Nový Jičín – Vyškov 4:8 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
4:8 (2:3, 1:4, 1:1)
Hokej Vyškov
Pátek 08.03.2024, 18:00 • Nový Jičín, Zimní stadion • 2. liga skupina Východ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:53 Dan HANDL - 4:8
     
    55:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí příznivci slaví čtvrtou branku! DAN HANDL, předal kotouč na modré čáře Maliníkovi, který střílenou přihrávkou našel hokejku prvního jmenovaného, jenž usměrnil puk za Synkova záda. Asistence: Roman Maliník.
    54:02 Adam POPELKA - 3:8
     
    54:02
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení! Samostatný únik proměnil ADAM POPELKA, který zvyšuje náskok Vyškova už na 8:3. Bez asistence.
    38:05 Dominick VAŠÍČEK - 3:7
     
    38:05
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Z branky se však radují hosté, kteří opět odskakují o čtyři góly. Při přečíslení dva na jednoho vzal na sebe zakončení DOMINICK VAŠÍČEK, jenž zamířil přesně do levého horního růžku. Asistence: Vojtěch Krejčiřík a Matěj Sebera.
    37:00 Viktor KONEČNÝ - 3:6
     
    37:00
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové využívají další početní převahu a snižují na rozdíl tří branek! Střelu Floka z pravého kruhu šikovně tečoval mimo Synkův dosah VIKTOR KONEČNÝ. Asistence: Adam Flok.
    34:45 Tomáš KOMÍNEK - 2:6
     
    34:45
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o čtyři branky! Domácí obraně ujel TOMÁŠ KOMÍNEK, jenž měl dost času si zakončení připravit a poslal kotouč nechytatelně pod víko. Asistence: Jan Dluhoš a Jakub Lehečka.
    32:56 Tomáš KOMÍNEK - 2:5
     
    32:56
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov slaví další branku! Skvělý přehled o hře předvedl Jan Štefka, jenž přes celé kluziště našel přesnou přihrávkou rozjetého TOMÁŠE KOMÍNKA, kterým přesným zakončením k levé tyči zvyšuje vedení hostů na 5:2. Asistence: Jan Štefka a Jan Holemý.
    31:36 Jan DLUHOŠ - 2:4
     
    31:36
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškovští odskakují o dvě branky! Pěknou individuální akcí se blýskl JAN DLUHOŠ, který si po sérii kliček udělal mezi kruhy prostor ke střele a zamířil přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    18:06
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov je odměněn za svou aktivitu a poprvé v zápase se dostává do vedení! Kotouč za Klimkova záda dostal MICHAL JANEČEK. Asistence: Tomáš Žižka.
    17:00 Adam POPELKA - 2:2
     
    17:00
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté opět srovnávají! Rychlou odpověď našel ADAM POPELKA, jenž překonal přesouvajícího se Klimka po přesné křižné přihrávce Komínka. Asistence: Tomáš Komínek a Jakub Lehečka.
    15:44 Jan SLUŠTÍK - 2:1
     
    15:44
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové se vrací do vedení! Střela Dana Holáně z dobré pozice gólem ještě neskončila, jenže odražený puk si našel JAN SLUŠTÍK, který z dorážky vrací svým druhým gólem Nový Jičín do vedení. Asistence: Dan Holáň a Viktor Konečný.
    08:53 Vlastimil HEFKA - 1:1
     
    08:53
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Střelu Komínka z pravé strany šikovně usměrnil mezi betony Klimka VLASTIMIL HEFKA. Asistence: Tomáš Komínek a Matěj Kořenek.
    05:53 Jan SLUŠTÍK - 1:0
     
    05:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové využívají početní převahu a ujímají se vedení! Po návratu do útočného pásma našel Olesz přesnou přihrávkou hůl JANA SLUŠTÍKA, který usměrnil kotouč do hostující branky. Asistence: Rostislav Olesz a Jakub Hruška.

    Kopejda

    Branky a nahrávky: 6. J. Sluštík (Olesz, Hruška), 16. J. Sluštík (D. Holáň, Konečný), 37. Konečný (Flok), 56. D. Handl (Maliník) – 9. Hefka (Komínek, Kořenek), 17. A. Popelka (Komínek, Lehečka), 19. Janeček (Žižka), 32. Dluhoš, 33. Komínek (J. Štefka, Holemý), 35. Komínek (Dluhoš, Lehečka), 39. D. Vašíček (Krejčiřík, Sebera), 55. A. Popelka


    HK Nový Jičín: Klimek (Hoďák) – J. Holáň, Hanák, Hruška, D. Holáň, Báchor, Dudáš, Andrýsek – Květoň, Maliník (A), Konečný – J. Sluštík (A), Hudeček, Berka – Olesz, Flok, Gebauer (C) – Škarka, D. Handl, P. Svoboda.
    Trenér: Dominik Kafka

    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Sebera, Lekeš – A. Popelka, Lehečka (A), Krejčiřík – J. Štefka, D. Štefka, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Blaha – Bartek, Voznička
    bahis siteleri