Jihlava – Pardubice B 1:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Sokolov – Kolín 3:2 (po pr.)
Prostějov – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 1:6 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 14.01.2023, 16:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Daniel RÁKOS - 1:4
     
    56:12
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Čtvrtý gól asi tak nějak dokresluje aktuální situaci, ve které se Jihlava nachází. Rohlíkovo nahození si před brankou našel DANIEL RÁKOS a poměrně šťastným odrazem procedil kotouč do sítě. Asistence: Ondřej Rohlík.
    53:22 Ondřej MATÝS - 1:3
     
    53:22
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dynamo jde zřejmě do rozhodujícího náskoku a potvrzuje dobrou formu posledních dní. ONDŘEJ MATÝS totiž u mantinelu na pravém kruhu i s troškou potřebného štěstí obehrál Valu, najel si před Berana a zavěsil pod víko. Asistence: Tomáš Kaut.
    40:47 Ondřej ROHLÍK - 1:2
     
    40:47
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Jihlavský vstup do třetí třetiny rozhodně není ideální a po 47 sekundách hry se Dynamo ujímá poprvé v zápase vedení díky ONDŘEJI ROHLÍKOVI, jenž mezi kruhy získal puk od Rákose, poté udělal úhyb do pravé strany a přesně zamířil. Asistence: Daniel Rákos.
    34:53 Tomáš SVOBODA - 1:1
     
    34:53
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dukla platí za nevyužitou přesilovku pět na tři. Zkušený Rákos naservíroval dlouhý a hlavně přesný pas mezi jihlavské beky Kočího a Valu pro TOMÁŠE SVOBODU, který se tváří v tvář Beranovi nemýlil a poslal puk kolem jeho lapačky do sítě. Asistence: Daniel Rákos, Karel Nedbal.
    17:34 David VALA - 1:0
     
    17:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá svého dílčího tlaku a nyní už Klouček doplatil na velký provoz před svou brankou. Chlubna nejprve poslal puk na modrou pro Menšíka, který tvrdě vystřelil. Dlouhou absencí nabuzený Havránek si hned sjel na teč, takže Klouček puk skoro neviděl a DAVID VALA, střelec posledních dní, ho doklepl do sítě. Asistence: Tomáš Havránek, Fabien Kočí.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Vala (T. Havránek, Menšík) – 35. T. Svoboda (Rákos, Nedbal), 41. O. Rohlík (Rákos), 54. Matýs (Kaut), 57. Rákos (O. Rohlík)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Bilčík, Chvátal, Vala, F. Kočí, Dundáček, Haman – Harkabus (A), Skořepa (C), Pořízek – T. Havránek, Menšík, Chlubna – Cachnín, Juda, V. Brož – Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Nečas) – Bukač, Zdráhal (A), Nedbal, Hanousek, Chabada, Hrádek, Drtina (A) – Matýs, Rákos, O. Rohlík – T. Urban, Hruška, T. Svoboda – Rouha, Kaut (C), Mandát – Kaplan, P. Machač, Lichtag.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Zavřel, Bejček – Horažďvský, Dědek
    bahis siteleri