Slovácko B – Blansko 0:1 (kon.) | Uničov – Frýdlant n/O 7:0 (kon.) | Zlín B – Kroměříž 1:3 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
0:1 (0:1)
FK Blansko
Neděle 14.05.2023, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu! Blansko bylo především v prvním poločase výrazně lepším týmem a nakonec si po zásluze došlo pro tři body, které se mu budou výrazně hodit v natěsnaném středu tabulky. (12:10:34)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavují dvě minuty nad rámec základní hrací doby. Mezitím to na hřišti nevypadá, že by se Slovácko mělo dostat do vyrovnání. Balón mají pod kontrolou hráči Blanska.
     
    89
    Rychlý nákop za obranu domácím fotbalistům nevyšel. Obrana v červených dresech si bez potíží poradila a naopak je to Blansko, které se může podívat do útoku.
     
    87
    Rostislav Rajčinec se nyní velmi agilně hnal za soupeřem na půlicí čáře. Nakonec je z toho pouze lehký útočný faul. Domácí budou rozehrávat. Uvidíme, zda se jim s blížícím se koncem utkání ještě povede srovnat či alespoň ohrozit branku.
     
    85
    Slovácko se dostalo do poměrně zajímavé pozice, nakonec ale jeden z jeho útočníků posílá míč pouze do zámezí. Hostujícímu Nešetřilovi tak nehrozilo žádné nebezpečí.
     
    83
    Obrázek hry se příliš nemění. Blansko má míč ve své moci. Nyní Chyla hledal nabíhajícího spoluhráče ve vápně, jeho pokus ale zachytil poslední stoper.
     
    81
    Hostující brankář rozehrál v klidu na Tomáše Chylu. Hostující celek se stále snaží o útočné akce, nicméně s rozehrávkou už nikam nespěchá.
     
    80
    Filip Holman nyní vystoupil z obranné řady a skluzem sebral protihráči míč. Poslal jej tedy jen do zámezí, vhazovat tak budou domácí fotbalisté.
     
    79
    Poslední minuty nenabídly žádnou výraznou šanci ani nic, co by stálo za zmínku. Oba celky hrají opatrně. Míč má ve své moci Slovácko, jenže nemůže přejít přes soupeřovu polovinu až k brance.
     
    75
    Grant Williams dostal parádní přihrávku od spoluhráče. Balón se mu snesl ze vzduchu přímo na nohu. Williams pak zkusil střelu z první. Nebyla příliš špatná, nicméně mířila přesně do prostor, kde stál připravený Borek.
     
    74
    Hlasatel dnešního utkání oznámil, že na zápas si našlo cestu 75 diváků.
     
    73
    Slovácko se dopustilo před pokutovým územím nedovoleného zákroku a přišlo o možnost zaútočit. K míči se dostává opět Blansko.
     
    71
    Střídání v týmu FK Blansko:
    ze hřiště odchází Smrčka, přichází Černý.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B:
    ze hřiště odchází Břečka, přichází Šlechta.
     
    69
    A po delší odmlce se k balónu dostává také domácí Slovácko, které ovšem zatím nemůže najít správnou pozici ke skórování.
     
    67
    Blansko je v posledních okamžicích aktivnější. Nyní se Filip Holman ujal rozehrávky rohového kopu, ovšem jeho centr obrana dostala pod kontrolu včas a nepřipustila komplikace.
     
    65
    Střídání v týmu FK Blansko:
    ze hřiště odchází Jaroš, přichází Feik.

    Adam Pavlíček

    Branky: 44. Kapur

    Karty:   61. Tulajdan (BLA)


    1.FC Slovácko B: Borek – Stropsa, Kratochvíla, Aldin, Onuoha, Bartoš, Břečka (71. Šlechta), Velecký, Mitrevski, Kudela, Merdovič (55. Kozel)
    Náhradníci: Šlechta, Kozel, Koryčab, Levin, Andres

    Trenér: Němčický

    FK Blansko: Nešetřil – Chyla, Porč, Holman, Kapur (59. Spáčil), Thon, Jaroš (65. Feik), Williams, Rajčinec, Šedivý (59. Tulajdan), Smrčka (71. Černý)
    Náhradníci: Kubica, Feik, Tulajdan, Černý, Spáčil, Šíp

    Trenér: Vorlický

    Rozhodčí: Dedek – Proske, Šafrán

    Diváci: 75
    bahis siteleri