Jablonec – Hr. Králové 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Bohemians 1905 2:2 (kon.)
Karviná – Slovácko 1:3 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (kon.)
konec
MFK Karviná
1:3 (1:1)
1.FC Slovácko
Sobota 02.03.2024, 15:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Ještě jedna dobrá příležitost Slovácka, když Blahút zabojoval u koncové čáry, donutil domácí odkopnout míč na šestnáctku, kde se jej zmocnil Kim, který z hranice šestnáctky vypálil po zemi k levé tyči, kam doskočil gólman Holec a střelu zneškodnil.
     
    90+1
    Blahút prošel kolem dvou obránců Karviné až před Holece, ale ten včas vyběhl a přízemní střelu čerstvého muže na trávníku nohou vykopl vedle brány.
     
    90
    Ezeh dojel u postranní čáry Hofmanna, rozhodčí jej za to odměnil žlutou kartou.
     
    90
    Faul Raspopoviće na Trávníka je to poslední pro hostujícího hráče v dnešním utkání. V tuto chvíli přepouští místo pro Břečku.
     
    83
    Zápas končí pro střelce jednoho z gólů a dohrál také majitel více než pěti set ligových startů. Trávník opouští Siňavskij a Petržela, jejich místa zaujmou Mihálik s Blahútem.
     
    82
    Za faul na Raspopoviće uviděl žlutou kartu Kim.
     
    79
    Poslední střídání na domácí straně. Mosese zastoupí na poslední minuty Ezeh.
     
    76
    Kondiční trenér Juraj Kubišta uviděl žlutou kartu za protesty.
     
    74
    Petržela dostal balón za obranu, ale z penaltového puntíku nakopl míč z první nad břevno Holecovy branky!
     
    71
    Tempo trochu opadlo, Karviná ztrácí dva góly a navíc hraje v oslabení. To zkusí změnit Martin Doležal, který nahradil Akinyemiho.
     
    66
    Trenér Svědík dvakrát střídá. Vechetu zastoupil Kvasina a Kohúta nahradil Kim.
     
    65
    Po pokutovém kopu uviděl žlutou kartu domácí gólman Holec.
    65. Marek HAVLÍK - 1:3
     
    65
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    MAREK HAVLÍK se štěstím napálil balón o břevno do karvinské branky! Holec neměl šanci na úspěšný zákrok – 1:3.
     
    63
    Dávid Krčík zasáhl míč ve zdi loktem, když se otáčel zády od střely. Rozhodčí Radina ukázal na bílý puntík a Slovácko bude kopat penaltu. Tu mu doporučil od videa Dalibor Černý.
     
    59
    Domácí trenér Jarábek sáhl k další změně. Ivána nahradil Raspopović.
    58. Stanislav HOFMANN - 1:2
     
    58
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tým z Uherského Hradiště jde do vedení! Rychle rozehraný rohový kop vybídl k centru Doskiho, ten načechral míč na hlavu STANISLAVA HOFMANNA a od ní balón zamířil přesně k levé tyči – 1:2!
     
    53
    Siňavskij našel prudkou přihrávkou u penaltového puntíku Havlíka, který vypálil z první do středu brány, kde byl připravený gólman Holec. Velmi dobrá šance hostů, kterou nejlepší střelec týmu trestuhodně zahodil.
     
    53
    Moses obral o míč Doskiho, chtěl se rozběhnout směrem dopředu, jenže Trávník přispěchal do souboje pozdě a trefil Mosese. Rozhodčí Radina tak podruhé v krátké době sáhl do kapsy pro žlutou kartu.
     
    51
    Iván zbytečně ukopl míč Trávníkovi, který chtěl rychle rozehrát přímý kop. Domácí hráč za to inkasoval žlutou kartu.
     
    47
    Petržela vypustil krásný centr z levé strany, na který si vyběhl brankář Holec s Kohútem, Kohút zasáhl hlavou míč a trefil brankáře Holece. Karvinský gólman následně tvrdě narazil do hlavičkujícího soupeře. Na trávník museli přiběhnout zdravotníci.
     
