Chrudim – Vlašim 0:2 (kon.) | Prostějov – Dukla Praha 4:2 (kon.) | Líšeň – Slavia B 0:0 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
4:2 (3:1)
FK Dukla Praha
Sobota 05.11.2022, 14:00 • Za místním nádražím, Prostějov. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté hodně rychle snižují a ještě trochu dramatizují duel. QUADRI ADEBAYO ADEDIRAN dostal přihrávku do vápna a zblízka poslal balón do volné části prostějovské brány za bezmocného gólmana.
     
    84
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtý gól a řekl bych, že prakticky rozhodující o svém vítězství. VASIL KUŠEJ svou první velkou šanci ještě nevyužil, když jej v samostatném úniku vychytal Jan Čtvrtečka, situace ale pokračovala, stejný hráč se dostal k míč znovu, z obrany Dukly si doslova udělal "dobrý den", s balónem prošel až na pravou stranu, odkud zamířil k bližší tyči.
     
    34
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme sníženo. Tomuto přímému kopu nešlo nic vyčíst, LUKÁŠ BUCHVALDEK pravačkou odehrál balón do pravého horního rohu brány a tady nemohl domácí gólman nic dělat. Snažil se sice na míč dosáhnout, ale marně.
     
    29
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Krátce před půl hodinou hry jdou domácí už do třígólového vedení. JAN SCHAFFARTZIK vystřelil z dálky a míč, zřejmě i s přispěním teče, skončil k překvapení všech v bráně, neboť gólman hostů uskočil stranou.
     
    20
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Prostějov vede už o dva góly. Robert Bartolomeu odeslal z pravého křídla přesný centr před bránu, kde obrana nepohlídala DUŠANA PINCE, jenž z bezprostřední blízkosti uklidil hlavou míč do sítě.
     
    6
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou rychle do vedení. VASIL KUŠEJ ustál souboj o míč a dostal se ke střele před hranicí vápna, kterou odehrál balón přesně do vzdálenějšího dolního rohu soupeřovy svatyně. Brankář pražského celku se natahoval marně.

    Petr Frömel

    Branky: 6. Kušej, 20. Pinc, 29. Schaffartzik, 84. Kušej – 34. Buchvaldek, 86. Adediran

    Karty:   54. Schaffartzik (PRO), 63. Šumbera (PRO) – 35. Moulis (DUK), 47. Barac (DUK)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:9.
    1. SK Prostějov: M. Bárta (76. Krynskyj) – Bolf, Schaffartzik (C), Bialek, Elbel – Kušej, Šumbera (76. Gáč), Koudelka (85. Ščedryj), Kulig (52. M. Zapletal), Bartolomeu (85. Stříž) – Pinc.
    Náhradníci: Ali-Abubakar, Píchal.

    Trenér: P. Šustr.

    FK Dukla Praha: Čtvrtečka – Hrubeš, Holiš (74. Adediran), Piroch, Peterka (C) – Buchvaldek (85. Hodek), Barac, Uhlíř (46. Havelka), Matějka (85. Kim), Moulis (46. Havelka) – Kozel.
    Náhradníci: Šťovíček – Šebrle, F. Matoušek.

    Trenér: P. Rada.

    Rozhodčí: J. Machálek – R. Kotík, J. Bureš
    bahis siteleri