Poruba 2011 – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:3 (po pr.) | Vsetín – Pardubice B 3:2 (kon.)
Sokolov – Šumperk 2:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 2:1 (1:0 po s.n.) | Přerov – Slavia 2:0 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:2, 3:0, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 10.12.2022, 15:30 • Winning Group Arena • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    35:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otáčí zápas! Ihned po buly Dominik Halačka našel obránce SEBASTIANA MITRA, který se s ničím nepáral a svou ranou od modré poslal svůj tým poprvé v dnešním zápase do vedení. Asistence: Dominik Halačka.
     
    27:07
    Kometa právě vstřelila branku! A máme vyrovnáno! Po vypršení trestu se Brno udrželo v útočném pásmu a Matěj Pavlík nabil JAKUBU ZUBÍČKOVI, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Matěj Pavlík, Jan Brabenec.
     
    22:51
    Kometa právě vstřelila branku!I tak ale máme sníženo. Nabídku od Jakuba Zubíčka poslal do sítě JINDŘICH HABERMANN, který dostává Kometu do kontaktu. Asistence: Jakub Zubíček
     
    08:30
    Litvínov právě vstřelil branku! A litvínovští vedou o dvě branky. Severočeši tak dlouho kombinovali, až rozpohybovali bránící brněnskou čtveřici. Toho využil Jonáš Bendařík, který rychle posunul puk do kruhu na VÁCLAVA RAICHLA. Ten poslal kotouč za marně se přesouvajícího Matouška. Asistence: Jonáš Bednařík, Daniel Prokeš.
     
    05:17
    Litvínov právě vstřelil branku! A máme tu první trefu utkání. Marek Žák skvěle uvolnil OLIVERA TOMANÍKA, který si najel do útočného pásma a z hranice kruhu se ranou zápěstím trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Marek Žák

    Viktor Pavlovec

    Branky a nahrávky: 23. Habermann (Zubíček), 28. Zubíček (Pavlík, Brabenec), 36. Mitro (Halačka) – 6. Tomaník (Žák), 9. Raichl (Bednařík, Prokeš)


    HC Kometa Brno: Matoušek (Fajmon) – Mitro, Vyhlídal, Spanel, Antony, Mátl, Zubíček – Zduba, Habermann, Hlavačka. Volf, Červenka, Kubín, Pavlík, Brabenec, Štulo, Šichtář, Röss.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Litvínov: Moustafa (Udržal) – Břenda, Žák, Prokeš, Kladivo, Soušek, Liška – Raichl, Peroutka J., Tůma, Peroutka M., Čermák, Pospíšil, Tomaník, Zikmund, Bednařík, Koky.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Blaha – Otáhal, Zábrštová
    bahis siteleri