Tampa – Montreal 4:1 (kon.) | New Jersey – Boston 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:5 (po pr.)
Seattle – Calgary 2:3 (kon.) | Anaheim – Vegas 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Seattle Kraken
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Calgary Flames
Čtvrtek 29.12.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:00 Jonathan HUBERDEAU - 2:3
     
    52:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A tak jsem to zřejmě zakřikl, protože se vzápětí hosté dostávají do vedení. Kadri přihrál kotouč na modrou Anderssonovi, jehož střela byla domácím hráčem sražena a puk dojel před bránu k JONATHANU HUBERDEAUOVI, jenž se stihl ještě i otočit a poslal touš pod vyrážečku Grubauera. Asistence: Rasmus Andersson, Nazem Kadri.
    29:39 Nazem KADRI - 2:2
     
    29:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Hosté vyhráli i následné vhazování, když Andersson nahrál kotouč na pravou stranu Lindholmovi, který poté poslal puk chytře před bránu Seattlu, kde jej parádně tečoval NAZEM KADRI přesně mezi betony přesunujícího se Grubauera. Asistence: Elias Lindholm, Rasmus Andersson.
    21:14 Jamie OLEKSIAK - 2:1
     
    21:14
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nicméně útok domácích hokejistů pokračoval dál a Eberle nakonec velmi dobře nahrál od mantinelu najíždějícímu JAMIEMU OLEKSIAKOVI, který využil menší clony bránícího Anderssona a poslal touš k bližší tyči hostující klece. Asistence: Jordan Eberle.
    18:45 Ryan DONATO - 1:1
     
    18:45
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nicméně za bránou sebral kotouč Eberle, který hod poté poslal mezi kruhy na RYANA DONATA, jehož první střelu ještě Vladař vyrazil, ale puk se vrátil zpět k domácímu útočníkovi, jehož dorážka už skončila v bráně Flames. Asisstence: Jordan Eberle, Adam Larsson.
    06:22 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    06:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejisté se dostávají do vedení! Hanifin obdržel přihrávku na modrou čáru a jeho následné nahození Grubauer neudržel, když zde uplatnil velký důraz TYLER TOFFOLI, kterému se nakonec podařilo dotlačit kotouč do brány Seattlu. Asistence: Dillon Dubé, Noah Hanifin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Donato (Eberle, A. Larsson), 22. Oleksiak (Eberle) – 7. Toffoli (Dubé, Hanifin), 30. Kadri (E. Lindholm, R. Andersson), 52. Huberdeau (R. Andersson, Kadri)


    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – A. Larsson, Dunn, Oleksiak, Schultz, Soucy, Borgen – Schwartz, Wennberg, Burakovsky – McCann, Beniers, Eberle – Donato, Gourde, Bjorkstrand – B. Tanev, Geekie, Sprong.
    Trenér: David Hakstol

    Calgary Flames: Vladař (Markström) – Hanifin, R. Andersson, Weegar, C. Tanev, Zadorov, Mi. Stone – Dubé, E. Lindholm, Toffoli – Lucic, Kadri, Huberdeau – Mangiapane, Backlund, Coleman – Lewis, Ružička, B. Ritchie.
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: Anderson, Skilliter – Gawryletz, Fournier

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri