Tampa – Florida 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:1 (kon.) | Toronto – Calgary 5:4 (po pr.)
Montreal – Los Angeles 2:4 (kon.) | NY Islanders – Carolina 0:3 (kon.) | Vancouver – Minnesota 0:3 (kon.)
St. Louis – Colorado 2:3 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Neděle 11.12.2022, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Sidney CROSBY - 3:1
     
    58:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci dělají důležitý krok směrem k zisku dvou bodů! Guentzel vyslal oblouček do jízdy SIDNEYMU CROSBYMU v ideální okamžik. Centr elitní lajny si poradil se zpracováním a ze zápěstí vystřelil mezi levou ruku a beton brankáře. Asistence: Jake Guentzel a Bryan Rust.
    51:00 Peyton KREBS - 2:1
     
    51:00
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě! Girgensons po pravém mantinelu přihrál na modrou čáru Fitzgeraldovi, tvrdou střelu od modré čáry ztečoval nechytatelně do pravého víka PEYTON KREBS. DeSmith se prvního čistého konta v sezóně nedočká. Asistence: Casey Fitzgerald a Zemgus Girgensons.
    06:51 Sidney CROSBY - 2:0
     
    06:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sullivanova družina odskakuje do dvoubrankového náskoku! Guentzel adresoval touš za bránu SIDNEYMU CROSBYMU. Domácí kapitán si pravou stranou sjel před ni a bekhendovým zakončením propasíroval hrací předmět skrze gólmanovu výstroj. Asistence: Jake Guentzel a Brian Dumoulin.
    04:22 Rickard RAKELL - 1:0
     
    04:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Druhou početní převahu již Tučňáci přetavili v gól! Střelu Crosbyho z mezikruží vyrazil Luukkonen k Malkinovi, s jehož dorážkou si taktéž poradil, jenže puk vyrazil pro změnu k RICKARDU RAKELLOVI a švédský forvard s přehledem napálil touš do odkryté části brány. Asistence: Jevgenij Malkin a Sidney Crosby.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Rakell (Malkin, Crosby), 7. Crosby (Guentzel, Dumoulin), 59. Crosby (Guentzel, Rust) – 51. Krebs (Fitzgerald, Girgensons)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Petry, M. Pettersson, Rutta, Dumoulin, Letang (A), P. Joseph – Rakell, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – Kapanen, Carter, McGinn – Archibald, Blueger, Poehling.
    Trenér: Mike Sullivan

    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Clague, Power, Fitzgerald, Bryson – Tuch, T. Thompson, Krebs – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Asplund, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Pochmara, Sandlak – Gawryletz, McNamara

    Diváci: 18 414
    bahis siteleri