Ottawa – Buffalo 4:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:5 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 1:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 17.11.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Tim STÜTZLE - 4:1
     
    59:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A teď už byl onen poslední hřebíček do rakve zatlučen. Holden nahodil přes celé kluziště, což mohlo být zakázané uvolnění. Jenže obrana Sabres zapomněla na TIMA STÜTZLEHO, který se prosmýkl za dvojici hráčů Buffala a od zadního mantinelu odražený puk doklepl do sítě. Asistence: Nick Holden.
    54:21 Alex DEBRINCAT - 3:1
     
    54:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A teď už je Ottawa k vítězství hodně blízko! Střela Brannstroma se odrazila od brankáře Andersona zpět mezi kruhy, kde Joseph pohotově přihrál k levému kruhu na ALEXE DEBRINCATA, jenž celou akci zakončil povedenou střelou zápěstím. Asistence: Mathieu Joseph, Travis Hamonic.
    29:57 Brady TKACHUK - 2:1
     
    29:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zatímco začala zkrácená přesilovka Ottawy, už zase končí. Důvodem je výborná dorážka BRADYHO TKACHUKA, který dokázal střelu Sandersona, jež se odrazila od zadního mantinelu zpět vedle brankoviště, usměrnit svým bekhendem za záda Comrieho. Asistence: Jake Sanderson, Tim Stützle.
    26:41 Tage THOMPSON - 1:1
     
    26:41
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Na tohle ale byla už i dobrá defenziva domácích krátká. Hostům se povedlo na zadním mantinelu napravit hrozící ztrátu a po přihrávce na modrou čáru našel Dahlin v levém kruhu přichystaného TAGEHO THOMPSONA, který dělovkou z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Jeho dvanáctá branka v sezoně. Asistence: Rasmus Dahlin, Alex Tuch.
    09:45 Austin WATSON - 1:0
     
    09:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! AUSTIN WATSON dostal puk na modré čáře a zatímco jeho první střelu zblokoval svou holí Skinner, druhá rána, ke které se okamžitě dostal, už prolétla až za záda brankáře Comrieho. Asistence: Jake Sanderson, Parker Kelly.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 10. Watson (Sanderson, Kelly), 30. B. Tkachuk (Sanderson, Stützle), 55. DeBrincat (M. Joseph, Hamonic), 60. Stützle (Holden) – 27. T. Thompson (Dahlin, Tuch)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Sanderson, Hamonic (A), Bernard-Docker, Brännström, Holden, Larsson – Stützle, B. Tkachuk (C), Giroux (A) – DeBrincat, M. Joseph, Brassard – Motte, Batherson, Pinto – Watson, Kelly, Gambrell.
    Buffalo Sabres: Comrie (34. C. Anderson) – Power, Dahlin (A), Jokiharju, Bryson, Pilut, Ljubuškin – J. Skinner, Tuch, T. Thompson – V. Olofsson, Krebs, Mittelstadt – Hinostroza, Peterka, Cozens – Girgensons (A), Asplund, Bjork.

    Rozhodčí: Brenk, Dunning – O'Quinn, Barton

    Diváci: 13558
    thejrc.org