Havlíčkův Brod – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 03.03.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    59:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru snižují! ILJA CHROMYŠIN vybojoval na levé straně kotouč a vystřelil z nulového úhlu. Až do této chvíle bezchybný Adam Černý nechal u tyče mezírku a inkasoval. Asistence: Mykyta Bodnar.
     
    37:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Martin Dvořák nahrál na modrou čáru Arkadiji Bjakovovi, jenž ještě posunul puk na osu hřiště, kde stál JAN VANĚČEK, jenž vyslal další povedenou ránu. Touš nyní zamířil k pravé tyči mimo dosah Sobola. Asistence: Arkadij Bjakov, Martin Dvořák.
     
    19:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou v závěru první části do vedení. Domácí využili laxní rozehrávky hostů a ve středním pásmu vybojovali puk. Filip Kozlík získal kotouč pro rozjetého VIKTORA KOTALÍKA, jenž v úniku parádně vymíchal Samuela Sobola, a poslal tak Bruslaře do vedení. Asistence: Filip Kozlík, Jan Kuchta.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 20. Kotalík (Kozlík, Kuchta), 38. Vaněček (Bjakov, Dvořák) – 60. Chromyšin (Bodnar)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Novotný, Bjakov, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Nový, Krejčí (A), Kotalík, Kozlík, Fiala, Janko (A), Machač.
    Trenér: Václav Adam

    HC RT TORAX Poruba 2011: Sobol (Mareček) – Janeček (C), Ševčuk, Bodnar, Kalužík, Telnov, Kosina (A), Karal – Veselý, Hansel, Dobša, Koida, Graněčný, Krasnohorský, Matějka, Šrubař, Chromyšin, Svozil.
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Oliver Obr, Patrik Landsmann
    bahis siteleri