Sparta – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Olomouc 6:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:1 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Berani Zlín
Sobota 04.02.2023, 13:45 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 46. kolo
Partner:
     
    50:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energetici se okamžitě vrátili zpět a gólem svou spanilou jízdu zakončil MATTEO KOČÍ. Bez asistence.
     
    44:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Střela Adama Csabiho sjela po betonu o dorážku se snažil MATYÁŠ VÁŇA. Ačkoliv to vypadalo, že hosté doražení zabrání, tak kotouč nakonec skončil v brance. Asistence Adam Csabi.
     
    43:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Rána Kryštofa Bulky z kruhu se odrazila od pravého betonu a zůstala ležet před brankou. Kolem tyčky ho do branky poslal SAMUEL ŠMAJDA, stojící poblíž. Asistence Kryštof Bulka.
     
    26:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! První přesilovková kombinace energetikům nevyšla, ale kotouč na modré zastavil Kryštof Bulka a poslal ho na SAMUELA ŠMAJDU. Ten z první poslal kotouč ke vzdálenější tyčce. Asistence Kryštof Bulka a Ondřej Dorot.
     
    06:54
    Zlín právě vstřelil branku! Skóre otevřel ADAM LACIGA poté co získal kotouč a proháčkoval se k Dybalově brance. Asistence Lukáš Chludil a Martin Vaculík.

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky: 27. Šmajda (Bulka, Dorot), 44. Šmajda (Bulka), 45. Váňa (Csabi), 51. Kočí – 7. Laciga (Chludil, Vaculík)


    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Pavlovic) – Vogel, Dorot (A), Bulka, Kočí (A), Tůma, Zolnaj, Kubíček, Anton – Botoš (C), Šlechta, Csabi, Adámek, Babeliak, Handl, Šmajda, Váňa, Varvařovský, Menc, Kusak
    Trenér: Václav Eismann

    Berani Zlín: Synek (Málek) – Hamrla, Burian, Zavřel, Nábělek (C), Špaňhel, Mikel, Šišák – Laciga, Frömel, Čechmánek, Pilát, Matúšů, Marek, Kaláč, Chludil (A), Tomek, Sadovikov, Babulík, Vaculík
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Sýkora, Hucl – Gerát, Malý

    Diváci: 101
    bahis siteleri