Trenčín – Humenné 9:2 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Banská Bystrica 6:2 (kon.)
Zvolen – Poprad 3:4 (po pr.) | Nové Zámky – HC Slovan 2:5 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
po prodl.
HKM Zvolen
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
HK Poprad
sk Neděle 03.03.2024, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bojovný a dramatický zápas nakoniec ukončilo predĺženie. V ňom boli úspešnejší hostia, Ryan Dmowski rozhodol, pritom toto bola asi jeho najmenšia šanca v zápase a vidíte práve z takejto stretnutie rozhodol. A nielen stretnutie, ale aj zisk víťaznej trofeje Dušana Pašeka pre najlepšie mužstvo po základnej časti. Poprad je teda víťazom základnej časti. Zvolen si touto prehrou však ešte viac skomplikoval súboj o prvú šestku a keďže Slovan vyhral v Zámkoch, Rytieri sú aktuálne až ôsmi so stratou jedného bodu na Slovan. O poslednom postupujúcom do play off sa teda rozhodne až v poslednom kole. Ďakujem za pozornosť. Pekný večer. (19:34:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:47
    Poprad dal gól! Je rozhodnuté. Peter Bates v strednom pásme prihral do jazdy RYANOVI DMOWSKIMU a najproduktívnejší Popradčan cez obrancu prestrelil Kupskyho niekde popod lapačku – 3:4.
    Asistovali Petr Bates a Viktor Svedberg.
     
    61:58
    Celý zimák píska. Gachulinec totiž ostal ležať po jednom zo súbojov pri mantineli a nehýbal sa. Rozhodcovia ale nechali hru pokračovať a Záborský po obhodení Bondru zakončoval tiež sám zoči voči Kupskymu. ten ale vytiahol zákrok zápasu lapačkou.
     
    61:37
    Záborského strela tesne míňa ľavú tyčku.
     
    61:01
    Lukosevicius prešiel celým pásmom a následne Mitch Hults mohol rozhodnúť, ale sám zoči voči Vayovi proste nedal, neprestrelil ho.
     
    60:01
    Poprad vyhral úvodné buly.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Vyrovnaný zápas v riadnom hracom čase nemá víťaza, tak ideme do predĺženia.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:51
    Brincko prešiel pekne stredným pásmom a po kľučke vystrelil spoza obrancu. Tí mu nechali príliš veľa priestoru, či ich mohlo mrzieť, Brincko však pálil nad bránu.
     
    59:12
    Predsa sa dostal Zvolen do zakončenia. Opäť z ľavej strany skúšal šťastie Mitch Hults a Vay opäť na mieste.
     
    58:54
    Obe mužstvá naháňajú každý puk, ale šancí je už pomenej.
     
    57:30
    Ďalšia nebezpečná strela Zuzina z ľavej strany, Vay len tak tak neinkasoval.
     
    56:45
    Poprad teraz veru poriadny pritlačil Zvolen. Domáci boli všade o krok neskôr a tak sú veľmi radi, že teraz vytečovali Brejčákovu strelu na ochrannú sieť.
     
    55:58
    Nebezpečný Bondrov teč a do úspešných strelcov tečom mohol pribudnúť ďalší.
     
    55:08
    Rýchly Fortin preletel stredným pásmom ako nôž maslom a uvoľnil na ľavom krídle Zuzina. Niektorí diváci už možno dvíhali ruky nad hlavu, bola to však iba bočná sieťka.
     
    54:20
    Na strely aktuálne 35:39.
     
    54:20
    Aj Poprad teraz mal zakončenie po prečíslení troch na dvoch, ale po Calofovej prihrávke Bates poslal na Kupskyho iba taký ľahší strelecký pokus.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 15. Zuzin, 41. Zuzin (R. Bondra, Gachulinec), 50. Šiška (Fortin, Rauhauser) – 36. Bates (Bjalončík), 46. Bjalončík (Turan, Svitana), 46. Záborský (Coulter, Dwowski), 63. Dmowski (Bates, Svedberg)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – C. Hults, Sládok (C), Rauhauser (A), Gachulinec, Adersson, Hain – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Zuzin (A), Fortin, R. Bondra – Csányi, Šiška, Marcinek – A. Mišiak, K. Gábor, Kolenič
    Trenér: Jamie Russell

    HK Poprad: Vay (Belányi) – Betker, J. Brejčák, Svedberg, Brincko, D. Brejčák (C), Turan, Česánek – Dmowski (A), Coulter, Záborský (A) – Bjalončík, Bates, Calof – Kukuča, Jendek, Svitana – Šotek, Suchý, Mlynarovič – Bodnár
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    Rozhodčí: Baluška, Novák – Valo, Jurčiak (video – Jonák)

    Diváci: 2497
    bahis siteleri