Zlín – Sparta 5:6 (kon.) | Olomouc – Plzeň 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (2:3 po s.n.)
Kometa Brno – Jihlava 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:1 (po pr.)
Liberec – K. Vary 3:4 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 24.09.2022, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    63:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Karlovarskou akci dvou na jednoho skvěle vyřešil Sapoušek, který z otočky našel TADEÁŠE TŮMU. Obránce Energie už před sebou měl téměř prázdnou bránu a dokonal hattrick. Asistence: Robin Sapoušek, Samuel Šmajda.
     
    54:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na liberecké straně, konečně je vyrovnáno. MICHAEL KOŠTOVAL si srovnal puk ke střele zpoza pravého kruhu a skvělým projektilem pod horní tyč nedal Ebenstreitovi šanci. Asistence: Filip Kříž.
     
    41:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši dokonávají obrat! SAMUEL ŠMAJDA si najel na povedenou průnikovou přihrávku, udržel bránícího hráče za zády a překonal Hambálka skvěle provedeným blafákem do bekhendu. Asistence: Ondřej Dorot, Kryštof Bulka.
     
    38:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krátce po vyjetí z trestné lavice se TADEÁŠ TŮMA prosazuje podruhé! Karlovarský obránce puk zavezl do útočného pásma, načež další parádní střelou – tentokrát z pravé strany – trefil prostor pod horní tyčí. Asistence: Jakub Anton.
     
    34:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá přesilovku a je sníženo! TADEÁŠ TŮMA si na vrcholku levého kruhu zkušeně počkal na nejlepší okamžik ke střele a pak kotouč trefil chirurgicky přesně nad Hambálkovo rameno. Asistence: Robin Sapoušek, Samuel Šmajda.
     
    30:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři přidávají druhý gól a znovu to byla smolná záležitost pro brankáře Ebenstreita. Tentokrát mu totiž propadla dalekonosná střela obránce Šedivého. Karlovarští sice puk s vypětím všech sil nenechali doskákat až za čáru, jenže ho odvrátili jen na hůl DOMINIKA BROUČKA, který pohotově zamířil pod horní tyč! Bez asistence.
     
    06:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mikuláš Jenčovský od mantinelu výborně uvolnil Jakuba Hladíka, který si od modré čáry vylepšil pozici a prověřil Ebenstreita. Karlovarskému brankáři se puk vykutálel z výstroje a jako první u něj byl LUKÁŠ PLOS, který už nemohl minout! Asistence: Jakub Hladík, Mikuláš Jenčovský.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. Plos (Hladík, Jenčovský), 31. Brouček, 55. Koštoval (Kříž) – 35. Tůma (Sapoušek, Šmajda), 39. Tůma (Anton), 42. Šmajda (Dorot, Bulka), 64. Tůma (Sapoušek, Šmajda)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Krátký) – Šedivý, Hladík (A), Koštoval, Patzelt, Duschka, Rybář, J. Ehrenberger – Przybyla, Jenčovský (C), Plos – Kříž, Vodlan, Brouček – Lysoněk, Fiala, Janata – Jansa, Kofroň, Bačkovský.
    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Dybal) – Tůma, Dorot (A), Bulka, Krajčík, Zolnaj, Anton – Adámek, Varvařovský, Sapoušek (C), Šlechta, Handl, Šmajda, Váňa, Šmíd, Menc, Kusak.
    bahis siteleri