Přerov – Pardubice B 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 7:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:0, 1:2, 1:0) Stav série: 1:1
HC Dynamo Pardubice B
Středa 06.03.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Přerov vs. Pardubice B
    Euforie přerovského celku z konce ledna je pryč, nyní čelí konci sezony. Zubři první měsíc kalendářního roku jasně ovládli a byli nejúspěšnějším týmem v lize, nakonec se ale museli o jediný bod poroučet do předkola play-off. V něm jim tabulka přisoudila Pardubice B, které do série vkročily výrazně lépe. Slabý výkon Přerova směrem do útoku stačil pouze na dvě tyčky, to Dynamo překonalo důležitého Postavu hned čtyřikrát. Formát Chance ligy je v tomto ohledu neúprosný, Zubři totiž ve středu musejí bezpodmínečně vyhrát, jinak jim skončí sezona. Zato Pardubicím B bude stačit jakékoli vítězství k tomu, aby oslavili překvapivý postup do čtvrtfinále. V něm by vyzvali první Porubu.

    Mužstvo vedené Tomášem Jirků a Janem Starým bylo v úvodním zápase předkola jasně lepším celkem. V zápase, který ze strany Dynama představoval jeden z vrcholných výkonů aktuální sezony, Zubry vůbec nepouštělo do hry. Hanákům velmi palčivě chyběla obratnost, pohyb a bojovnost, která je zdobila například v lednu. Navíc nebyli schopní se pořádně držet na kotouči a vyjma přesilovek, ve kterých mimochodem také bůhvíjak neoslňovali, červenobílého soupeře nedokázali ani jednou výrazně zatlačit.

    Přerov v zápase trápila také nedisciplinovanost. Soupeři nabídl šest přesilovek a dvě z nich neubránil, sám si pak celkem osmi minutami v početní výhodě nepomohl. Skóre prvního duelu otevřel tečí Daniel Rákos sice za rovnovážného počtu, právě ve speciálních formacích ale přišla branka druhá. Přesnou střelou ji o pět minut později zaznamenal Tomáš Urban. V té chvíli měli modrožlutí celý zápas prakticky ještě před sebou, žádným způsobem se ale nedokázali nastartovat, a tak další trefy Michala Pochobradského a Jana Zdráhala ve výsledku mnoho neřešily.

    Hledat pozitiva na prvním střetnutí se bude trenérskému štábu Michala Mikesky těžko. Jeho svěřenci propadli prakticky po všech směrech, obzvláště hrozivě pak vypadají oficiální statistiky střel na branku (16:32 z pohledu Přerova) nebo vyhraných vhazování (15:45). Přerovští však svým fanouškům v tomto ročníku dokázali, že zvládají hrát kvalitní hokej s každým soupeřem. Nyní jim budou chtít na vlastním ledě předvést, že pondělí představovalo pouze výpadek v málo vhodný čas. Ještě jeden pokus na diametrálně odlišný výkon mají.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Postava (Piták) – Krisl (C), R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Kudělka (A), F. Němec, Cubo – Březina, Pechanec, Indrák – Chludil, Nemec, Pospíšil – Ministr, Zembol, Dobša – T. Doležal (A), Pšurný, Mácha.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Zdráhal, Hrádek, Chabada, Nedbal (A), Voženílek, Tvrdík, Kaštánek, M. Kubíček – Herčík, Rákos (A), Pochobradský – Urban, J. Mikyska, Rohlík – Lichtag, Kaut (C), Hrníčko – Rouha, Zeman.
    Trenér: T. Jirků

    Rozhodčí: Bejček, Valenta – Komínek, Kráľ.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak v tomto zápase začínají Zubři mnohem lépe! Po ofsajdu Pardubic a následném vhazování se dostal do samostatného úniku na Honzíka RICHARD NEMEC, který přesnou ranou zápěstím nad lapačku otevřel skóre! Asistence: Vojtech Zeleňák.
    00:31 Richard NEMEC - 1:0
     
    01:48
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    02:26
    Pospíšil si teď čistě vyšlápl v rohu kluziště na Pochobradského, za což sklidil od domácích tribun pochvalu, na kotouči ale zůstávají hosté.
     
