Přerov – Pardubice B 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 7:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:2 (1:0, 5:1, 1:1) Stav série: 1:1
HC Slavia Praha
Středa 06.03.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Tomáš KNOTEK - 7:2
     
    58:51
    5/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté ještě decentně snižují průběh zápasu. Průžek díky agilní hře získal puk, který mezi kruhy předal TOMÁŠI KNOTKOVI. Forvard Slavie si najel blíže k brance a přes blokujícího hráče soupeře poslal puk do šibenice nad pravé rameno Berana. Asistence: Jiří Průžek.
    Knotek T., Průžek J., Hrdinka F., Brož J., Holý J.
    Toman R., Ozols P., Dundáček F., Havránek T., Cachnín R.
    54:29 Radek POŘÍZEK - 7:1
     
    54:29
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Marek Chvátal se zřejmě inspiroval svým parťákem z mládeže Dukly Matoušem Menšíkem a také nyní svedl vítězný souboj s obráncem, jako jeho spoluhráč před šestým gólem. Na levé straně byl už ve velkém úhlu, proto dal podél brankoviště přihrávku na RADKA POŘÍZKA, který neměl problém trefit volnou část branky. Asistence: Marek Chvátal.
    Pořízek R., Chvátal M., Rauš A., Dundáček F., Ozols P.
    Hrdinka F., Holý J., Brož J., Průžek J., Knotek T.
    38:53 Matouš MENŠÍK - 6:1
     
    38:53
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru druhé třetiny zcela rezignovali na jakoukoliv obrannou činnost. MATOUŠ MENŠÍK si dojel nahozený puk Dundáčkem, přebruslil obránce, rychle si puk stáhl před branku a po ledě zakončil přesně kolem levého betonu Voleveckého do sítě. Asistence: Filip Dundáček.
    Menšík M., Dundáček F., Chvátal M., Bilčík V., Pořízek R.
    Klikorka K., Kajínek D., Půček J., Všetečka R., Beran Matě.
    36:29 Tomáš HAVRÁNEK - 5:1
     
    36:29
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ne, v posledních minutách nestíhám za klávesnicí zhola nic, jelikož se pořád něco děje. Čtvrtá přesilovka Dukly v druhé třetině, čtvrtý gól. Tentorkát se stal úspěšným střelcem TOMÁŠ HAVRÁNEK, který napřáhl z prostoru mezi kruhy a posílá Tomáši Voleveckému během sedmi minut druhou navštívenku. Asistence: Matouš Menšík, Tomáš Ćachotský.
    Havránek T., Menšík M., Čachotský T., Kočí F., Toman R.
    Kremláček V., Kajínek D., Průžek J., Slavík M.
    33:30 Edgars KULDA - 4:1
     
    33:30
    4/4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek. Menšík vyvážel puk z obranného pásma, ale za modrou o něj přišel. Guman, který získal kotouč, ihned vyslal do samostatného úniku EDGARSE KULDU, který si sjel před Adama Berana a trefil se nad jeho lapačku. Ke třem asistencím proti Dukle zapisuje v této sezoně první gól proti červenožlutým. Asistence: Tomáš Guman.
    Kulda E., Guman T., Kremláček V., Kajínek D.
    Dundáček F., Menšík M., Šik O., Jelínek Š.
    32:29 Tomáš HARKABUS - 4:0
     
    32:29
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí přesilovka Dukly, třetí gól Dukly, třetí zářez TOMÁŠE HARKABUSE. Pokud si někteří fanoušci Jihlavy mysleli, že červenožlutí nemají ambice postoupit do čtvrtfinále, nemohli se více mýlit. Jihlavský kanonýr dává hattrick, když jeho ránu z pravého kruhu po pasu Čachotského poznal i Volevecký. Puk našel až v síti. Asistence: Tomáš Čachotský, Radim Toman.
    Harkabus T., Čachotský T., Toman R., Menšík M., Havránek T.
    Hrdinka F., Holý J., Průžek J., Slavík M.
    29:56 Tomáš HARKABUS - 3:0
     
