Liberec – Plzeň 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 7:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 2:4 (kon.)
Jihlava – Zlín 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:3, 1:0, 0:0 - 1:0) Stav série: 2:0
Berani Zlín
Pátek 08.03.2024, 18:00 • Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Předkolo
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Dukla sice v prodloužení nedokázala využit zbytek přesilové hry, nakonec ale přeci jen dokázala strhnout zápas na svou stranu, když ve 3. minutě prodloužení dokázal Vandas z kruhu prostřelit Kowalczyka pod horní tyčí. Po dvou zápasech předkola tak Jihlava vede na zápasy 2:0, série se nyní stěhuje do Zlína, kde budou domácí Berani ve čtvrtek odvracet konec sezony. Z tohoto utkání je to vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:25:25)
     
    Konec zápasu.
    62:49 Tomáš VANDAS - 4:3
     
    62:49
    3/3
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Dukla bere na domácím ledě i druhou výhru a už v prvním zápase na ledě Zlína bude moci ukončit tuto sérii předkola. Šimon Katolický přihrál z kruhu na kruh na volného TOMÁŠE VANDASE a ten z kruhu o horní tyč poslal puk za záda Kowalczyka, který na střelu nedokázal nijak reagovat. Asistence: Šimon Katolický, Adam Rauš.
    Vandas T., Katolický Š., Báťa Š.
    Nábělek P., Heš L., Heš J.
     
    62:26
    Zlín se sice dostal do útočného pásma, to však po vlastní nepřesné přihrávce ztratil.
     
    62:08
    Hosté v plném počtu.
     
    61:24
    Niederhafner se pokoušel tečovat před brankou, Kowalczyk ovšem nenechal na ledě žádné volné místo a pokus zachytil svými betony.
     
    60:59
    Jihlava v početní výhodě celkem váhala se střelou, nakonec pálila na Kowalczyka z kruhu, ten ovšem dokázal puk zachytit do lapačky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina rozhodnutí nakonec nepřinesla. Zlín měl především v první polovině třetiny navrch a mohl přidat čtvrtý gól, tomu však byla velmi blízko i Jihlava, která především v posledních dvou minutách zapsala několik zajímavých šancí. Za okamžik bude zápas pokračovat desetiminutovým prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Dukla po nervózním vhazování ztratila kotouč a musela vyklidit útočné pásmo, utkání pravděpodobně bude muset do prodloužení.
    59:07 Zavřel neustál Noskovo napadání a krosčekoval ho trestem na pět minut
     
    59:07
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Rostislav Nosek – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Matěj Zavřel – 5 min. + OK, krosček, odpyká Michal Nekvapil.
     
    59:07
    Oddechový čas pro tým HC Dukla Jihlava.
     
    59:07
    Poměrně dlouho se teď diskutuje o vyloučení hostujícího Zavřela, na trestnou pravděpodobně zamíří i jeden z domácích hráčů.
    58:11 Nevyužitá šance Číhala
     
    58:11
    Číhal mohl v předposlední minutě rozhodnout zápas, když dostal puk na kruh, ve střele mu žádný z hostů nebránil. Domácímu obránci ovšem střela nesedla a puk letěl těsně nad horní tyč.
     
    57:45
    Zlín se po nepřesné přihrávce na modré dopustil zakázaného uvolnění, hra se tak posouvá ke Kowalczykovi.
     
    57:09
    Horský se nedokázal podél mantinelu protáhnout s pukem přes Číhala, Dukla tak ve svém obranném pásmu získala puk a znovu ho mohla vyvézt do středního pásma.
     
    56:27
    Ofsajd Zlína.
     
    56:12
    Peš ve velké rychlosti zkoušel přihrávat z malého úhlu před branku, puk ovšem letěl mimo dosah domácích hokejek.
     
    55:50
    Dukla si prodlouží pobyt v útočném pásmu, Zlín vyhazuje pouze na zakázané uvolnění.
     
