Šumperk – Kopřivnice 2:5 (kon.) | Opava – Havířov 1:3 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Žďár n/S – SHKM Hodonín 2:4 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havlíčkův Brod 1:7 (kon.) | Technika Brno – Vyškov 6:7 (kon.)
konec
HK Opava
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
AZ Havířov
Středa 06.03.2024, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Tomáš FRANEK - 1:3
     
    59:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Jakub Mrva zachytil opavskou rozehrávku a posunul kotouč na Lukáše Bednáře, který jej ještě předal před branku TOMÁŠI FRANKOVI. Ten si přehodil hrací předmět na bekhend a zvedl ho pod víko nad bezmocného Slíže. Asistence: Lukáš Bednář a Jakub Mrva.
    47:41 Adam BERÁNEK - 1:2
     
    47:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí skutečně radují! Martin Šindelka nejprve vyrážel betony Adamcovu ránu od modré čáry. Následně se z druhé strany opřel do puku Daniel Häring, jehož střelu přizvedl mezi kruhy tečí nad lapačku havířovského brankáře ADAM BERÁNEK. Asistence: Daniel Häring a Andrej Adamec.
    21:28 Daniel SPRATEK - 0:2
     
    21:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté zkraje druhé třetiny zvyšují své vedení. Opavské obrana po vhazování v obranném pásmu úplně zapomněla na DANIELA SPRATKA. Ten obdržel pas z levé strany od Tomáše Franka a nikým neatakován zvedl puk z mezikruží nekompromisně pod víko. Asistence: Tomáš Franek a Lukáš Bednář.
    05:33 Daniel SPRATEK - 0:1
     
    05:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku. David Klimša povyjel s pukem z pravého rohu kluziště a vystřelil z úhlu. Kotouč se od výstroje Slíže odrazil do vzduchu a zapadl i s přispěním DANIELA SPRATKA za opavského brankáře. Asistence: David Klimša a Tomáš Franek.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 48. Beránek (Häring, Adamec) – 6. Spratek (Klimša, Franek), 22. Spratek (Franek, Bednář), 60. Franek (Bednář, Mrva)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Ervasti, Foltýn, Pachula, Lehotský, Jak. Ludvík, Adamec – Krejsa, K. Stuchlík (C), Hendrych – Vojtovič (A), Kotásek, Beránek (A) – Káňa, Kadula, Buršík – Häring, Brada, Štindl – Vašenka, Wendelin.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    AZ Havířov: Šindelka (Šimonů) – Valenta (A), Ficek, Kunc, Ščurek, Vosátko, Michálek, Ševčík – Franek, Apolenář, Ćmiel – Spratek, Tvrdý, Pawliczek – J. Křivohlávek, Karafiát, Antoníček – Mrva (A), Klimša (C), Bednář – Pavlík.
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Kapitanov – P. Rychlý, Návrat

    Diváci: 277
    bahis siteleri