Havířov – Kopřivnice 3:4 (kon.) | Hronov – Ústí n/L 1:6 (kon.) | Jablonec n/N – Benátky n/J 1:5 (kon.)
Kobra – Mostečtí Lvi 6:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 1:5 (kon.) | Děčín – Letňany 1:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – Znojmo 2:3 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 0:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 6:1 (kon.)
Příbram – Chomutov 6:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:2 (0:1 po s.n.) | Cheb – Písek 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HC Baník Příbram
6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
Piráti Chomutov
Středa 05.10.2022, 18:30 • Zimní stadion Příbram • 2. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:54
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Petr Eret – 2 min., hákování.
     
    53:10
    Sám na chomutovského brankáře se hnal Josef Hasman, kterého obtěžoval ještě obránce. Domácímu útočníkovi utekla černá guma od hokejky a vedle levé tyče.
    52:20 Tomáš URBAN - 6:3
     
    52:20
    Příbram právě vstřelila branku!
    Chomutov teď pořádá den otevřených dveří! Odražený puk se ocitl před TOMÁŠEM URBANEM, který sám mířil na Richarda Běhulu, jehož si zkušeně položil a poté po ledě přesně zamířil – 6:3. Asistence: Ladislav Gengel.
    51:04 Petr KAFKA - 5:3
     
    51:04
    Příbram právě vstřelila branku!
    Chomutovští se hodně zlobí na rozhodčí, kteří neodpískali zakázané uvolnění! Najednou se v přesilové hře před brankou ocitl PETR KAFKA, který chladnokrevně zamířil mezi Běhulovy betony. Bez asistence.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Lukáš Pavlát – 2 min., podrážení.
    47:47 Josef HASMAN - 4:3
     
    47:47
    Příbram právě vstřelila branku!
    Jenže vyrovnaný stav netrval dlouho, protože se parádní individuální akcí prezentoval JOSEF HASMAN! Domácí útočník si na pravé straně obhodil obránce a následně přesně zamířil do vzdálenější šibenice Běhulovy branky. Asistence: Petr Josefus.
    46:36 Jakub CHRPA - 3:3
     
    46:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po zaváhání v rozehrávce Severočeši znovu vyrovnávají! Mezi kruhy zachytil puk František Lukeš, který udělal dva rychlé kroky k brance a posunul jej doleva. JAKUB CHRPA ani chvíli neotálel a zamířil do sítě! Asistence: František Lukeš.
    41:06 Petr ERET - 3:2
     
    41:06
    Příbram právě vstřelila branku!
    Zatímco Chomutov svou šanci zahodil, Příbram nabídky využila a je poprvé vede! Pokus od modré čáry tečoval před brankou PETR ERET a Richard Běhula už nestihl reagovat – 3:2. Asistence: David Zdeněk a Petr Josefus.
     
    34:46
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Michal Dragoun – 2 min., podrážení.
     
    33:45
    Další parádní přesilovková kombinace Příbrami! Petr Kafka přihrál na pravou stranu, odkud Michal Dragoun poslal černou gumu před branku. V nebezpečném prostoru nastavil hůl Petr Eret, avšak Richard Běhula vytáhl spektakulární zákrok betonem.
     
    33:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Lukeš – 2 min., krosček.
    31:39 Petr KAFKA - 2:2
     
    31:39
    Příbram právě vstřelila branku!
    Baník sehrál další přesilovou hru na výbornou a je znovu vyrovnáno! Křižnou přihrávku směřoval na levý kruh Josef Saňa. PETR KAFKA z jedné využil Eretovy clony a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Josef Saňa a Petr Josefus.
     
    31:00
    Dvěma pokusy z pravé strany se prezentoval Michal Dragoun. Nejprve ho ke střele vyzval křižnou přihrávkou Tomáš Urban, ovšem zakončení proletělo kolem první tyče. Druhá střela zase minula zadní tyčku.
     
    30:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Lukáš Pavlát – 2 min., hrubost.
     