    55:12
    Katolický zkoušel tečovat nahození od modré přímo před Kowalczykem, teč mu ovšem nesedla a puk letěl mimo ohrožení branky.
     
    54:45
    Vaculíkovu střelu od modré vyrazil Cinka až do středního pásma. Zlín se ovšem dokázal velmi rychle vrátit zpět do útoku a donutil Cinku znovu přerušit hru v útočném pásmu Beranů.
     
    54:05
    Kaláč se tlačil do samostatného úniku, mezi kruhy ho však hokejkami zbavila puku dvojice hráčů Dukly.
     
    53:35
    O puk se teď dlouho bojovalo za brankou Dukly, nakonec ze souboje vyšli jako vítězové domácí a rychle vyvezli kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    52:31
    Hosté vyvezli puk rychle přes celé hřiště až k Cinkovi a pálili z kruhu, zde však jeden z domácích obránců dokázal střelu zblokovat vlastní hokejkou a brankář Cinka tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    52:20
    Další zakázané uvolnění Zlína. Aktuální pětici hostů na ledě se začíná střídání řádně prodlužovat.
     
    51:40
    Pomalé nahození Jihlavy od modré se ke Kowalczykovi vůbec nedostali, Dukla poté spěchala za vyhozeným kotoučem a stihla to včas, aby hostům bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    50:50
    Dukla z velké dálky nahodila kotouč až za Kowalczyka, zde ovšem byli připravení hráči v modrém a Dukla tak celkem lacině ztrácí kotouč.
     
    50:40
    Zlín musí opustit útočné pásmo, jeden z hráčů byl příliš blízko Cinkovi a rozhodčí mu odpískali postavení v brankovišti.
     
    50:14
    Modl dokázal v obranném pásmu zblokovat přihrávku Zlína, poté mu však chyběl hráč na přihrávku a Zlín si v rohu hřiště vybojoval puk zpět.
     
    49:34
    Hosté v plném počtu.
     
    49:04
    Přihrávka na Topola byla příliš prudká a přejela přes modrou, Dukla tak musela vyklidit útočné pásmo, aby se nevystavila ofsajdu.
     
    48:35
    Zlín po vyhraném buly znovu vyhazuje, ani Dukle se zatím nedaří při přesilové hře na delší dobu zavřít soupeře v útočném pásmu.
     
    48:10
    Katolický čekal na přihrávku u druhé tyčky, přihrávka na něj však přišla pozdě a mladý útočník už neměl kam dorážet.
     
    47:48
    Dukla za brankou přišla během rozehrávky o puk, Zlín tak okamžitě vyhodil kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    47:34
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Sebastian Petr Vašíčko – 2 min., nedovolené bránění.
     
    47:05
    Vaculík se chystal na střelu z malé vzdálenosti, domácí ovšem obětavě odtlačili hostujícího útočníka daleko od Cinky. Zlín se tak ke střele dostal až o chvíli později, nahození z kruhu už domácí gólman musel řešit svou lapačkou.
     
    46:05
    Po delší době jsme znovu viděli zajímavou příležitost, kdy Šišák pálil od modré a měl na střelu dost prostoru, místo do horního rohu branky však puk letěl těsně nad horní tyč.
     
    45:31
    Zlín se po nepřesných přihrávkách musel stáhnout do obranného pásma a hledá cestu ven z obrany.
     
    44:35
    Podobně jako v úvodu druhé třetiny se také teď hra přelévá rychle ze strany na stranu, vysoké tempo ovšem nyní nepřináší žádné velké brankové příležitosti.
     
    43:53
    Dukla se dokázala probojovat do útočného pásma, Niederhafner ovšem neustál u modré tlak hned dvou protihráčů a Zlín tak vyhání domácí zpět do středního pásma.
     
    43:20
    Vaculík ve velké rychlosti už musel z malého úhlu střílet, zkoušel mířit ke vzdálenější tyči, jeho pokus ovšem trefil přímo výstroj Cinky.
     
    43:05
    Domácí v plném počtu.
     
