Havlíčkův Brod – K. Vary 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 02.03.2024, 13:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 34. kolo
Partner:
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Michalov – 2 min., sekání.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Konvalina – 2 min. + 10 min. osobní trest, nesportovní chování.

    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Pavlis – 2 min., nesportovní chování.
     
    57:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Hrodek – 2 min., držení.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Benda.
     
    55:31
    Matěj Makovec se ve vlastním oslabení dostal do úniku, na poslední chvíli ho ale dojel jeden z obránců a puk mu vysekl!
     
    54:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., hákování.
     
    52:52
    K trestnému střílení se postavil sám David Krček, jenž se snažil procedit puk mezi tělem a lapačkou Jakuba Humpíka. Havlíčkobrodský brankář jeho ránu chytil, posléze ale málem s pukem zacouval až do klece. Brankář domácích však včas zabrzdil a šanci soupeře na snížení a jedinou branku zastavil.
     
    52:52
    David Krček ujížděl sám na bránu. Domácí ho zastavili jen za cenu faulu. Hosté tak po faulu Marka Čapka pojedou trestné střílení.
     
    52:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Marek Jílek nabil na vrcholek levého kruhu ŠIMONU KOŽÍKOVI, jehož střela se od jednoho z bránících hráčů odrazila až za Humplíkova záda. Asistence: Marek Jílek.
     
    51:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Suchý – 2 min., hákování.
     
    48:32
    Marko Michalov nyní křížnou nahrávkou našel na pravé tyči volného Filipa Žaluda, proti jehož střele z první se ale fantasticky stihl přesunout Jakub Humplík!
     
    46:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pátou branku. Po vyhraném vhazování vystřelil od modré Matěj Kopecký. Jeho pokus se odrazil na hůl MATYÁŠE LÉDLA, jenž se dnes prosadil již popáté. Asistence: Matěj Kopecký, Štěpán Hrodek.
     
    45:34
    Po Mečiarově nepřesném náhozu se ale kotouč odrazil přímo před bránu, kde se k dorážce dostal Matěj Makovec! Ten ale velké šanci nedokázal procpat puk za brankovou čáru!
     
    38:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři minutu a dvě sekundy před koncem druhé části přidávají čtvrtou branku. Miroslav Duben nahodil od pravého mantinelu puk na bránu a další skvělou tečí překonal brankáře hostů MATYÁŠ LÉDL, jenž se tak dnes trefil ječ počtvrté. Asistence: Denis Kraučuk.
     
    35:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou potřetí do vedení! Domácí nejdříve nastřelili spojnici Kašparovy brány. Puk se ale odrazil na levý mantinel k Jakubu Mečiarovi, jehož střelu šikovně mimo dosah brankáře tečoval MATYÁŠ LÉDL, jenž tak zkompletoval hattrick. Asistence: Jakub Mečiar, Miroslav Duben.
     
    29:58
    Na druhé straně využil špatné rozehrávky Suchý, který se tak dostal sám před brankáře! Havlíčkobrodský útočník ale nevystřelil tak, jak by chtěl a Kašpar dokázal jeho ránu vyrazit!
     
    28:58
    Na druhé straně se po protiútoku po přihrávce Michalova ke střele Šedivec. Ten ale trestuhodně minul!
     
    27:09
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Bednář – 2 min., napadení.
     
    23:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Suchý – 2 min., podrážení.
     
    19:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté ještě před první přestávkou stihli vyrovnat! ŠIMON KOŽÍK projel středem havlíčkobrodské obrany a přesnou dělovkou pod břevno skóroval. Asistence: Filip Žalud, Petr Kašpar.
     
    19:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou půl minuty před koncem první části znovu do vedení! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, ve kterém Denis Kraučuk nahrávkou uvolnil MATYÁŠE LÉDLA. Ten přesnou střelou k pravé tyči skóroval. Asistence: Denis Kraučuk, Jiří Frantl.
     
    17:40
    Schrottenbaum se nyní z pravé strany prokličkoval až před bránu, kde však těsně před zakončením přišel o puk. Ten se však odrazil do prostoru mezikruží, odkud z první vystřelil Pavlis. Humplík však proti jeho ráně výborně zakročil.
     
    16:51
    Ondřej Bednář svojí ránou od modré čáry orazítkoval břevno havlíčkobrodské branky!
     
    16:27
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Duben – 2 min., krosček.
     
    10:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie rychle srovnává krok! Bruslařům se nepodařilo vyvézt puk z pásma, čehož využil Matěj Pavlis, jenž našel u pravé tyče zapomenutého ŠTĚPÁNA KÖHLERA, jenž zakončil do odkryté klece. Asistence: Matěj Pavlis.
     
    09:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení. Nahrávku Pavla Konvaliny prodloužil Denis Kraučuk až na MATYÁŠE LÉDLA, jehož střelu na lapačku brankář Energie trestuhodně pustil. Asistence: Denis Kraučuk, Pavel Konvalina.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 10. Lédl (Kraučuk, Konvalina), 20. Lédl (Kraučuk, Frantl), 36. Lédl (Mečiar, Duben), 39. Lédl (Kraučuk), 47. Lédl (Kopecký, Hrodek) – 11. Köhler (Pavlis), 20. Kožík (Žalud, Kašpar), 53. Kožík (Jílek)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Rasocha, Frantl, Kopecký, Mečiar, Konvalina (A), Duben – Čech, Kunz Čapek (C), Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Tecl, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar – Nešvera, Pavlis, Schrottenbaum, Bednář – Köhler, Kožík, Jílek, Šedivec, Krček, Žalud (C), Michalov, Benda, Piatkowski
    Trenér: Bohumír Sapoušek

    Rozhodčí: František Held – Richard Tomanička, Vít Vašenka
    bahis siteleri