Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 21.01.2023, 17:00Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:26 P. SVOBODA - 1:2
     
    44:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí skóre a v zápase se ujímají vedení oni! Kališníci si dobrým napadáním vybojovali kotouč u levého mantinelu a následně přenesli hru na Ondřeje Procházku, který nasměroval luxusní přihrávku k brankovišti. Tam už stačilo PŘEMYSLU SVOBODOVI pouze vložit hůl a neminout odkrytou branku! Asistence: Ondřej Procházka, Josef Jícha.
    39:27 P. SVOBODA - 1:1
     
    39:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A přesilovou hru, kterou hosté nerozehráli zrovna ideálně, nakonec chvíli před koncem využívají! Podobně jako před chvílí PŘEMYSL SVOBODA natáhl na pravém kruhu ke střele zápěstím a zamířil na Postavovu lapačku, tu už ale tentokráte překonal! Asistence: Jan Výtisk.
    12:41 David BŘEZINA - 1:0
     
    12:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    A nesnáze, které v litoměřické obraně vyvolal čtvrtý přerovský útok, nyní vedou k první brance dnešního večera! Aktivním napadáním vybojoval Macuh u mantinelu puk pro DAVIDA BŘEZINU, který si jej zpracoval a z pravého kruhu se trefil pod Královu lapačku! Momentálně je branka vedená bez asistence, možná se však po zápase bod pro Macuha, který má na brance velkou zásluhu, najde.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 13. Březina – 40. P. Svoboda (Výtisk), 45. P. Svoboda (Procházka, Jícha)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Da. Král) – Hrdinka, Chroboček, R. Černý, Gréč, Krisl (C), Ševčík, Dluhoš – Březina, Pechanec, Jak. Svoboda – Doležal (A), F. Dvořák, Okál – Indrák, Kratochvil, Jan Svoboda – Goiš, Macuh, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Stadion Litoměřice: T. Král (Sklíba) – Jebavý (A), Veber, Š. Němec, Výtisk (C), Hampl, J. Šedivý, Böhm, Černohorský – Procházka, Kracík, P. Svoboda – Ton, Jícha, Slavíček – Cikhart, M. Vitouch, J. Koláček – Brouček, Pártl.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Skopal, Svoboda – Blažek, Zídek
    bahis siteleri