    46
    Trenér Jarábek o přestávce udělal dvě změny. V šatně nechal Žáka s Regálim, na jejich místa přišli Traore a Memič.
     
    45+4
    Karvinští při útočné akci ztratili míč, hosté se po rychlé kombinaci dostali do přečíslení dva na jednoho, nakonec to vzal na sebe Havlík, ale jeho nepovedenou střelu chytil gólman Holec.
     
    45+2
    Obrovská šance domácího celku! Rychlá akce domácích, Iván uvolnil přihrávkou do pokutového území Regáliho, ten akci vyšperkoval přihrávkou na Mosese, jenže domácí středopolař druhým dotekem napálil míč vedle branky!
    42. Ayaosi viděl druhou žlutou a domácí museli dohrávat v deseti
     
    42
    Další problém pro karvinského trenéra Juraje Jarábka. Hofmann upadl na trávník po střetu s Ayaosim, který jej dojel a domácí hráč uviděl od rozhodčího Radiny druhou žlutou kartu, následně červenou a zápas pro něj končí. Karviná bude hrát zbytek zápasu v oslabení.
    37. Vlasij SIŇAVSKIJ - 1:1
     
    37
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    V Karviné je vyrovnáno! Reinberk dostihl dlouhý pas z pravé strany, míč zachytil před brankovou čárou a zpětnou přihrávkou vybídl ke střele svého spoluhráče. VLASIJ SIŇAVSKIJ se opřel do míče a skákavou střelou z první napálil míč do karvinské branky – 1:1!
     
    32
    Ou, to bylo nepříjemné! Ayaosi běžel sprintem proti brankáři Hečovi, který se snažil odkopnout míč ke spoluhráčům. Ayaosi nestihl situaci dobrzdit a srazil na zem gólmana Slovácka. Rozhodčí odpískal faul a navíc jej ocenil žlutou kartou.
    30. Dávid KRČÍK - 1:0
     
    30
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Centr Ivána z pravé strany defenzíva Slovácka neodvrátila, míč se dostal na hlavu Akinyemiho, který jej posunul na levou stranu Svozilovi. Svozil ještě akci vyšperkoval hlavičkou na DÁVIDA KRČÍKA a ten razantním kopem uklidil míč do soupeřovy branky – 1:0!
     
    29
    Nepříjemný faul Kohúta na rozběhnutého Žáka, který si zpracoval odražený balón a následně byl podražen. Kohút uviděl za svůj zákrok žlutou kartu.
    12. Sinyavskiy nabídku od Petržely nevyužil, mířil kus od vzdálenější tyče
     
    12
    Siňavskij dostal od Petržely dlouhý míč za obranu, z pravé strany si připravil míč na střelu a pokusem na vzdálenější tyč minul branku.

    Igor Mainka

    Branky: 30. Krčík (Svozil) – 37. Siňavskij (Reinberk), 58. Hofmann (Doski), 65. Havlík (pen.)

    Karty:   32. Ayaosi (KAR), 51. Iván (KAR), 65. Holec (KAR), 76. Kubišta (KAR), 90. Ezeh (KAR) – 29. Kohút (SLO), 53. Trávník (SLO), 82. Kim (SLO)   42. Ayaosi (KAR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:4. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:9.
    MFK Karviná: Holec – Krčík, Svozil (C), Bergqvist, Fleišman – Moses (79. Ezeh), D. Žák (46. Traore) – Iván (59. Raspopović), Ayaosi, Regáli (46. Memić) – Akinyemi (71. Doležal).
    Náhradníci: Lapeš, Ciupa – Kačor, Papalelé, Ražnatović, Vinicius.

    Trenér: J. Jarábek.

    1.FC Slovácko: Heča – Reinberk, Hofmann (C), Kalabiška, Doski – Trávník (90. Břečka), Havlík – Petržela (83. Blahút), Kohút (66. Kim), Vecheta (66. Kvasina) – Siňavskij (83. Mihálik).
    Náhradníci: Fryšták – Holásek.

    Trenér: Svědík.

    Rozhodčí: Radina – Dobrovolný, Pfeifer.

    Diváci: 1820
    bahis siteleri