    03:06
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Josef Mikyska – 2 min., hákování.
     
    03:32
    Přerov uspěl na buly v útočném pásmu. Černý sice trefil blokujícího hráče, o chvíli později znovu postavení před modrou udržel, nyní se ale hostům podařilo vypíchnout kotouč do střední části kluziště.
     
    04:03
    Pechanec hledal Indráka před brankou, ten ale zblízka zakončil pouze do Davida Honzíka!
     
    05:06
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    06:20
    Michal Postava dosud nemusel řešit prakticky nic, co by jej ohrožovalo. Přerov dnes do utkání vlétl mnohem lépe a oproti pondělku hraje jako vyměněný. Mužstvo v prvních šesti minutách předvedlo náboj a chuť hrát, což mu v úvodním duelu v Chrudimi nepochybně scházelo.
     
    06:29
    Buly v pásmu Přerova.
     
    07:20
    Domácí obránci teď na rozehrávce namazali kotouč do jízdy Herčíkovi, ten ale modrou překročil o něco málo dříve, než z něj stihl vybruslit Kaut.
     
    07:46
    Zakázané uvolnění Přerova.
     
    08:30
    Rohlík se ocitl v zajímavé pozici, Michala Postavu ale na bližší tyči nepřekonal. První nebezpečnější šance Pardubic.
     
    09:40
    Po delší chvíli se do akce dostal znovu Honzík. Nepříjemnou střelu zápěstím si pro něj přichystal David Březina. Buly v pásmu hostů.
     
    09:49
    Na vhazování uspěli Zubři, Honzík si ale udělal výhled na nahození, které vyšlo zdálky. Hra je opět přerušena v pásmu Pardubic.
     
    10:24
    Jan Zdráhal rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    10:57
    Hosté už se přibližovali k bráně, skákavý kotouč ale nedovolil Herčíkovi zakončit. Nakonec je z toho přerovské odevzdání kotouče a střídání.
     
    11:34
    Dobša hledal dlouhým křížným pasem na opačné straně Němce, na přihrávku ale těsně nedosáhl. Tohle mohla být velká příležitost Přerova.
     
    12:46
    Jan Zdráhal teď přišel s obrovskou šancí! Hostům se podařilo rozházet domácí obranu, puk se dostal právě ke Zdráhalovi a ten si sjel na kruh ke střele. Ladnou kličkou ale oklamal útočníka ve výpadu, nalákal k bližší tyči Postavu a obkroužil branku, do které chtěl zasunout kotouč. Těsně mu v tom na brankovišti zabránil jeden z domácích obránců!
     
    13:40
    A dobrá příležitost také na druhé straně! Dobšova přihrávka přes pásmo prošla s odrazem až k Ministrovi, který měl dobrou pozici, před brankou ale trefil pouze spoluhráče Kudělku!
     
    14:49
    A znovu dobrá příležitost pro hosty! Mikyska nahazoval od modré, Rohlík před bránou nebezpečně tečoval, Postava ale fantasticky vykopl svůj levý beton!
     
    15:04
    Buly před pásmem Přerova poté, co si jeden z hostujících hráčů velmi tvrdě, avšak čistě, vyšlápl na nic netušícího Máchu. Hra byla přerušena, domácí útočník ale bude naštěstí v pořádku.
     
    17:13
    Domácí teď nestřídali v úplně vhodný moment, čehož využil Pochobradský. Nastřelil ale pouze tyč! Připomenu, že v prvním utkání to skončilo na tyčky 2:0 pro Zubry.
     
    18:21
    Buly před Michalem Postavou.
     