    42:45
    Dukla po ofsajdu Zlína vyhrála vhazování ve středním pásmu a Modl rychle nahodil puk z kruhu na Kowalczyka, Dukla tak opět ukrojila kus ze svého oslabení.
     
    42:35
    Dukla znovu vyhazuje, Zlín většinu této přesilovky tráví mimo vlastní útočné pásmo.
     
    41:36
    Nábělek hned dvakrát pálil z prostoru mezi kruhy, Cinka si v obou případech dokázal poradit svými betony. Dukla následně dokázala vyhodit puk na druhou stranu kluziště a může vystřídat.
     
    41:14
    Lukáš Heš pálil téměř hned po vyhraném vhazování, jeho střelu obětavě zblokoval tělem jeden z domácích obránců a kotouč letí až do ochranné sítě.
     
    41:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matěj Vovsík – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:33
    Hosté sice musí nyní pro puk z útočného pásma až za vlastní branku, to je ovšem nemusí vůbe mrzet, jelikož si zahrají přesilovou hru.
     
    40:01
    Úvodní buly tentokrát lépe zvládl Zlín.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. Dukla během ní dokázala vyrovnat, když se prosadila z tlaku během vlastní přesilovky. Zlín mohl v závěru Jihlavě opět odskočit, během dlouhé čtyřminutové přesilovky však vyslal příliš málo střel. Po druhé třetině je tak skóre vyrovnané. Třetí třetina začne zhruba v 19:35.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Zakázané uvolnění Zlína.
     
    39:24
    Zlín se pokoušel dostat do útočného pásma, Dukla však dokázala zastavit hosty ještě na modré. Do závěrečných vteřin tak bude moci útočit Dukla.
     
    38:50
    Nahození Zlína z dálky Cinka pro jistotu zachytil do lapačky, Zlín tak bude mít vhazování v útočném pásmu.
     
    38:38
    Domácí v plném počtu.
     
    38:28
    Hosté v plném počtu.
     
    37:51
    Unavená Zlínská lajna už jen nahazuje puk za Cinku a ke kotouči se tak dostávají domácí, kteří už za pár vteřin budou hrát znovu v plném počtu.
     
    37:10
    Zlín vyvážel puk na druhou stranu hřiště, Dukla ovšem na chvíli dokázala vybojovat puk na své hole po tvrdém hitu u mantinelu.
     
    37:01
    Dukla pálila ihned po buly, Kowalczyk byl včas připraven se svou lapačkou a přerušil hru.
     
    36:50
    Modl si najížděl po druhé straně kluziště a krátce se před ním objevila i okrytá branka, přihrávka od mantinelu přišla ovšem pozdě a Modl puk už nedokázal nijak vyslat směrem k brance.
     
    36:28
    Vhazování v útočném pásmu Jihlavy se bude opakovat, Zlín dostává první varování.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Patrik Nábělek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:01
    Dukla poprvé vyhodila puk za hostující branku, zde navíc Zlín hrál vysokou holí a Dukla tak dostane vhazování v útočném pásmu.
     
    35:30
    Zlín už má minutu dlouhé přesilovky za sebou, zatím však velmi málo střílí, dva pokusy od modré dokázal Cinka vyrazit mimo ohrožení branky.
     
    34:59
    Zlín dlouho čekal s první střelou, až Zavřel zkusil nahodit puk od modré na dorážku, Cinka však dokázal včas zareagovat a vyrazil puk mimo dosah hostů.
     
    34:38
    Ještě chvíli si budeme muset počkat na vhazování, rozhodčí totiž konzultuje celou situaci s oběma trenéry.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tobias Chlubna – 2+2, vysoká hůl.
     
    34:20
    Čechmánek čekal v ideální pozici na dorážku u tyčky, přihrávka zpoza branky ovšem přišla pozdě a Zlín se tak ke střele vůbec nedostal.
     
