IHC Přerov – Brno 7:6 (po pr.) | Uh. Brod – Devils Zlín 3:17 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Černošice 8:7 (2:1 po s.n.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:8 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 8:6 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 6:7 (po pr.)
po prodl.
IHC Night Birds Přerov
6:7 (4:2, 2:4 - 0:1)
HC Boskovice inline
Sobota 20.05.2023, 14:00 • ZS Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    41:06
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Druhý bod z tohoto utkání získávají Boskovice. Po nepřesném založení útočné akce Přerovany se puku zmocnil JONÁŠ NOVOTNÝ a prudkou střelou při zemi k pravé tyči překonal Mánka. Bez asistence.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části.
     
    38:12
    Běží poslední dvě minuty řádné hrací doby, v Přerově jsme blízko prodloužení. Stejně jako dopoledne.
     
    36:50
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tomáš Hanák nejprve neuspěl před odkrytou brankou. Zanedlouho ale Krupa nahrál na osu hřiště ADAMU HOLÍKOVI, který sice při střele upadl, avšak přesto si s Janem Külzerem zvládl poradit. Asistence: Tomáš Krupa.
     
    36:34
    A další šance hostů. Z levé strany střílel dnes aktivní Šmíd, Mánek vkleče vyrazil.
     
    35:27
    Gabriška mohl dovršit hattrick, při protiútoku ale branku Přerova přestřelil.
     
    34:12
    Navrátil mezi kruhy naznačil střelu a poté si najel více doleva. Odtud zkusil překvapit brankáře na první tyči, ale zřejmě právě od ní se kotouč odrazil zpátky do hřiště.
     
    32:58
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Boskovice si berou zpět těsný náskok. Po přihrávce Gabrišky to zkusil MICHAL SCHEJBAL a Mánek se jen ohlédl, jak kotouč skončil za jeho zády pod horní tyčkou. Asistence: Michal Gabriška.
     
    32:18
    Střela tahem z pravé strany Ryšavému sedla, hostům pomohla branková konstrukce.
     
    30:09
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé v utkání využívají přesilovku. Pavel Hanák nabil mezi kruhy STANISLAVU SVOZILOVI, který příklepem přidává svou druhou trefu v zápase. Asistence: Pavel Hanák.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline:
    Ošlejšek – 2 min, hákování.
     
    29:36
    Navrátil chtěl Pavlu Hanákovi oplatit spolupráci z prvního dějství, ale Hanák zblízka na roztáhnutého Jana Külzera nevyzrál. Přerov si každopádně zahraje přesilovku.
     
    28:05
    Boskovice drží momentum zápasu. V obrovské šanci se po přihrávce Šmída ocitl kapitán hostů Hrazdil, který byl sám před Mánkem. Na přerovského brankáře však zblízka vyzrát nedokázal a Night Birds tak stále prohrávají o jeden gól.
     
    27:47
    Oddechový čas pro tým IHC Night Birds Přerov.
     
    27:47
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A je tady obrat hostujícího celku. Nahození Müllera tečoval za Mánka LUKÁŠ OŠLEJŠEK, který zrovna projížděl před domácím gólmanem. Asistence: Tomáš Müller.
     
    26:51
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku a srovnávají průběžný stav utkání. Gabriškovu střelu Mánek betonem vytěsnil před sebe, k dorážkám se dostal JONÁŠ NOVOTNÝ a na druhý pokus rozvlnil zblízka síť v přerovské bráně. Asistence: Michal Gabriška.
     
    26:23
    Svozil v oslabení nabídl tutovku Holíkovi, který z první trefil boční konstrukci boskovické branky.
     
    25:30
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Indrák – 2 min, podrážení.
     
    24:21
    Boskovice mají ponechanou výhodu.
     
    22:02
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Přerov sice oslabení ubránil, krátce po jeho skončení ale inkasuje. Po pasu Šmída za obranu zůstal před Mánkem zapomenutý MICHAL GABRIŠKA, který střelou na bližší tyč procedil kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Lukáš Šmíd a Jiří Šmahel.
     