    19:00
    Rozeběhla se poslední minuta první třetiny, těžiště hry leží za brankou Michala Postavy.
     
    19:17
    Tak tohle je poměrně nepochopitelný trest pro domácího Lukáše Chludila. Ten upadl po ataku soupeře a pod nohy spadl zase dalšímu protihráči. Celá situace byla posouzena jako podrážení.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lukáš Chludil – 2 min., podrážení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Vstup do druhého utkání série se o poznání lépe podařil Přerovu. Už po půlminutě hry se dostal do samostatného úniku na Honzíka Richard Nemec, který prudkou ranou zápěstím nad lapačku otevřel skóre. Zubři si počáteční dravostí vybojovali také přesilovku, ve které měl dobrou pozici Indrák, Pardubice ji ale zvládly ubránit. Hosté dokázali hru poměrně rychle srovnat, na Michala Postavu ale až do 13. minuty nedokázali vyrukovat s ničím zajímavým. Zdráhalova sólo akce gólem neskončila. V první třetině byli nakonec celkově nebezpečnější hosté, další změna na skóre se ale neudála. Druhá třetina začne přibližně v 18:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Na buly ve středovém kruhu uspěli domácí, Pechanec se díky zaváhání hostujících beků dostal ke střele, která končí zblokována v síti za Honzíkem. Dynamu zbývá necelá minuta v přesilovce.
     
    20:47
    Mikyska našel Zdráhala, jeho střelu obětavě zablokoval Indrák.
     
    21:13
    Hosté se z pásma vyhnali vlastní nepřesností, Přerov první oslabení v zápase zvládne ubránit.
     
    21:41
    Zembol prostrčil kotouč na Ministra, který by se dostal minimálně do zakončení z ostrého úhlu, skvěle ale situaci přečetl Honzík, který kotouč těsně před Ministrovou hokejkou vypíchl.
     
    22:20
    Indrák se proháčkoval z rohu kluziště a zakončil bekhendem, Honzík byl pozorný.
     
    23:13
    Robert Černý se po krátké výměně puku s Pospíšilem prokličkoval až před Honzíka. Ten opět vypíchl svojí holí, Černý byl ale faulován. Přerov hraje v signalizované početní výhodě.
     
    23:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Michal Hrádek – 2 min., hákování.
     
    23:45
    Krislova rána neprošla přes hokejku soupeře, hosté odpalují do bezpečí.
     
    24:22
    A Zubry stála čas další Krislova minela. Puk mají za vlastní brankou, na led posílají čerstvé síly.
     
    24:50
    Přerov zpátky v útočném postavení.
     
    25:00
    To však po nepřesné střele netrvá dlouho, Černý opět s pukem za Postavou.
     
    25:23
    Domácí na samý závěr početní výhody dokázali před Honzíkem zavařit, Pospíšilova dobrá akce a předávka na Pšurného ale končí větším důrazem Pardubic B.
     
    26:23
    Velká chyba hostující obrany končí pro Honzíka šťastně. Po námazu se dostal na kotouč Březina, který zkusil zakončit na vzdálenější tyč, ale minul. Na druhé straně mu najížděl volný spoluhráč, nic víc ale z tohoto momentu pro domácí nebude.
     
    28:28
    Zubři hledali klid na hokejkách podél mantinelů v útočném pásmu, vše se rozhodl příklepem zakončit Krisl. Jeho ránu přizvedl jeden z hráčů v červených dresech, puk končí v ochranné síti.
     
    28:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Roman Pšurný – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Daniel Rákos – 2 min., hrubost.
     
    29:23
    Nemec si šikovně podržel kotouč v útočném pásmu, počkal si na dojíždějícího Cuba a ten z prvního doteku nastřelil břevno!
     
    31:11
    Vojtěch Zeleňák se teď odprezentoval velmi povedenou akcí! Troufl si projít mezi dvěma soupeři až do mezikruží a odtud zahrozil bekhendem. Honzík skvěle zareagoval lapačkou.
     
