Jihlava – Pardubice B 1:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Sokolov – Kolín 3:2 (po pr.)
Prostějov – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 1:6 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 14.01.2023, 16:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Tomáš Chlubna dostal puk před branku, u levé tyče byl úplně sám. Ale místo toho, aby zamířil do volného místa, poslal touš o metr vedle.
     
    57:17
    Dukla ještě cítí maličkou šanci a Adam Beran zůstává na střídačce. Jestli červenožlutí prohrají 1:4 nebo 1:5, to je už víceméně jedno.
     
    57:17
    Jihlava může zmírnit tříbrankovou porážku, jelikož Michal Rouha zahrál vysokou holí a protože soupeři způsobil krvavé zranění, jde ven rovnou na čtyři minuty.
    56:12 Daniel RÁKOS - 1:4
     
    56:12
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Čtvrtý gól asi tak nějak dokresluje aktuální situaci, ve které se Jihlava nachází. Rohlíkovo nahození si před brankou našel DANIEL RÁKOS a poměrně šťastným odrazem procedil kotouč do sítě. Asistence: Ondřej Rohlík.
    53:22 Ondřej MATÝS - 1:3
     
    53:22
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dynamo jde zřejmě do rozhodujícího náskoku a potvrzuje dobrou formu posledních dní. ONDŘEJ MATÝS totiž u mantinelu na pravém kruhu i s troškou potřebného štěstí obehrál Valu, najel si před Berana a zavěsil pod víko. Asistence: Tomáš Kaut.
     
    52:57
    Radek Pořízek dostal mezi kruhy puk na bekhend a vystřelil na branku Kloučka. Gólman hostí byl pozorný a Skořepa se poté k dorážce v předbrankovém prorostu nedostal.
     
    49:49
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jan Zdráhal – 2 min., podrážení.
     
    48:35
    Bilčík se vydal po přistrčení Havránka na útočný výlet, ale mezi kruhy mu byl sebrán puk. Rychlý kontr tak založili hosté a Jan Hruška se natlačil sám před Berana, který při jeho zakončení pohotově máchl lapačkou.
    40:47 Ondřej ROHLÍK - 1:2
     
    40:47
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Jihlavský vstup do třetí třetiny rozhodně není ideální a po 47 sekundách hry se Dynamo ujímá poprvé v zápase vedení díky ONDŘEJI ROHLÍKOVI, jenž mezi kruhy získal puk od Rákose, poté udělal úhyb do pravé strany a přesně zamířil. Asistence: Daniel Rákos.
     
    36:47
    Před brankou Dukly byl na chvilku volný Tomáš Urban, který také dostal přihrávku. I díky cloně Harkabuse a Bilčíka měl Adam Beran o něco jednodušší úlohu, ale i tak se prezentoval dobrým zákrokem.
     
    35:42
    Pro Duklu bude ještě hůře, Matouš Menšík v obranném pásmu fauloval soupeře a jde ven za nedovolené bránění.
    34:53 Tomáš SVOBODA - 1:1
     
    34:53
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dukla platí za nevyužitou přesilovku pět na tři. Zkušený Rákos naservíroval dlouhý a hlavně přesný pas mezi jihlavské beky Kočího a Valu pro TOMÁŠE SVOBODU, který se tváří v tvář Beranovi nemýlil a poslal puk kolem jeho lapačky do sítě. Asistence: Daniel Rákos, Karel Nedbal.
     
    30:12
    Juda dostal Brožovo přistrčení před branku a byl v gólové pozici, nicméně ani nyní na Kloučka nevyzrál. Gólman Pardubic prostor u bližší tyče prostě a jednoduše uzavřel.
     
    26:53
    Dukla ještě udržela puk v pásmu a po další kombinaci pálil od modré Filip Dundáček, který rozezvučel levou tyč za zády Kloučka. Havránek rychle dorážel, ovšem brankář Pardubic byl na místě a hosté již hrají ve čtyřech.
     
    26:14
    Pelhřimovský stadion utichl tak, že by na něm byl špendlík padnuvší na zem slyšet. Kanon v podobě střely od modré inkasoval do oblasti hlavy obětavě blokující hráč Dynama. Snad to nebude nic vážného, puk asi nešel přímo do obličeje, ale kamsi do ucha. Sloužit ale více nemohu.
     
