Trenčín – Humenné 9:2 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Banská Bystrica 6:2 (kon.)
Zvolen – Poprad 3:4 (po pr.) | Nové Zámky – HC Slovan 2:5 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 03.03.2024, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Michalovce v predposlednom zápase základnej časti v domácom prostredí nedali žiadnu šancu Liptovskému Mikulášu a zvíťazili jednoznačne 6:1. V poslednej tretine ešte vykresal malú nádej pre hostí gólom Réway, ale domáci odpovedali dvomi využitými presilovkami zásluhou Santosa a Buca, čím si ešte vylepšili skóre. Táto výhra domácich znamená, že stále držia druhé miesto pred Spišskou Novou Vsou, ktorá však dnes tiež porazila Banskú Bystricu, a preto má stále rovnaký počet bodov ako Michalovce a o tom, kto bude napokon na druhom mieste po základnej časti sa rozhodne až v poslednom kole. Hostia síce prehrali, ale nemusí im to až tak vadiť, pretože Nové Zámky nezískali proti Slovanu ani bod a to znamená, že Liptovský Mikuláš s istotou skončí na desiatom mieste, ktoré mu zabezpečí predkolo play-off proti tímu na siedmom mieste. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa pri hokejových prenosoch znova nabudúce! (19:36:49)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Thompson – 2 min., podrazenie.
     
    57:32
    Ďalšie zakončenie domácich v podaní Santosa spoza protihráča, ktorý mieril nebezpečne k vzdialenejšej žrdi, ale Rychlík predviedol pekný zákrok lapačkou.
     
    56:29
    Zápas sa už len dohráva, ale Daugavinš nabral rýchlosť na pravej strane a mohol pridať ďalší gól domácich, lenže tentokrát ho Rychlík vychytal.
     
    54:00
    Dukla Michalovce dala gól! Napokon sa pokračovalo v hre štyroch proti trom a domáci využívajú aj túto presilovú hru vďaka krásnej zadovke Santosa na DÁVIDA BUCA, ktorý z ľavej strany nezaváhal a prekonal presúvajúceho sa Rychlíka! Asistencie: Santos, Daugavinš
     
    53:05
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Mezovský – 2 min., napadnutie.
     
    53:05
    Tak to je úplne zbytočné, hneď niekoľko bitiek za sebou za rozhodnutého stavu, ktoré prerušia hru na dlhšie a budeme len sledovať, aké budú tresty na oboch stranách.
     
    52:59
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Jednroľ – 5 min., napadnutie.
     
    51:34
    Dukla Michalovce dala gól! Domáci sa tiež presadzujú v presilovej hre, keď rýchlo zakombinovali a MATHEW SANTOS strelou z ľavej strany k bližšej žrdi do hornej časti brány nachytal Rychlíka, ktorý si tento priestor nepostrážil! Asistencie: Daugavinš, Drgoň.
     
    51:14
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Jendroľ – 2 min., krosček.
     
    50:03
    Krásna prihrávka Nauša z otočky za seba na Egleho, ktorý bol pred Škorvánkom osamotený, ale vo vyloženej šanci len trafil domáceho brankára a nezdramatizoval zápas ešte viac.
     
    47:41
    Tvrdý náraz Kabáča do Egleho a rozhodcovia radšej hru prerušili, pretože hosťujúci hráč ochádzal na striedačku značne otrasený, ale vylučovať sa na domácej strane nebude.
     
    46:56
    Hostia však potrebujú pokračovať o ofenzíve a Škorvánek bol prinútený vytiahnuť ďalší zákrok po strele z pravej strany.
     
    44:33
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia mali k dispozícii presilovú hru 4 na 3, ktorú ešte vylepšili jedným hráčom navyše vďaka riskantnému odvolaniu brankára a prinieslo im to prvý gól v zápase, keď nahodený puk Škorvánek vyrazil len pred seba a po šťastnom odraze MARTIN RÉWAY mohol zakončovať do prázdnej bránky! Asistencie: Lehtinen, Thompson
     
    43:55
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš:
    Quince – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    43:52
    Oddychový čas pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš.
     
    43:52
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Daugavinš – 2 min., nešportové správanie.
     
    43:24
    Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Bindulis – 2 min., hrubosť.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 1. Vašaš (Buc), 9. Valach (Drgoň), 10. Paločko (Suja), 35. Wilkins (Santos, Paločko), 52. Santos (Daugavinš, Drgoň), 54. Buc (Santos, Daugavinš) – 45. Réway (Lahtinen, Thompson)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek(Glosár) – Bindulis, Bodák, Cibák, Drgoň, Korenčík, Michalčin – Santos, Newton, Daugavinš (C) – Valach, Wilkins, Varga – Stripai, Suja (A), Paločko – Vašaš, Buc (A), Kabáč
    Trenér: T. Valtonen

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov(Rychlík) – Žilka, Ullman, Mezovský (A), Thompson, Hraško, Fekiač, Jendroľ – Réway (A), Quince, Lahtinen – A. Nauš, Egle, Berry – T. Nauš, Kriška (C), Vojtech – Tkáč, Vankúš, Nespala
    Trenér: J. Faith

    Rozhodčí: Krajčík, Orolin – Pribula, Frimmel
    bahis siteleri