Havlíčkův Brod – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 03.03.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    59:42
    Poruba jde na vhazování bez brankáře!
     
    59:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru snižují! ILJA CHROMYŠIN vybojoval na levé straně kotouč a vystřelil z nulového úhlu. Až do této chvíle bezchybný Adam Černý nechal u tyče mezírku a inkasoval. Asistence: Mykyta Bodnar.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Bjakov – 2 min., vysoká hůl.
     
    54:18
    Viktor Kotalík nyní našel na levém kruhu volného Michala Janka, jenž si puk nejdříve zpracoval, a pak vystřelil! Sobol se proti jeho ráně stihl výborně přesunout!
     
    51:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vaněček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    48:57
    Poruba se nyní motala okolo havlíčkobrodské brány! V dobrých šancích se ocitli Dobša se Svozilem, kterým se ale nepodařilo protlačit hrací předmět za Černého záda!
     
    38:47
    David Krejčí našel žabičkou před bránou zaparkovaného Michala Janka, jenž z první vystřelil do protipohybu brankáře! Samuel Sobol ale dokázal špičkou brusle vyrazit hrací předmět mimo tři tyče!
     
    37:17
    Hned po druhé brance Bruslařů mohl snížit Chromyšin! Ten se dostal ke střele z mezikruží, trestuhodně však minul bránu soupeře!
     
    37:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Martin Dvořák nahrál na modrou čáru Arkadiji Bjakovovi, jenž ještě posunul puk na osu hřiště, kde stál JAN VANĚČEK, jenž vyslal další povedenou ránu. Touš nyní zamířil k pravé tyči mimo dosah Sobola. Asistence: Arkadij Bjakov, Martin Dvořák.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Veselý – 2 min., podrážení.
     
    32:56
    Z levé strany se až před bránu dostal s kotoučem Tomáš Hansel! Havlíčkobrodský brankář nebezpečný nájezd soupeře ale zlikvidoval!
     
    30:31
    Před bránou dostal prostor k zakončení Rodion Koida, ten ale ve velké šanci jen nasunul puk do připraveného brankáře! Útočník Poruby si po zpackané šanci jen zakryl obličej dlaněmi!
     
    29:22
    Prostor na střelu z mezikruží dostal Michal Janko! Ten ale ve velké příležitosti mířil jen doprostřed brány, kde byl připravený Sobol!
     
    27:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Karal – 2 min., podrážení.
     
    19:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou v závěru první části do vedení. Domácí využili laxní rozehrávky hostů a ve středním pásmu vybojovali puk. Filip Kozlík získal kotouč pro rozjetého VIKTORA KOTALÍKA, jenž v úniku parádně vymíchal Samuela Sobola, a poslal tak Bruslaře do vedení. Asistence: Filip Kozlík, Jan Kuchta.
     
    16:06
    Janečkovu ránu od modré čáry možná ještě tečoval jeden z před bránou stojících hráčů, Černý nicméně tuto ránu hostů vyrazil i s trochou štěstí! Puk mu totiž málem propadl výstrojí až do brány!
     
    15:21
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kotalík – 2 min., podrážení.
     
    10:16
    Jan Kuchta nyní našel na ose rozjetého Lukáše Nového, jenž se dostal zprava až před bránu! Útočník Havlíčkova Brodu nastřelil tyč!
     
    07:02
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Koida – 2 min., podrážení.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 20. Kotalík (Kozlík, Kuchta), 38. Vaněček (Bjakov, Dvořák) – 60. Chromyšin (Bodnar)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Novotný, Bjakov, Kuchta (C), Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Nový, Krejčí (A), Kotalík, Kozlík, Fiala, Janko (A), Machač.
    Trenér: Václav Adam

    HC RT TORAX Poruba 2011: Sobol (Mareček) – Janeček (C), Ševčuk, Bodnar, Kalužík, Telnov, Kosina (A), Karal – Veselý, Hansel, Dobša, Koida, Graněčný, Krasnohorský, Matějka, Šrubař, Chromyšin, Svozil.
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Oliver Obr, Patrik Landsmann
    bahis siteleri