Mostečtí Lvi – Děčín 3:4 (kon.) | Vyškov – Havířov 7:3 (kon.) | Příbram – Vrchlabí 3:2 (kon.)
Písek – Kralupy n. Vltavou 8:4 (kon.) | SHKM Hodonín – Šumperk 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Technika Brno – Opava 5:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 0:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:1 (kon.)
Tábor – Letňany 5:2 (kon.) | Cheb – Kobra 3:2 (po pr.) | Řisuty – Benátky n/J 3:10 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:10 (2:3, 0:3, 1:4)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 02.03.2024, 18:30 • VSH Slaný • 2. liga skupina Západ • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:48 Jakub VOREL - 3:10
     
    52:48
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Desítka je na světě! Vstřelil ji ve svém druhém startu za benátecký "A" tým ještě loňský junior JAKUB VOREL a už nyní je jasné, že asistent benáteckého týmu a zároveň jeho otec Petr Vorel to bude mít hodně drahé!
    Asistence: Milan Antoš, Jiří Hozák.
    48:45 Lukáš KUČERA - 3:9
     
    48:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Další trefa hostí, už se pomalu blížíme desítce na kontě hostujících tref. LUKÁŠ KUČERA tentokrát nezakončoval, ale byl důrazný před brankou a natřikrát dorazil úspěšně. Asistence: Michal Kliment, David Šafránek.
    46:48 Ondřej VOLRÁB - 3:8
     
    46:48
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci využívají přesilovku, když z rohu kluziště Aleš Chamrád našel ONDŘEJE VOLRÁBA, jenž namířil přesně do šibenice. Asistence: Aleš Chamrád, Pavel Řepka.
    42:25 Milan ANTOŠ - 2:8
     
    42:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují i ve vlastním oslabení, Lukáš Kučera opět v roli nahrávače. Tentokrát zakončoval z brejku přesně mimo dosah Zeithamla MILAN ANTOŠ. Asistence: Lukáš Kučera, Vojtěch Havlas.
    40:42 Václav JANKOVSKÝ - 2:7
     
    40:42
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Další puk za zády Zeithamla, Kučera oslovil svou přihrávkou najíždějícího VÁCLAVA JANKOVSKÉHO, který usměrnil puk do branky. Asistence: Lukáš Kučera, David Šafránek.
    37:39 Ján HUSÁK - 2:6
     
    37:39
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí zkušený Bílek v brejku neuspěl, hra se obrátila a Benátečtí střílí šestý gól. JÁN HUSÁK se chopil kotouče v předbrankovém prostoru a napálil ho přesně pod břevno! Asistence: Jiří Hozák, Aleš Knesl.
    33:52 Milan ANTOŠ - 2:5
     
    33:52
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A máme tu pátý gól v řisutské síti. Další povedená kombinační akce vyústila ve střelu MILANA ANTOŠE mimo dosah brankáře domácích. Asistence: Michal Vágner, Viktor Martínek.
    30:18 David ŠAFRÁNEK - 2:4
     
    30:18
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak jsem to zakřikl, Benátky teď předvedly hezkou akci, která končí čtvrtým gólem. Lukáš Kučera zpoza branky našel DAVIDA ŠAFRÁNKA, jehož projektil skončil za Zeithamlovými zády. Asistence: Lukáš Kučera, Václav Jankovský.
    19:18 Pavel ŘEPKA - 2:3
     
    19:18
    Řisuty právě vstřelily branku!
    S góly se nám ve Slaném roztrhl pytel, Řisuty se vrací do zápasu. PAVEL ŘEPKA střelou po ledě překonal Hradiského a na světe je pátý gól v tomto utkání. Asistence: Ondřej Sýkora, Matěj Malovický.
    17:28 Dominik ŘEPÍK - 1:3
     
    17:28
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují po pěkné kombinační akci na rozdíl dvou tref. DOMINIK ŘEPÍK zhodnotil práci svých spoluhráčů Antoše a Havlase střelou pod břevno. Asistence: Vojtěch Havlas, Milan Antoš.
    16:40 Lukáš KUČERA - 1:2
     
    16:40
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí se rozestoupili ve své obraně a za jejich záda se dostal LUKÁŠ KUČERA a propasíroval kotouč skrz Zeithamlovu výstroj za čáru. Asistence: Václav Jankovský.
    08:20 David ŠAFRÁNEK - 1:1
     
    08:20
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté brzy vyrovnávají. Jankovský našel najetého DAVIDA ŠAFRÁNKA, který střelou pod Zeithamlovu lapačku určuje průběžný stav. Asistence: Václav Jankovský, Michal Němeček.
    07:46 Petr PATYK - 1:0
     
    07:46
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Z pravého kruhu si vybruslil do střelecké pozice PETR PATYK a našel prostor nad ramenem Radima Hradiského. Asistence: Vítězslav Bílek, Ondřej Sýkora.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 8. Patyk (Bílek, O. Sýkora), 20. Řepka (O. Sýkora, Malovický), 47. Volráb (Chamrád, Řepka) – 9. Šafránek (Jankovský, M. Němeček), 17. L. Kučera (Jankovský), 18. Řepík (Havlas, Antoš), 31. Šafránek (L. Kučera, Jankovský), 34. Antoš (Vágner, Martínek), 38. Husák (Hozák, Knesl), 41. Jankovský (L. Kučera, Šafránek), 43. Antoš (L. Kučera, Havlas), 49. L. Kučera (Kliment, Šafránek), 53. Vorel (Antoš, Hozák)


    HC Řisuty: Zeithaml (Pánek) – Strnad, Volráb, Zich, Malovický, Růžička, Kolářík – O. Sýkora, Janeček, Řepka – Janda, Okegawa, Pulda – Výrut, Chamrád, V. Procházka – Čech, Bílek, Patyk.
    Trenér: Roman Varga

    HC Benátky nad Jizerou: Hradiský (52. Keleši) – Antoš, Lytvynov, Kliment, Knesl, Fišer, M. Němeček, D. Novák II – Hozák, Havlas, Řepík – Jankovský, Šafránek, L. Kučera – Peca, Vágner, Martínek – Vorel, Husák.
    Trenér: Martin Novák

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Kučera
    bahis siteleri