Třinec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 5:1 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:3 (2:0 po s.n.)
Plzeň – Kladno 1:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Mountfield HK
Neděle 20.11.2022, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:15
    Závěrečné minuty dostávají další zápletku. Karlis Čukste totiž měl svou hůl příliš vysoko a zasáhl tvář jednoho z protihráčů. Hradec bude mít k dispozici přesilovku čtyř proti třem.
     
    53:01
    Přesilovka Hradce končí, v útočném pásmu se totiž sekáním provinil Kelly Klíma a oslabuje svůj tým. Z trestu, který odpykává Erik Hrňa, zbývá ještě minuta a 47 vteřin. Poslední komerční přestávka utkání.
     
    49:49
    Daniel Voženílek u vlastní modré poslal k ledu Okuliara, sudí tento nedovolený zákrok posoudili jako podkopnutí a udělili Voženílkovi trest na pět minut a navrch ještě trest ve hře. Voženílek tak musí do sprch, Hradec má k dispozici dlouhou přesilovku. Pětiminutový trest odpyká Erik Hrňa.
     
    38:22
    Oceláři si ke konci druhé třetiny zahrají přesilovou hru. Jakub Lev ve vlastním pásmu podrazil Nestrašila.
     
    34:06
    Třinec se nemůže vrátit do tempa, Tomáš Marcinko musel nedovoleně zastavit nebezpečnou akci Radka Smoleňáka. Marcinko inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    31:10
    Hosté mají šanci ke korekci nepříznivého stavu, Jan Jaroměřský si totiž v souboji s Kellym Klímou pomohl držením a míří na trestnou lavici.
     
    19:47
    Sudí vylučují na obou stranách. Na straně domácích to je útočník Libor Hudáček, hradeckou trestnou lavici bude v následujících dvou minutách okupovat Oliver Okuliar. Oba hráči dostali dvě minuty za hrubost.
     
    11:15
    Zatímco se Roman a Lev vrátili z trestné lavice, v útočném pásmu fauloval třinecký Patrik Hrehorčák. Mountfield se může vrátit do zápasu při své první početní výhodě.
     
    09:01
    Po vhazování se pošťuchovali domácí Miloš Roman s hostujícím Jakubem Lvem, sudí oba posílá na trestnou lavici za hrubost.
     
    06:24
    Hostující kapitán Radek Smoleňák podrazil třineckého Růžičku, který se snažil natlačit do mezikruží, aby opět ohrozil brankáře Růžičku. Oceláři budou po komerční přestávce hrát první přesilovku utkání.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Voženílek (Marcinko, Marinčin), 2. Chmielewski (Hrehorčák, Jaroměřský), 30. Voženílek (Marcinko), 60. Daňo – 54. Smoleňák (Lalancette, Lev)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Ročák, Čukste, J. Jeřábek, Jaroměřský, M. Doudera – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Buček, Dravecký (A), Kurovský – Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Mountfield HK: J. Růžička (Kiviaho) – Jank, McCormack, Piegl, Blain, Pilař, F. Pavlík (A) – Okuliar, Lev (A), Zachar – Kev. Klíma, Lalancette, Jergl – R. Pavlík, Cingel, Kel. Klíma – Smoleňák (C), Štohanzl, Doležal.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Hradil, Stano – Axman, Synek

    Diváci: 3 922
    bahis siteleri