolda, Jedlička, Janča, Petrák, Martínek, Ženíšek, Ksandr, Míšek.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (H. Petržílka) – Benák, Čermák, Vašíček, Krejčí, Grauer, Kliment, Kerber – J. Petržílka, Voříšek, Valášek, Kopic, Košťál, Dušek, Tecl, Mlynář, Kuchta, Vacík, Holenda.
    Trenér: Aleš Kraučuk.

    Rozhodčí: Hrdlička – Hlinka, Maňák.
    bahis siteleri