    34:00
    Hra se začíná v závěru druhé třetiny celkem přiostřovat, hlavní rozbuškou konfliktu po přerušení byla situace mezi Pešem a Horským, který domácímu útočníkovi zřejmě chvíli podržel hůl.
     
    33:20
    Šimon Katolický šikovně zblokoval hokejkou vyhození Zlína do útočného pásma, jeho následná střela ovšem trefila jen prvního bránícího hráče. Do útoku tak mohli Berani, Holba pálil na Cinku z malé vzdálenosti a po přerušení si ještě něco vyříkával s domácím Topolem.
     
    33:02
    Báťa se dokázal probojovat kolem mantinelu do útočného pásma, zde mu však chyběl spoluhráč na přihrávku. Báťa tak alespoň nahodil puk na brankáře a vybojoval tak pro Duklu vhazování v útočném pásmu.
     
    31:58
    Peš se dostal do samostatného úniku, bylo však vidět, že před brankou už mu dochází síly. Útočník Jihlavy tak alespoň zkusil střelu z malé vzdálenosti, která mířila těsně nad horní roh branky.
     
    31:20
    Číhal dokázal vybojovat pro své spoluhráče puk za brankou Kowalczyka, další osobní souboj už ale patřil Zlínu, který rychle otáčí hru směrem k druhé brance.
     
    31:08
    Domácí v plném počtu.
     
    30:30
    Zlín teď poměrně dlouho váhal se střelou, nakonec hosté zkusili pálit od modré, jenže jejich pokus letěl vysoko nad horní tyč, Dukla poté znovu vyhazuje až ke Kowalczykovi.
     
    29:31
    Dukla poprvé vyhazuje, Zlínu stále zbývá více než minuta z přesilové hry.
     
    29:20
    Matěj Zavřel z prostoru mezi kruhy rozezněl horní tyč!
     
    29:08
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Adam Topol – 2 min., podrážení.
     
    29:03
    Klapica ihned po vyhraném buly pálil na branku, jeho pokus Kowalczyk vyrazil na zadní plexisklo.
     
    28:24
    Po dlouhém souboj u mantinelu se podařilo vybojovat puk pro sebe Pešovi, ten trochu riskantně rozehrál na Cinku, Jihlavě se však tato varianta vyplatila, ihned poté dostala puk do útočného pásma a mohla dokonce z malé vzdálenosti zakončovat.
     
    27:53
    Puk je znovu mimo kluziště, tentokrát při osobním souboji hráči vytečovali kotouč až na střídačku Zlína.
     
    27:44
    Nahození Dukly do útočného pásma se zřejmě dotklo ochranné sítě, hra se tak přerušuje a vhazování se stěhuje až doprostřed kluziště.
     
    26:59
    Prudkou střelu Zavřela od modré obětavě zblokoval vlastním tělem Číhal, Dukla vzápětí může vyvézt puk až do útočného pásma.
     
    26:48
    Zlín se pokouší o rychlou reakci na branku Dukly, domácí nyní pouze vyhodili na zakázané uvolnění.
    26:08 Šimon BÁŤA - 3:3
     
    26:08
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla nakonec využívá přesilovou hru a vyrovnává stav zápasu. První pokus o dorážku z hole Katolického ještě Kowalczyk dokázal vyrazit, k odraženému puku se ovšem poté dostal ŠIMON BÁŤA a střelou z minimální vzdálenosti už dopravil puk za brankovou čáru. Asistence: Šimon Katolický, Matěj Vovsík.
    Báťa Š., Katolický Š., Vovsík M., Číhal L., Klapica A.
    Velikovský J., Šišák M., Čechmánek J., Pilát T.
     
    25:34
    Číhal nahazoval od modré, Katolický ještě hledal puk pod vlastníma nohama na dorážku, jako první však do kotouče zasáhl brankář Kowalczyk a zachránil tak svůj tým.
     
    25:06
    Tentokrát se Dukle nepodařila rozehrávka po buly a domácí víceméně sami sebe vyhnali až k vlastní brance.
     
