Humenné – Michalovce 2:5 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 4:5 (kon.)
Poprad – Spišská N. Ves 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Košice – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:5 (1:0, 2:3, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 08.03.2024, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závere už hostia udržali najtesnejšie jednogólové vedenie, keď domáci síce boli dlho usadení v útočnom pásme, ale len minimálne ohrozili Kupskeho, a tak Zvolen zvíťazil v poslednom zápase základnej časti v Nových Zámkoch po divokej prestrelke 5:4. V tretej tretine síce poslal domácich už po tretíkrát v zápase do vedenia Prokeš vďaka využitej presilovej hre, ale hostia opäť celkom rýchlo odpovedali zásluhou Mitchella Hultsa a napokon hrdinom Zvolena sa stal po krásnej kombinácii zakončujúci Marcinek, ktorý si pripísal druhý gól v stretnutí. Hostia síce vyhrali, ale nepoteší ich víťazstvo Slovana nad Liptovským Mikulášom a tiež víťazstvo Banskej Bystrice nad Nitrou, takže za tejto situácie by v minitabuľke troch tímov so 76 bodmi mal byť Zvolen druhý v poradí, preto by šieste miesto malo patriť Banskej Bystrici, nešťastné siedme miesto Zvolenu a až ôsma je Nitra. Zvolen by sa tak mal stretnúť v predkole play-off s desiatym Liptovským Mikulášom, pričom sériu by mal začať v domácom prostredí. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok večera! (20:26:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Domáci to už zrejme budú skúšať častejšie smerom na bránu, ale Kupsky si poradil so zakončením od modrej čiary.
     
    57:25
    Múčka vyskúšal pozornosť Kupskeho z ostrého uhla a vybojoval útočné pásmo pre domácich, ktorí už vyskúšajú hru v power play.
     
    56:42
    Hostia vyhodili puk mimo hraciu plochu, ale bol tam teč jedného z domácich hráčov, a preto sa vylučovať nebude.
     
    56:08
    Sabol musel riešiť dve bekhendové zakončenia hostí z malej vzdialenosti, ale nakoniec sa mu podarilo hru prerušiť.
     
    55:20
    Jednoduchý zákrok pre Kupskeho, ale hostia už v tejto chvíli viac urobiť nemôžu a momentálne im zisk troch bodov stačí len na siedme miesto, takže predkolu play-off sa pravdepodobne nevyhnú.
     
    51:46
    Zvolen dal gól! Tak to bola dokonalá kombinácia v podaní trojice hostí, ktorá úplne rozobrala domácu defenzívu a Kolenič už puk len naservíroval do jasnej pozície PATRIKOVI MARCINEKOVI, ktorému len stačilo trafiť hornú časť poloprázdnej domácej bránky a hostia strieľajú mimoriadne dôležitý piaty gól, ktorý ich vracia do hry o najlepšiu šestku! Asistencie: Kolenič, Šiška
     
    49:51
    Domáci vyhodili puk iba cez všetky na zakázané uvoľnenie, takže vhadzovať sa bude pred Sabolom.
     
    49:03
    Ďalší pokus hostí aspoň nahodiť puk pred Sabola z ostrého uhla, ale s týmto si bez problémov poradil domáci brankár a radšej prerušil hru.
     
    47:52
    Domáci pri rozohrávke stratili puk a Zuzin mohol ísť sám na Sabola, pričom nakoniec sa rozhodol pre bekhendový blafák, ktorý však vynikajúcim zákrokom vyrazil domáci brankár.
     
    43:28
    Zvolen dal gól! Hostia sa však opäť rýchlo doťahujú a znova vyrovnávajú, keď Kašlík preniesol hru na pravú stranu, kde bol celkom voľný MITCHELL HULTS a ten presnou strelou do ľavého horného rohu nedal absolútne žiadnu šancu Sabolovi! Asistencie: Kašlík, C. Hults
     
    42:58
    Fafrák dostal zaujímavého prihrávku pred Kupskeho, ale z tesnej blízkosti nedokázal uspieť vďaka tentokrát skvelému zákroku hosťujúceho brankára.
     
    40:30
    HC Nové Zámky dali gól! Domáci využívajú presilovú hru šťastným spôsobom, keď nepresná rana Logginsa sa odrazila od zadného mantinelu k RADEKOVI PROKEŠOVI, ktorý to vyskúšal nahodiť ihneď z pravej strany bekhendom z ostrého uhla takmer na úrovni bránkovej čiary a Kupsky sa nechal nachytať, pretože si puk zrazil za svoj chrbát! Asistencie: Loggins
     
    40:24
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Gachulinec – 2 min., podrazenie.
     
    40:12
    Hostia nastúpili do tretej tretiny ofenzívne a hneď dvakrát prinútili Sabola k zákroku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine zápasu medzi Novými Zámkami a Zvolenom sa roztrhlo vrece s gólmi, pričom najprv hostia predviedli obrat po presných zásahoch Marcinek a Csányiho, ale domácich to nepoložilo a najmä zásluhou dvojgólového hrdinu Logginsa si prinavrátili vedenie späť. Ani to im však vôbec dlho nevydržalo, pretože o zatiaľ posledný a vyrovnávajúci zásah sa postaral Lukosevicius. Tretia tretina sa začne približne o 19:42.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 6. Roy (Kozák, Sabol), 33. Loggins (Mészáros, Prokeš), 37. Loggins (Prokeš), 41. Prokeš (Loggins) – 24. Marcinek (Mudrák, Šiška), 27. Csányi (Lukosevicius), 38. Lukosevicius (Hecl), 44. Hults (Kašlík, Hults), 52. Marcinek (Kolenič, Šiška)


    HC MIKRON Nové Zámky: Sabol(Kantor) – Lee, Laurenčík, Mamčics, Mészáros, Kozák, Ondrušek – Johnson, Prokeš, Loggins – Ružek, Roy, Múčka – Stupka, Barto, Števuliak – Fafrák, Šišovský, Kováč
    Trenér: K. Kivi

    HKM Zvolen: Kupsky(Trenčan) – C. Hults, Modrák, Rauhauser, Gachulinec, Sládok, Hain – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Zuzin, Fortin, Bondra – Kašlík, Šiška, Marcinek – Andersson, Csányi, Kolenič
    Trenér: J. Russell

    Rozhodčí: Goga, Štefik – Konc ml., Orolin
    bahis siteleri