Třebíč – Sokolov 3:1 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Slavia – Zlín 3:5 (kon.)
Kolín – Jihlava 3:4 (po pr.) | Přerov – Vsetín 0:2 (kon.) | Pardubice B – Poruba 2011 5:4 (po pr.)
Frýdek-M. – Šumperk 6:3 (kon.)
po prodl.
SC Marimex Kolín
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 22.02.2023, 18:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:16 Václav KARABÁČEK - 3:4
     
    60:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla rozhoduje, za obranu si najel VÁCLAV KARABÁČEK, jenž v úniku nedal gólmanovi šanci. A Dukla bere dva body! Asistence: Josef Skořepa..
    32:17 Josef SKOŘEPA - 3:3
     
    32:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dnes je to tedy zápas docela velkých chyb, před bránou se nyní po zmatcích v kolínské rozehrávce dostal JOSEF SKOŘEPA, jenž svůj návrat do sestavy slaví gólem. Tváří v tvář poslal puk na vyrážečku Soukupa a pak mohl jet slavit. Asistence: Václav Karabáček.
    26:43 Petr KOUKAL - 3:2
     
    26:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí Kolín jde znovu do vedení, autorem branky je PETR KOUKAL, jenž se dostal v předbrankovém prostoru k puku a dostal kotouč za gólmana. Velmi dobrou práci odvedl Novák, jenž vrátil puk do brankoviště. Asistence: Martin Novák, Zdeněk Král.
    16:56 Jakub SKLENÁŘ - 2:2
     
    16:56
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Divoká první třetina pokračuje, před bránu se během přesilovky dostal osamocený JAKUB SKLENÁŘ, jenž bekhendem dostal puk za záda Adama Berana. Také Kolín využívá přesilovku. Asistence: Matěj Morong, René Piegl.
    09:34 Fabien KOČÍ - 1:2
     
    09:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vede 2:1! A využívá tak přesilovku a také chybné vyhození domácích, kteří naservírovali puk na levý kruh pro jednoho z Jihlavských, který poté ihned poslal puk k Soukupovi, kde tečoval kotouč FABIEN KOČÍ, a to mimo dosah brankáře Kozlů. Dukla tak otáčí skóre. Asistence: Tobiáš Handl, Radek Pořízek.
    05:12 Václav KARABÁČEK - 1:1
     
    05:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu vyrovnání Jihlavy, domácí smolně zblokovali dlouhou přihrávku až za vlastní obranu a VÁCLAV KARABÁČEK se na pravé straně dostal do úniku, ve kterém si věděl rady. A střelou na bližší tyč srovnává, začínáme znovu. Asistence: Tomáš Křehlík, Vlastimil Bilčík.
    00:28 Petr KOUKAL - 1:0
     
    00:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí jdou rychle do vedení, tenhle gól si ale Adam Beran za rámeček rozhodně nedá. Za brankou totiž po souboji přišel k puku PETR KOUKAL, jenž bekhendem posunul kotouč do brankoviště a gólman Dukly si kotouč srazil za svá vlastní záda. Kolín snadno vede 1:0. Asistence: Zdeněk Čáp.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 1. Koukal (Čáp), 17. J. Sklenář (Morong, Piegl), 27. Koukal (Mar. Novák, Z. Král) – 6. Karabáček (Křehlík, Bilčík), 10. F. Kočí (Handl, Pořízek), 33. Skořepa (Karabáček), 61. Karabáček (Skořepa)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Kasal) – Aubrecht, Čáp, Piegl (A), Gaspar, Zajíc, Naar, T. Jelínek – Mar. Novák, Koukal (C), Z. Král (A) – J. Sklenář, Matějček, Ouřada – D. Šedivý, Morong, K. Lang – Moravec, Korkiakoski, Pajer.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – D. Kolář, Haman, Bilčík, F. Kočí, Vala, A. Dvořák, Vovsik – T. Havránek, Skořepa (C), Karabáček – Chlubna, Handl, Pořízek – Cachnín, Juda, V. Brož – Křehlík.
    Trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Bohuněk, Pěkný.

    Diváci: 1 001
    bahis siteleri