K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Litvínov – Sparta 5:2 (kon.) | Liberec – Kladno 7:3 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:3 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 3:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 11.12.2022, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 Andrej KUDRNA - 5:2
     
    55:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nakonec je tu hattrick! Nedosáhl ho ale Pawel Zygmunt, nýbrž ANDREJ KUDRNA, který zamířil do prázdné branky od červené čáry – 5:2. Asistence: Petr Straka.
    29:14 David TOMÁŠEK - 4:2
     
    29:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a můžeme říci, že se vracejí do zápasu! Krásnou individuální akcí se blýskl DAVID TOMÁŠEK, který prokličkoval mezi dvěma hráči soupeře až před Zajíčka, kterého překonal střelou nad vyrážečku – 4:2. Asistence: Erik Thorell a Michal Moravčík.
    26:16 Erik THORELL - 4:1
     
    26:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté snížili na rozdíl tří branek! Obránce Michal Moravčík podpořil akci svého týmu na levém křídle. Jeho přihrávka před branku našla ERIKA THORELLA, který po souboji s obránci spadl a do brankoviště vpadl nohama napřed. Kotouč se následně objevil za brankovou čarou a gól platí! Chvíli se sice diskutovalo, ovšem sudí nezamířili ani k videu. Asistence: Michal Moravčík.
    25:22 Pawel ZYGMUNT - 4:0
     
    25:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva přidává čtvrtý gól! Martin Havelka poslal od zadního mantinelu parádní přihrávku do předbrankového prostoru, kde se nacházel PAWEL ZYGMUNT a na jeho prudkou střelu z první nestačil Kořenář reagovat – 4:0. Asistence: Martin Havelka.
    23:02 Pawel ZYGMUNT - 3:0
     
    23:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři branky! Nejprve dostal krásnou přihrávku Ondřej Jurčík, který z levého kruhu orazítkoval tyčku. Odražený kotouč se však odrazil od bruslí Denise Zemana k PAWLOVI ZYGMUNTOVI, který ho uklidil do odkryté části klece – 3:0. Asistence: Denis Zeman a Ondřej Jurčík.
    07:11 Andrej KUDRNA - 2:0
     
    07:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici zvyšují na 2:0! Fantastickou práci odvedl Petr Straka, který vybojoval v útočném pásmu puk a poté našel nádhernou bekhendovou nahrávkou z otočky ANDREJE KUDRNU, jenž se z levého kruhu trefil do horního růžku nad lapačkou Kořenáře. Asistence: Petr Straka.
    03:31 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    03:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Pomohla jim k tomu obrovská chyba brankáře Josefa Kořenáře, který vyjel za branku, aby odehrál puk do bezpečí před dojíždějícím ANDREJEM KUDRNOU. To se mu však vůbec nepovedlo. Kotouč mu sklouzl z čepele, Kudrna se tak k němu dostal a po objetí branky už to měl snadné. Kořenář již situaci nezachránil ani tygřím skokem do svého brankoviště. Asistence: Michal Gut.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Kudrna (Gut), 8. Kudrna (Straka), 24. Zygmunt (D. Zeman, Jurčík), 26. Zygmunt (Havelka), 56. Kudrna (Straka) – 27. E. Thorell (Moravčík), 30. Tomášek (E. Thorell, Moravčík)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Zile, D. Zeman, Freibergs, Strejček, Demel (A), Jaks, Šalda – Kudrna, Sukeľ (C), Straka – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal (A) – Hlava, Gut, Fronk – Zygmunt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Sparta Praha: Kořenář (26. J. Kovář) – Polášek (A), Jandus, Moravčík, Mikliš, Němeček, Krutil – E. Thorell, Horák (C), Tomášek – Konečný, Sobotka (A), Buchtele – Dvořáček, D. Vitouch, D. Simon – M. Vitouch, G. Thorell, Safin.
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Komárek, Hynek

    Diváci: 4125
    bahis siteleri