    31:29
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Zubrům se ve druhé třetině podařilo mírnou převahu Pardubic stáhnout a aktivnější byli směrem na soupeřovu bránu oni, s gólem ale zničehonic přicházejí Pardubice! MICHAL POCHOBRADSKÝ nabral rychlost po levém mantinelu a přes obránce vyslal nechytatelnou střelu pod horní tyč! To byl opravdu velmi přesný zásah! Asistence: Jan Zdráhal.
    31:29 Michal POCHOBRADSKÝ - 1:1
     
    33:56
    Zubři poměrně trpělivě operovali v útočném pásmu, Mácha ale dobrou nabídku od Černého promáchl.
     
    34:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si berou vedení zpět! Tomáš Doležal dostal kotouč na Honzíka, kde ho vyšťáral před brankou nehlídaný ROMAN PŠURNÝ a dorážkou pod betonem jej dopravil do branky! Asistence: Tomáš Doležal.
    34:12 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    35:38
    Ofsajd hostujícího celku.
     
    36:57
    Hrníčko dobrým pohybem udělal prostor Voženílkovi, který se dostal mezi kruhy a zamířil na odkrytý roh branky, jenže minul!
     
    37:21
    Dobrá šance také na opačné straně. Honzíkovi vypadl kotouč, hostující obránce ale nebezpečí dorážky dokázal zbrzdit.
     
    38:06
    Michal Postava si připisuje zákrok proti nepříjemné střele z levého kruhu, puk schoval ve výstroji. Buly v pásmu domácích hokejistů.
     
    38:56
    Fantastický zákrok Michala Postavy! Daniel Rákos v přečíslení zvolil jedovatou střelu, nejlepší brankář základní části ale zasáhl lapačkou!
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:09
    Vojtěch Zeleňák teď hodně zbytečně za vlastní brankou atakoval Dominika Hrníčka, ten se z ledu sbíral dlouho, tak doufejme, že bude brzy v pořádku. Bude se vylučovat.
     
    39:09
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Vojtech Zeleňák – 2 min., vražení na hrazení,
    Richard Nemec – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jakub Lichtag – 2 min., hrubost.
     
    39:35
    Pardubice stejně jako v prvním dějství končí třetinu v přesile. Puk se ale nyní nachází ve středním pásmu.
     
    39:57
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    A tenhle gól do šatny soupeře pro ně bude pořádnou vzpruhou! Třetí využitou přesilovku v sérii zapisuje DANIEL HERČÍK, který zakončil po přesné křížné přihrávce od Urbana do odkryté části branky! Asistence: Tomáš Urban.
    39:57 Daniel HERČÍK - 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V první třetině se lépe prezentovali hosté, kteří si do druhé přenesli přesilovku, Zubři ji ale zvládli ubránit. Mírnou převahu Pardubic se jim podařilo stáhnout, a i z řad obránců dokázali zahrozit. Cubo nejprve trefil brankovou konstrukci, Zeleňák poté poslal kotouč pouze do Honzíkovy lapačky. Zničehonic ale přišlo srovnání hostů. Michal Pochobradský nabral rychlost po levém mantinelu a střelou pod horní tyč nedal Postavovi šanci. Zubři si ale zakrátko vzali vedení zpět, když Doležal poslal z ostrého úhlu puk do Honzíkova betonu, odkud jej pohotově vyšťoural a zblízka dorazil Roman Pšurný. Pardubice ale domácím tři vteřiny před sirénou uštědřili gól do šatny. V přesilovce prošel těsný křížný pas Urbana na Daniela Herčíka a ten zakončoval do odkryté branky. Napínavé třetí dějství začne v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Na buly uspěli Přerovští.
     
    40:44
    Herčíkův pokus vytěsnil Postava vyrážečkou, puk přizvedl do ochranné sítě.
     
