Poruba 2011 – Kolín 6:4 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:1 (kon.) | Vsetín – Litoměřice 3:4 (kon.)
Šumperk – Slavia 2:1 (kon.) | Pardubice B – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 19.11.2022, 17:00 • ŠKODA aréna, Šumperk • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Slavia byla blízko! Všetečka našel před brankou najetého Žejdla, ale Hamalčík vytasil svůj beton a vzápětí i lapačku a podržel domácí celek.
     
    57:58
    Těžká komplikace pro domácí! Střelec prvního gólu domácích David Bartoš (SUM) vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení a Slavia hraje šest na čtyři.
     
    57:14
    Tohle bylo těsné! Kotouč už klouzal do opuštěné slávistické klece, ale v rozhodujícím momentu narazil jen do sněhu u oblouku branky.
     
    52:47
    Další okénko ve slávistické obraně! Dávid Kohút mířil sám na branku, ale Málek se znovu vyznamenal a betonem zastavil kotouč.
     
    50:56
    Obrovská možnost pro domácí! Jiří Průžek mířil sám na brankáře Málka, ale domácí útočník svou střelou mířil nepřesně.
     
    48:11
    Maxim Havrda se dostal do útočného pásma a osamocen na pravé straně kluziště okamžitě vypálil. Hamalčík pohotově zasáhl a podržel tým.
    46:28 Lukáš ŽEJDL - 2:1
     
    46:28
    Slavia právě vstřelila branku! Ještě to bude drama! Slávisté prošli do útočného pásma na hranici postavení mimo hru a následná rána LUKÁŠE ŽEJDLA zaplula až do domácí branky. Asistence: Karel Klikorka, Pavel Mrňa.
     
    41:28
    Tomáš Knotek se tlačil do dobré střelecké pozice v útočném pásmu, ale slávistický útočník se mezi čtyřmi protihráči neprobil do šance.
     
    39:57
    Ještě jedna akce! Kohút předal kotouč zadovkou Bernatovi, ale druhý jmenovaný střílel velmi nepřesně. Druhá třetina pomalu končí.
    38:39 Ondřej HRACHOVSKÝ - 2:0
     
    38:39
    Draci právě vstřelili branku! Hezká trefa domácího obránce! ONDŘEJ HRACHOVSKÝ dostal nabito na modrou čáru, odkud tvrdou bombou propálil slávistického Málka v jeho pracovišti. Asistence: Vojtěch Šuhaj, Šimon Jelínek.
     
    37:28
    Lukáš Žejdl zkusil vypálit z velmi dobré pozice v útočném pásmu, ale slávistický útočník znovu nevystřelil úplně nejlépe. Škoda pro Slavii.
     
    34:42
    Barák dobruslil kotouč v obranném pásmu a Všetečka se dostal do akce na pravé straně! Rána slávistického útočníka byla svižná, ale nepřesná.
     
    34:06
    Matěj Svoboda inkasoval tvrdý hit od obránce Jakuba Matyáše a domácí útočník se jen těžce zvedal z ledu. Nyní je už vše v pořádku.
     
    33:20
    Žálčík se potřetí dostal do šance, když tentokrát bekhendem zkoušel propasírovat puk do sítě. Málek celou situaci ustál.
     
    31:36
    Eliáš vybojoval nedovolený zákrok a útočník Jaroslav Brož (SLA) vyfasoval od sudích dvě trestné minuty za krosček. Šumperk hraje první přesilovou hru v utkání.
     
    28:48
    Lukáš Žálčík se znovu dostal do dobré akce před brankářem Málkem, ale kotouč nakonec přeplachtil až k zadnímu mantinelu.
     
    26:39
    Szathmáry se dostal ke střele od modré čáry, ale Hamalčík si udělal dobrý výhled a ránu ofenzivně laděného beka hostí zneškodnil.
     
    25:43
    Matěj Svoboda (SUM) je už třetím vyloučeným hráčem na straně domácího mužstva, což znamená jediné. Slavia se za malou chvíli zahraje další přesilovou hru.
     
    25:03
    Vyloučený Křemen se vrátil na ledovou plochu, ale Poletín se v témže čase dostal k nebezpečné střele. Ta ovšem nebyla přesná.
     
    23:00
    Slavia si za malou chvíli zahraje další početní výhodu. Na trestnou lavici tentokrát usedl mladý Adam Křemen (SUM), který se provinil podrážením.
    20:00 David BARTOŠ - 1:0
     
    20:00
    Draci právě vstřelili branku! Pozor! Domácí hokejisté vstřelili gól v poslední vteřině první části! Kohút nastřelil betony brankáře Málka a následně dopravil puk do sítě DAVID BARTOŠ, který byl osamocen před slávistickou brankou. Asistence: Dávid Kohút, Daniel Vachutka.
     
    18:44
    Lukáš Strnad dojel kotouč v útočném pásmu a následně se zbavil domácího obránce. Hamalčík měl plné ruce a nohy práce, ale vše zvládl.
     
    16:15
    Lukáš Žálčík obdržel přihrávku od Průžka, ale první jmenovaný z bezprostřední blízkosti trefil pouze betony připraveného Málka.
     
    14:02
    Knotek dorážel kotouč na brankovišti soupeře, ale slávistický útočník nakonec nebyl při svém zakončení úspěšný. Škoda pro Slavii.
     
    11:03
    Lukáš Žejdl přenechal kotouč zadovkou na Michala Simona, který okamžitě vypálil! Hamalčík si však věděl rady a vyrazil kotouč mimo tři tyče.
     
    10:13
    Ondřej Hrachovský vyslal jedovatou ránu od modré čáry, která byla velmi svižná, ale Málek se nenechal rozhodit a vyrazil touš do bezpečí.
     
    04:05
    Velké šance domácích! Svoboda hledal před brankou připraveného Šuhaje, ale druhý jmenovaný nebyl úspěšný. Štěstí pro Málka.
     
    01:05
    Slavia se usadila v útočném pásmu a Růžička svou povedenou střelou trefil tyčku domácí branky! Domácí hokejisté měli velké štěstí.
     
    00:21
    Šance pro Slavii. Na trestnou lavici zamířil Štěpán Dudycha (SUM), který vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení a hosté budou hrát první přesilovou hru.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 20. Bartoš (Kohút, Vachutka), 39. Hrachovský (Šuhaj, Jelínek) – 47. Žejdl (Klikorka, Mrňa)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Hrachovský, Dudycha, Eliáš, Kadeřávek, Kunst, J. Michálek, L. Rutar – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Svoboda, Šuhaj, Jelínek – Vachutka (A), Nedvídek, Kohút – Křemen, Bernat, Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer

    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Klikorka, Matyáš, Barák (A), Roth, Žovinec, Szathmáry, Hejda – Mrňa, Žejdl, Simon – Všetečka, Knotek (C), J. Brož – Havrda, Růžička, Kern – Pšenička, Poletín (A), Strnad.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    Rozhodčí: Cabák, Mejzlík – Kokrment, Maňák

    Diváci: 1 336
    bahis siteleri