Č. Budějovice – Pardubice 1:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 3:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:6 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:4 (1:2 po s.n.)
K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Olomouc
Sobota 24.02.2024, 12:00 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (14:23:38)
     
    Během závěrečné dvacetiminutovky jsme byli svědky opět dvou branek, z čehož opět obě padly do sítě hostů. Ty brzdily zejména prohřešky zejména v podobě faulů, kterých se dopustili v tomto dějství rovnou čtyř. Díky tomu si tak Berani z dnešního utkání odnáší tři body na své konto.
     
    Konec zápasu.
    59:38 Adam KLIMEK - 4:1
     
    59:38
    4/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tady je rozhodnuto vážení! Po zisku kotouče dokázal najít Holba nikým nehlídaného ADAMA KLIMKA, který nasměřoval kotouč ze středního pásma do prázdné brány. Asistence: Martin Holba.
    Klimek A., Holba M., Velikovský J., Nábělek P.
    Koudelný J., Šotkovský O., Burkov M., Bošek L., Smýkal M.
     
    59:10
    Hanáci již cítil svou příležitost hry bez brankáře při početní výhodě šest na čtyři, nakonec se ale musí spokojit pouze s pěti. Právě možná kvůli menšímu počtu hráčů se nedaří hostům usadit v útočném pásmu.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Michal Tomeček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    57:50
    Oddechový čas pro tým HC Olomouc.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Šišák – 2 min., vražení na hrazení.
     
    57:37
    Čas se kohoutům postupně krátí, a lze tak očekávat že zkusí hru bez brankáře. Nyní tomu ale tak zatím ještě nebude, a to i přes zakázané uvolnění soupeře. Po něm se navíc mladým ševcům podařilo osvobodit vybojováním puku, který navíc následně skončil na střídačce hostů.
     
    56:08
    K velmi nebezpečnému zakončení se po přihrávce zpoza brány dostal Martin Holba. Jeho pokus z bezprostřední blízkosti z první ale skončil pouze na těle gólmana.
     
    55:09
    Poprvé v dnešním utkání jsme svědky hry čtyři na čtyři. Ta očividně svědčí zatím více hostům. Díky tomu Jakub Koudelný trefil dokonce tyčku. Hosty ale za pár chvil čeká oslabení.
     
    54:10
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jakub Belan – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:58
    Zcela zbytečný faul soupeře přináší Hanákům jednu z mála posledních šancí na srovnání. Těm se navíc podařilo zastavit rovnou dvě vyhození domácích. Díky tomu se dostal k zakončení od modré Lukáš Bošek, jeho pokus ale skončil mimo prostor svatyně.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Adam Klimek – 2 min., faul kolenem.
     
    52:29
    Díky svým kvalitním defenzivním schopnostem se dostal do přečíslení tři na dva Tomáš Pilát. Následná rychlá výměna mezi spoluhráči přinesla střelu do poloprázdné brány z hole Jakuba Čechmánka. Brankář Frgál se ale rychlými přihrávkami nenechal zaskočit a udržel svému mančaftu naději na body.
     
    51:30
    Z téměř identické pozice se pokusil o nápravu zaváhání svého spoluhráče Maxim Burkov. Za jeho střelu by se rozhodně nestyděl ani seniorský hráč, k jeho smůle ale ani tento aspekt nepřinesl rozvlnění sítě.
     
    50:31
    Hanáci nyní mají velkou šanci na potrestání nevyužitých přesilovek soupeře. O prosazen se se tak okamžitě pokusil Lukáš Bošek, kterému ale zakončení od modré příliš nesedlo. Následně se navíc podařilo Beranům ziskem puku osvobodit.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 30. Laciga (Pilát, Nábělek), 39. J. Heš (Klimek, Nábělek), 41. Čechmánek (Laciga, Šišák), 60. Klimek (Holba) – 5. Bošek (Burkov, Tomeček)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Lukaštík, Šišák, Nábělek, Velikovský, Burian (C), Zavřel – J. Heš, Ramert, Nekvapil – Pešák, Vašíčko, Klimek – Pilát, Kaláč, Laciga – Holba, Vaculík, Čechmánek – L. Heš.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Olomouc: Frgál (Münch) – Ad. Drábek, Šabatka, Compel, Smýkal, Stratil, Panáček (C), Růžička, P. Sedláček (A) – Pastrnek, Koudelný, Havel – Belan, K. Drábek, Ruda – Burkov, Tomeček, Bošek – Šotkovský, Turek.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Šudoma, Schenel – Otáhal, Hrabal
    bahis siteleri