    30:12
    Chomutov mohl rychle odpovědět, ovšem také on stav zápasu nepohnul. Jakub Matai přihrával na Tomáše Koblížka, jehož pokus vyrazil domácí brankář před sebe. Po puku se na dlouhou hokejku natahoval Roman Chlouba, který černou gumu posunul znovu do Petra Jirouška.
     
    29:52
    Jakub Procházka projížděl za brankou, ovšem kotouč před ní poslal kolem první tyče. Jenomže Petr Kafka z dobré pozice netrefil puk ideálně a zamířil vedle!
    22:35 Roman CHLOUBA - 1:2
     
    22:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    V pozici posledního hráče utekl kotouč Petr Josefusovi, a tak sám na domácího brankáře uháněl ROMAN CHLOUBA. Zkušený útočník zamířil přesně nad vyrážečku a posílá Piráty v oslabení znovu do vedení! Bez asistence.
     
    21:19
    Na levém křídle se rozjel kapitán Petr Josefus, který postupoval až do kruhu pro vhazování, odkud mířil na zadní tyčku. Jenomže Richard Běhula vytáhl další parádní zákrok.
     
    20:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Vít Seemann – 2 min., nedovolené bránění.
     
    17:27
    Jakub Procházka si obhodil obránce a vystřelil z pravého kruhu do brankářova betonu. Puk se odrazil na druhou stranu, kde už nestihl reagovat Michal Dragoun.
    16:58 Ondřej HAVLÍN - 1:1
     
    16:58
    Příbram právě vstřelila branku!
    Chvíli po vypršení trestu Viktora Hübla se Baník dočkal vyrovnání. Nepřesná střela Josefa Hasmana se odrazil od zadního mantinelu. Kotouče se chopil ONDŘEJ HAVLÍN, jenž střelou o tyč vyrovnává na 1:1. Asistence: Josef Hasman a Petr Josefus.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Viktor Hübl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    11:15
    Tomáš Koblížek přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil k pravé tyči Jakub Matai. Ovšem Petr Jiroušek se skvěle přesunul a zasáhl lapačkou.
     
    08:48
    Na útočné modré čáře vypíchl Milanu Kostourkovi kotouč Tomáš Urban, a tak do samostatného úniku ujížděl Luboš Brzák. Ovšem chomutovský hráč se stihl ještě vrátit, a tak pokus domácího útočníka mířil jen do betonu Richarda Běhuly.
     
    08:33
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Ladislav Gengel – 2 min., hákování.
    07:41 F. HYNEK - 0:1
     
    07:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti zvládli situaci u pravého mantinelu a poslali kotouč na levou stranu. Z vrcholu kruhu se nacházel teprve sedmnáctiletý FRANTIŠEK HYNEK, jenž zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Josef Koláček a Erik Mežnar.
     
    02:34
    Křižnou přihrávku přebral na levém kruhu Jakub Chrpa, který se nacházel v dobré střelecké pozici. Chomutovský odchovanec minut zadní tyčku pouze o centimetry.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Havlín (Hasman, Josefus), 32. Kafka (Saňa, Josefus), 42. Eret (Zdeněk, Josefus), 48. Hasman (Josefus), 52. Kafka, 53. Urban (Gengel) – 8. F. Hynek (Koláček, Mežnar), 23. Chlouba, 47. Chrpa (Lukeš)


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Saňa (A), Jelínek, Vinš, Zedek, Havlín, Placek, Zdeněk – Josefus (C), Kafka, Urban, Eret, Pinkas, Procházka, Hasman, Šinágl, Gengel (A), Brzák, Matějka, Dragoun
    Trenér: Pavel Marek

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Havel (A), F. Hynek, Seemann, Váchal, M. Žižka, Pavlát, Petrásek – Lukeš, Hübl (C), Chrpa (A) – Chlouba, Koblížek, Matai – Kostourek, Koláček, Mežnar – Josef Rindoš, Mála
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Kraval – Gragar, Hlinka

    Diváci: 640
    bahis siteleri