    29:56
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté si mohou pomalu rezervovat na Vysočině hotel nebo – pokud jedou do matky všech měst – plánovat zítřejší návrat do Pelhřimova. Jihlava dává v předkole třetí přesilovkový gól ze sedmi početních výhod a znovu u toho byl TOMÁŠ HARKABUS, jenž po přesném pasu Čachotského uspěl dělovkou z vrcholu pravého kruhu. Jihlavský Ovečkin k radosti svého týmu i fanoušků Dukly chytá střeleckou formu v pravý čas. Jeho bilance proti Slavii v sezoně je 3+4 a dotahuje se v tomto ohledu na playmakera hostí Matěje Berana. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Havránek.
    Harkabus T., Čachotský T., Havránek T., Toman R., Menšík M.
    Hrdinka F., Holý J., Havrda M., Slavík M.
    23:26 Tomáš HARKABUS - 2:0
     
    23:26
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se prakticky celou sezonu trápili v přesilovkách, ovšem v play off využívají již druhou početní výhodu ze šesti a znovu je úspěšným přesilovkovým střelcem TOMÁŠ HARKABUS. Toman vyhrál buly a dal ho za sebe na vrchol pravého kruhu Havránkovi, který bleskově přenesl hru na druhý kruh. "Harky" dostal prostor k dělovce z první a Hölsä uviděl puk až v síti. Asistence: Tomáš Havránek, Radim Toman.
    Harkabus T., Havránek T., Toman R., Menšík M., Čachotský T.
    Žovinec D., Kajínek D., Průžek J., Slavík M.
    19:48 Fabien KOČÍ - 1:0
     
    19:48
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celá akce vedoucí k prvnímu jihlavskému gólu započala lehkým nahozením, které Hölsä neudržel ve výstroji. Jihlavští vzápětí vybojovali za brankou kotouč a FABIEN KOČÍ dostal nabito mezi kruhy. Jeho první ránu sice brankář Slavie vyrazil, ovšem puk mezi kruhy vybojoval Toman a dal ho na pravou stranu pro Čachotského, jenž našel na modré znovu jihlavského obránce. Fabien Kočí následnou pumelicí od modré vymetl pavouky v šibenici nad pravým ramenem finského brankáře. Asistence: Tomáš Čachotský, Radim Toman.
    Kočí F., Čachotský T., Toman R., Koštoval M., Cachnín R.
    Beran Matě., Kajínek D., Kulda E., Guman T., Kremláček V.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 20. Kočí (Čachotský, R. Toman), 24. Harkabus (T. Havránek, R. Toman), 30. Harkabus (Čachotský, T. Havránek), 33. Harkabus (Čachotský, R. Toman), 37. T. Havránek (Menšík, Čachotský), 39. Menšík (Dundáček), 55. Pořízek (Chvátal) – 34. Kulda (Guman), 59. Knotek (Průžek)


    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Strejček, Bilčík, Ozols, Dundáček, Kočí, Koštoval – Cachnín, R. Toman, Čachotský (C) – Šik, T. Havránek, Harkabus (A) – Jungwirth, Menšík, Jelínek – Rauš, Pořízek, Chvátal.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Slavia Praha: Hölsä (30. Volevecký) – Klikorka, Žovinec (A), Holý (A), Hrdinka, Kremláček, Kajínek, Křepelka – Guman, Kulda, Matě. Beran – J. Brož, Kucharčík, Průžek – Všetečka, Slavík, Knotek (C) – J. Půček, V. Polák II, Havrda.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Kamil Zavřel, Tomáš Šico – Petr Maštalíř, David Otáhal

    Diváci: 1104
    Jihlava 2 1 Slavia
    #1 Pondělí 04.03.2024 • 18:00
    Slavia - Jihlava 3:2 po prodl.
    #2 Středa 06.03.2024 • 17:30
    Jihlava - Slavia 7:2
    #3 Čtvrtek 07.03.2024 • 17:30
    Jihlava - Slavia 3:0
    bahis siteleri