    42:13
    Hanáci dokázali soupeře zatlačit v jeho pásmu poté, co Dobša dobruslil kotouč v rohu, z menšího domácího tlaku ale nic nevzešlo.
     
    42:57
    Zpoza vlastní branky rozehrává Zdráhal.
     
    43:32
    Domácí dvakrát za krátkou chvíli posílali kotouče do skrumáže před Honzíkem, nepodařilo se jim puk ale zasáhnout.
     
    43:58
    Na opačné straně měl dobrou pozici Hrníčko, minul.
     
    44:13
    Dobša se dostával do dobré pozice, skvělou práci hokejkou ale odvedl Hrádek, který domácího útočníka odzbrojil.
     
    45:30
    Zubři jsou na startu třetí třetiny ofenzivně aktivnější a v pásmu Dynama opět bylo rušno. Před Honzíkem zkoušel využít clonu příklepem jeden z domácích beků, obětavostí ji ale Pardubice zblokovaly.
     
    46:04
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Dominik Hrníčko – 2 min., nedovolené bránění.
     
    46:16
    A Zubři opět aktivní na brankovišti. Krislovo nahození Honzík pouze vyrazil a aktivně se snažili dorážet Indrák s Dobšou, hostující obrana ale dokázala puk zasunout pod ležícího gólmana.
     
    46:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí Pardubicím oplácejí stejnou mincí, poprvé v sérii využívají přesilovku také oni! Hosté se zapomněli ve středním pásmu, z čehož se urodilo přečíslení Chludila s DAVIDEM BŘEZINOU. Druhý jmenovaný těžkou přihrávku pod nohy ale využil beze zbytku a bleskově překonal Honzíka v přesunu! Asistence: Lukáš Chludil, Antonín Pechanec.
    46:54 David BŘEZINA - 3:2
     
    49:09
    Hosté teď sice ve středním pásmu zahráli vysokou holí, chod hry se ale nepřerušuje.
     
    49:23
    Teď už se ale časomíra zastavuje. Icing Dynama.
     
    50:00
    Hra je teď poměrně nervózní z obou stran, gólmani teď mnoho práce nemají. Do konce třetí třetiny zbývá přesně 10 minut.
     
    50:27
    Ofsajd Pardubic B.
     
    51:17
    A nyní pro změnu zakázané uvolnění téhož celku. Na ledě toho mnoho k vidění není.
     
    51:40
    Hosté se dostali do nebezpečného přečíslení! Tomáš Urban se jej rozhodl zakončit, proti Postavovi ale neuspěl! Hra se vzápětí otočila na opačnou stranu, tam už ale taková příležitost nevznikla.
     
    53:20
    Zubři v další velké příležitosti! Po pasáži, kdy se hra přelévala ze strany na stranu se dostala hra za Honzíka. Kolem něj prošla před branku přihrávka na Doležala, ten ale trefil pouze klubko hráčů!
     
    53:28
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., krosček + 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Josef Mikyska – 2 min., hrubost,
    Ondřej Rohlík – 2 min., hrubost.
     
    54:20
    Hosté zamkli Zubry v jejich pásmu, navíc hrají v signalizované početní výhodě poté, co Kudělka atakoval soupeře. Takových zákroků je dnešní zápas plný, hráč Dynama se ale poroučel k ledu, což na rozhodčí obvykle působí jako rudý hadr na býka.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., krosček.
     
    54:43
    Oddechový čas pro tým HC Dynamo Pardubice B.
     
    54:48
    Na buly uspělo Dynamo.
     
    55:27
    Závěr dnešního duelu je pořádně dramaticky, Rákos mířil přízemní střelou vedle.
     
    55:57
    Zubři se dvakrát během krátké chvíle osvobodili.
     
    56:20
    Pochobradský našel před brankou Hrníčka, ten pálil pouze do betonu!
     