    20:16
    Svozil se stahovačkou na levé straně útočné poloviny zbavil soupeře a poté v oslabení nastřelil horní tyč boskovické branky.
     
    19:48
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Šimanský – 2 min, hákování.
     
    18:31
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přízemní střelu v podání Krupy ještě Jan Külzer skvělým přesunem na brankové čáře zneškodnil. Puk nicméně vyrazil před sebe a DANIEL INDRÁK ho z dorážky nekompromisně napálil pod horní tyč. Asistence: Tomáš Krupa a Adam Holík.
     
    17:55
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí skóre a vedou. Střela TOMÁŠE KRUPY z pravé strany Janu Külzerovi vypadla a hostující brankář vůbec netušil, že puk je za jeho zády. Naopak Krupa byl pohotový a rychle zasunul kotouč do odkryté části branky. Asistence: Adam Holík.
     
    15:30
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Podruhé v duelu je srovnáno. JAKUB NAVRÁTIL s Pavlem Hanákem to teď udělali krásně. Vyměnili si kotouč a Navrátil a poté zakončoval do prázdné branky. Asistence: Pavel Hanák.
     
    13:26
    Další přečíslení hostů tentokrát zakončoval z levé strany Ošlejšek. Mánek dobře vyjel z branky a kotouč svým tělem zastavil. Následně ještě domácí brankář rozehrál.
     
    12:22
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Boskovice se vydaly do brejku, který končí gólem. Kotouč dostal z pravé strany na hůl JAKUB HRAZDIL, najel si před Mánka a překonal jej střelou pod horní tyč. Asistence: Lukáš Šmíd a Jonáš Novotný.
     
    08:34
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a skóre je vyrovnané. STANISLAV SVOZIL, který v dopoledním utkání proti Brnu zaznamenal pět bodů, vzal odpovědnost na sebe a posílá Šmahela zpět do hry. Bez asistence.
     
    07:44
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline:
    Šmahel – 2 min, podrážení.
     
    06:46
    Ponechaná výhoda pro Přerov.
     
    05:23
    Krupa vystihl boskovickou rozehrávku, respektive dlouhý pas na útočnou polovinu, a sám poslal do šance Tomáše Hanáka. Ten mířil do levého horního rohu boskovické branky, Jan Külzer puk vyrazil ramenem před sebe.
     
    02:59
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Na jedné straně si Navrátil navedl kotouč těsně k tyči a pak nabídl tutovku Tomáši Hanákovi, který ale prázdnou bránu trefit nedokázal. To Boskovice jsou v zakončení úspěšnější, MICHAL GABRIŠKA se po nahrávce od Šmída trefil pěkně pod horní tyčku přerovské branky. Asistence: Lukáš Šmíd.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 9. S. Svozil, 16. Navrátil (P. Hanák), 18. Krupa (Holík), 19. Indrák (Krupa, Holík), 31. S. Svozil (P. Hanák), 37. Holík (Krupa) – 3. Gabriška (Šmíd), 13. Hrazdil (Šmíd, Novotný), 23. Gabriška (Šmíd, Šmahel), 27. Novotný (Gabriška), 28. Ošlejšek (Müller), 33. Schejbal (Gabriška), 42. Novotný


    IHC Night Birds Přerov: Mánek (Brada) – S. Svozil, T. Hanák, Holík – Ryšavý, Krupa, Indrák (A), Šimanský, P. Hanák (C), Navrátil
    Trenér: Pavel Hanák

    HC Boskovice inline: J. Külzer – Gabriška (A), Šebek, Ošlejšek, Schejbal – N. Külzer, Hrazdil (C), Müller, Novotný, Šmahel, Šmíd
    Trenér: David Šebek

    Rozhodčí: Novotná, Cik
    thejrc.org