    24:49
    Dukla se dostala do dobré příležitosti, když pálila z vrcholu kruhu a Kowalczyk měl s tímto pokusem plné ruce práce. Brankář Zlína nakonec dokázal vyrazit puk před sebe, Nosek přispěchal s dorážkou do odkryté branky, Kowalczyk se ale včas přesunul.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Miroslav Špaňhel – 2 min., faul loktem.
     
    23:49
    Báťa chtěl překvapit Kowalczyka nahozením z minimálního úhlu, brankář Zlína ovšem byl včas na správném místě a nenechal u tyčky volný prostor.
     
    23:03
    Krátký tlak Zlína na branku Dukly žádné výraznější ohrožení branky nepřinesl. Hra se v úvodních minutách přelévá ze strany na stranu a ani jeden z týmů se nedokáže na delší dobu udržet v útočném pásmu.
     
    22:20
    Dukla nahodila od modré za branku, Zlín pak dostal možnost krátce opustit obranné pásmo. Jihlava se sice hned navrátila do útoku, z něho ovšem nevytěžila ani střelu.
     
    21:37
    Vandas trefil od modré jen prvního bránícího hráče, při následném vyhození Zlína do středního pásma puk skončil na střídačce domácích, hra tak zůstane u Kowalczyka.
     
    20:40
    Lukáš Heš zkoušel přihrávku za brankou, toto řešení však nebylo příliš úspěšné pro Zlín a Dukla po zisku puku rychle zavezla na druhou stranu kluziště.
     
    20:20
    Ofsajd zastavuje přechod Zlína do útočného pásma.
     
    20:04
    Po úvodním buly se dlouho bojovalo o puk, nakonec se k němu jako první dostal ve vlastním obranném pásmu Zlín.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Podobně jako včera nabídla pět branek, tentokrát však odchází jako šťastnější hosté. Dukla se hned dvakrát dostala do vedení, v posledních třech minutách však hosté nejprve dobře trefili horní roh a následně šťastným gólem otočili dosavadní vývoj zápasu. Po první třetině tak Zlín vede o jednu branku.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Zakázané uvolnění Zlína, Jihlava dostane v závěrečných vteřinách třetiny ještě jednu šanci v útočném pásmu.
     
    18:49
    Zlín nadále tlačí na branku Jihlavy, proti nahození Špaňhela od modré musel Cinka zasahovat svou vyrážečkou.
    18:20 Matyáš HORSKÝ - 2:3
     
    18:20
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru první třetiny otáčejí vývoj utkání a poprvé v dnešním zápase se dostávají do vedení. První nahození z kruhu dokázal domácí brankář ještě zpracovat, na následnou dorážku MATYÁŠE HORSKÉHO z malé vzdálenosti už ale nedosáhl. Asistence: Tomáš Pilát, Jakub Čechmánek.
    Horský M., Pilát T., Zavřel M., Velikovský J., Čechmánek J.
    Číhal L., Jeletz D., Modl J., Katolický Š., Nosek R.
    17:08 Martin HOLBA - 2:2
     
    17:08
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ani tentokrát však Dukla nedokázala udržet dlouho průběžné vedení a zhruba po třiceti vteřinách je opět vyrovnáno. MARTIN HOLBA dostal nabito na vrchol kruhu a po krátkém zpracování zamířil přesně do horního rohu branky. Asistence: Sebastian Petr Vašíčko, Miroslav Špaňhel.
    Holba M., Vašíčko S., Špaňhel M., Velikovský J., Čechmánek J.
    Číhal L., Vovsík M., Topol A., Rauš A.
    16:22 Jakub MODL - 2:1
     
    16:22
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si berou v závěru první třetiny vedení zpět. JAKUB MODL se dostal s pukem až do prostoru mezi kruhy a nenápadnou střelou k tyči překvapil brankáře Kowalczyka. Asistence: Rostislav Nosek, Matěj Vovsík.
    Modl J., Nosek R., Vovsík M., Löffler D., Váňa R.
    Vaculík M., Zavřel M., Heš J., Heš L., Šišák M.
     