    56:58
    Přerov se ocital pod velkým tlakem, Pardubicím ale dle mého názoru chyběla častější střelba. Zubři těžké dvě minuty zvládli.
     
    57:12
    Ofsajd hostů.
     
    57:44
    Přerovští se dostali na kotouč, ten ale na útočné modré odevzdali zpátky.
     
    58:01
    Rozehrány poslední dvě minuty třetí třetiny, Pardubice rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    58:30
    Honzík vyrazil na střídačku, Pardubice to zkoušejí v šesti.
     
    58:43
    Tak to je další rána domácím od rozhodčích. Ve středním pásmu přišel jasný atak zvrchu na domácí hokejku, sekání ale bylo přehlídnuto. Namísto toho je odpískán zákrok Jiřího Krisla, který přišel poté.
     
    59:10
    Přerov vyhazuje, Pardubice spěchají do útočného pásma.
     
    59:30
    Další neodpískaný ofsajd Pardubic, domácí se velmi zlobí, s pukem hrají v útoku hosté.
     
    59:44
    Michal Postava vytáhl důležitý zákrok lapačkou, buly po jeho levici.
     
    59:59
    Na Rohlíka propadl kotouč v poslední vteřině, Postava opět fantasticky zakročil!
     
    Konec zápasu.
     
    Ihned po skončení se strhla obrovská mela na kluzišti, do které se zapojila velká většina hráčů obou celků, tohle se jen tak nevídá a rozhodující třetí zápas slibuje opět velmi dramatickou podívanou!
     
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Daniel Indrák – 2 min. + OK, bitka,
    Tomáš Kudělka – 2 min. + OK, bitka.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Daniel Rákos – 2 min. + OK, bitka,
    Jakub Lichtag – 2 min. + OK, bitka.
     
    Na začátku třetí třetiny byli ofenzivně aktivnější Zubři a před Honzíkem bylo často rušno. Zubři si poté vybojovali přesilovku a využití se dočkali také. Ve 47. minutě se hosté pozapomněli ve středním pásmu, z čehož šel do přečíslení Chludil s Davidem Březinou a druhý jmenovaný dokázal těžkou přihrávku využít beze zbytku prudkou střelou k tyči. Zápas přinesl velmi dramatický závěr, v němž Pardubice sehrávaly dvojici přesilovek, Michal Postava byl ale fantastický. V poslední vteřině mohl srovnat Rohlík, domácí brankář ale zakročil, zazněla siréna a na ledě se strhla obrovská mela, která se vídá málokdy. Rozhodující třetí utkání slibuje velmi zajímavou podívanou. Já se pro dnešek loučím a budu se těšit zase zítra. Na počtenou! (19:53:07)
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Nemec (Zeleňák), 35. Pšurný (T. Doležal), 47. Březina (Chludil, Pechanec) – 32. Pochobradský (Zdráhal), 40. Herčík (Urban)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Piták) – Krisl (C), R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Kudělka (A), F. Němec, Cubo – Březina, Pechanec, Indrák – Chludil, Nemec, Pospíšil – Ministr, Zembol, Dobša – T. Doležal (A), Pšurný, Mácha.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Zdráhal, Hrádek, Chabada, Nedbal (A), Voženílek, Tvrdík, Kaštánek, M. Kubíček – Herčík, Rákos (A), Pochobradský – Urban, J. Mikyska, Rohlík – Lichtag, Kaut (C), Hrníčko – Rouha, Zeman.
    Trenér: T. Jirků

    Rozhodčí: Bejček, Valenta – Komínek, Kráľ
    Přerov 2 1 Pardubice B
    #1 Pondělí 04.03.2024 • 18:00
    Pardubice B - Přerov 4:0
    #2 Středa 06.03.2024 • 17:30
    Přerov - Pardubice B 3:2
    #3 Čtvrtek 07.03.2024 • 17:30
    Přerov - Pardubice B 3:2
    bahis siteleri