    25:40
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jan Mandát – 2 min., podrážení.
     
    25:40
    Beran si vyjel za branku pro dlouhý vyhozený puk, přičemž ho jel stínovat návratem nabuzený Jan Mandát. Po Beranově odehrání puku jej ale hráč B-týmu Pardubic podrazil a červenožlutí jdou do 65 sekund dlouhé přesilovky pět na tři. Hostům a zejména "Mandymu" se to vůbec nelíbí, ale rozhodnutí sudích je nezvratné.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Tomáš Svoboda – 2 min., vysoká hůl.
     
    22:25
    Tomáš Harkabus pohotovou tečí nechal u levé tyče vyniknout beton Kloučka!
     
    21:51
    Odchovanec Dukly Jan Mandát se po svém návratu do českých soutěží provinil svým prvním vyloučením, na trestnou lavici jde za podrážení. V B-týmu Dynama se asi bude rozehrávat jen chvíli, naopak docela dobře by mohl zapadnout do již tak hvězdami plného kádru Pardubic.
     
    19:31
    Havránek narýsoval z pravého kruhu parádní lajnu na Menšíka a většina lidí už zde zvedala ruce nad hlavu. Jenže Milan Klouček se dnes ukazuje ve výborném světle a mrštným zákrokem sebral stříbrnému chlapci z juniorského šampionátu gólovou radost.
     
    18:15
    Vlastimil Bilčík je dnes nezastavitelný. Unstoppable! Jeho nahození před brankou sebral Pořízek a tečoval kotouč, ovšem Klouček byl na místě.
    17:34 David VALA - 1:0
     
    17:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá svého dílčího tlaku a nyní už Klouček doplatil na velký provoz před svou brankou. Chlubna nejprve poslal puk na modrou pro Menšíka, který tvrdě vystřelil. Dlouhou absencí nabuzený Havránek si hned sjel na teč, takže Klouček puk skoro neviděl a DAVID VALA, střelec posledních dní, ho doklepl do sítě. Asistence: Tomáš Havránek, Fabien Kočí.
     
    16:13
    Bilčík vyslal rychlým kontrem dopředu Pořízka, který ale neměl dobrou rychlost. Předal tedy puk na levou stranu pro Harkabuse, který mu ho mezi kruhy vrátil, ovšem Klouček při "Pořezově" střele zachránil svůj tým od první gólové pohromy.
     
    12:32
    Před brankou zůstali zcela osamocení Ondřej Matýs a Daniel Rákos, ke kterým propadl puk. První jmenovaný vzal odpovědnost na sebe a snažil se Berana trošku vylákat z branky, což se mu povedlo. Ale zamířit k menší mezírce u bližší tyče se hráči, který pár mačů odehrál i za Duklu, nepodařilo.
     
    09:29
    Brána tentokrát posunutá není, ale zřejmě bude nadále v permanenci. Dynamo jde do přesilovky za vystřelení puku mimo kluziště v podání Vlasty "Gimli" Bilčíka.
     
    07:29
    Nyní už mohlo zahrozit! Důrazný Menšík si nejprve dělal prostor před brankou a snažil se puk zasunout do volné části klece k pravé tyči Kloučka, ale puk mu přeskočil hůl. Týž hráč poté naznačil obkroužení branky, načež servíroval puk před branku na Tecla, jenž také v gólové pozici minul!
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Vala (T. Havránek, Menšík) – 35. T. Svoboda (Rákos, Nedbal), 41. O. Rohlík (Rákos), 54. Matýs (Kaut), 57. Rákos (O. Rohlík)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Bilčík, Chvátal, Vala, F. Kočí, Dundáček, Haman – Harkabus (A), Skořepa (C), Pořízek – T. Havránek, Menšík, Chlubna – Cachnín, Juda, V. Brož – Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Nečas) – Bukač, Zdráhal (A), Nedbal, Hanousek, Chabada, Hrádek, Drtina (A) – Matýs, Rákos, O. Rohlík – T. Urban, Hruška, T. Svoboda – Rouha, Kaut (C), Mandát – Kaplan, P. Machač, Lichtag.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Zavřel, Bejček – Horažďvský, Dědek
    bahis siteleri