Poslední den hokejových přestupů (kon.)
konec
Poslední den hokejových přestupů

Středa 31.01.2024, 10:00Hokejové události
     
    Uvidíme, jaký spekulace se potvrdí. (21:52:23)
     
    Já se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji vám krásný večer!
     
    SPEKULACE: V poslední minutách se spekuluje, jestli Třinec nepřivede posilu do útoku. Uvidíme co je na tom pravdy ?
     
    Hotová soupiska:Plzeň po trejdu s Pardubicemi a po odchodu Hrabíka do Sparty má už uzavřený kádr, s touto soupiskou by měla odehrát zbytek soutěže.
     
    PODPIS:Pražská Slávie získala na střídavé starty Tomáše Šťastného z druholigové Kobry.
     
    SPEKULACE: Michal Gulaši by se měl po sezoně vrátit do Brna, kde by rád ukončil kariéru.
     
    SPEKULACE: Na sociálních sítích se čím dal více objevuje spekulace o příchodu Codyho Eakina do Čech. Podle posledních spekulací je favorit Brno, které by rádo přivedlo jednoho centra.
     
    SPEKULACE: Na platformě X se spekuluje, že Plzeň by měl posílit od nové sezony Olivier Archambault a Igor Merezka. Uvidíme, jestli se to potvrdí.
     
    PODPIS: Sparta oficiálně potvrdila příchod Nicolase Beaudina a Kryštofa Hrabíka. Oba hráči byli představení na kostce v zápase proti Liberci.
     
    PODPIS: Karlovy Vary hlásí příchod Garretta McFaddena. Kanadský obránce již cestuje ze Slovenska na západ Čech, kde se ve čtvrtek ráno připojí k týmu.
     
    VÝMĚNA: Dle redakce hokej.cz je výměna mezi Dynamem a Plzní je hotová. Pardubice poslaly na západ Čech vylepšenou nabídku, a tak se si Milan Klouček a Dominik Pavlát mění působiště.
     
    SPEKULACE: Kryštof Hrabík už není indiánem, nově by měl oblékat dres Sparty. Čeká se už pouze na potvrzení jednoho z klubů.
     
    SPEKULACE: O Michaela Špačka bojuje Sparta, ale také Pardubice. Blíže k získaní českého reprezentanta jsou Pražané.
     
    VÝMĚNA: Agent Michal Sivek potvrdil, že Lukáš Pařík míří do Hradce Králové. Opačným směrem putuje Marek Zachar, jenž už to v Liberci dobře zná.
     
    SPEKULACE: Už jsme oznámili spekulaci ohledně Třince. Oceláři by se měli poptávat na zkušeného obránce Petra Šenkeříka, jenž si v devatenácti zápasech za Bánskou Bystrici připsal devět bodů.
     
    STŘÍDAVÉ STARTY: Po Janu Strmeňovi z Českých Budějovic vypomůže Znojmu také Jan Kavan z Komety. Orli příchod oznámili na svém webu.
     
    SPEKULACE: Sparta by se měla zajímat o služby Michaela Špačka z Ambri-Piotta.
     
    NÁVRAT Z HOSTOVÁNÍ: Mladá Boleslav stála o prodloužení Ondřeje Rohlíka do konce sezony. Avšak Pardubice byly proti, a tak byl dodržená původní dohoda.
     
    SPEKULACE: Marek Zachar by měl putovat z Hradce do Liberce. Opačným směrem by se měl vydat brankář Lukáš Pařík. Čeká se na potvrzení obou klubů.

    Michal Luxa

    Michal Silber

    Přestupy v extraligových klubech (31.1.2024):
    bahis siteleri