    16:01
    Nahození Zlína od modré letělo zcela mimo branku, Šišák poté ještě dostal puk na modrou, ale i on přestřelil.
     
    14:52
    Klapica zkusil po otočce střelu bekhendem, tak ovšem letěla přímo na vyrážečku Kowalczyka. Dukla může pokračovat v útočné kombinaci.
     
    14:18
    Puk při přechodu Zlína do středního pásma vylétl až na střešní konstrukci, vhazovat se tak bude u trestné lavice.
     
    13:33
    Niederhafner si našel cestu do útočného pásma podél mantinelu, poté domácí museli znovu bojovat o puk u mantinelu, což se jim vydařilo. Nahození Číhala od modré však už nikdo nedokázal před Kowalczykem tečovat.
     
    12:46
    O puk se dlouho bojovalo u trestných lavic, ze souboje sice vyšel jako vítěz Zlín, jenže hosté museli s pukem až za vlastní branku.
     
    11:53
    Přihrávka na Modla ve středním pásmu byla nepřesná, útočník Jihlavy tak alespoň dokázal nahodit puk za hostující branku a Dukla mohla rychle vystřídat.
     
    11:13
    Číhal zkusil na Kowalczyka střelu z minimálního úhlu, gólman Zlína ovšem byl na tuto možnost připraven a nenechal u tyčky ani milimetr volného prostoru.
     
    11:01
    Puk po teči hned na buly letí až mimo hrací plochu, znovu se tak bude vhazovat po pravici Cinky.
     
    10:20
    Zlín znovu musel tvrdě hájit útočné pásmo, domácí obrana je zatím hodně efektivní v osobních soubojích.
     
    09:20
    Zlín i přes nepřesnou přihrávku ve středním pásmu nakonec vybojoval útočné pásmo, z krátkého tlaku se však dostal jen k jediné střele, kterou Cinka vyrazil na zadní plexisklo.
     
    09:04
    Jihlava sice vyhrála buly v útočném pásmu, po přihrávce rukou se však bude muset vrátit do středního pásma.
     
    08:32
    Jihlava musela v několika soubojích dolovat puk od mantinelu, to se nakonec domácím povedlo a mohli vyrazit do útoku. Zakončení po ledě však Kowalczykovi na druhé straně nedělalo velké problémy.
     
    07:52
    Čechmánek prověřil Cinku střelou z větší vzdálenosti, ten však na celou situaci dobře viděl a vyrazil puk do rohu kluziště.
    06:51 Martin HOLBA - 1:1
     
    06:51
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    O minutu později však máme vyrovnáno. MARTIN HOLBA využil nepřehledné situace před brankou a prostřelil Cinku u bližší tyči. Asistence: Zdeněk Urban, Miroslav Špaňhel.
    Holba M., Urban Z., Velikovský J., Špaňhel M., Vašíčko S.
    Vovsík M., Jeletz D., Niederhafner T., Jungwirth Já., Coufal K.
    05:49 Tobias CHLUBNA - 1:0
     
    05:49
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava po krátkém tlaku otevírá skóre dnešního utkání! TOBIAS CHLUBNA se objevil nikým nehlídaný kousek od brankáře a střelou bez přípravy uklidil puk k bližší tyči. Asistence: Rostislav Nosek, Lukáš Číhal.
    Katolický Š., Nosek R., Číhal L., Topol A., Chlubna T.
    Vaculík M., Urban Z., Heš J., Heš L., Zavřel M.
     
    05:11
    Hešovo nahození Cinka na první pokus nedokázal zachytit a hráči v modrém spěchali za dorážkou, ovšem neúspěšně.
     
    04:50
    Další rána na lapačku ze strany hostů, tentokrát však Cinka na celou situaci moc dobře viděl a zákrok mu nedělal žádné větší potíže.
     
    04:11
    Vaculíkovu prudkou střelu zblokoval vlastním tělem Vovsík, následné zakončení z druhého kruhu už musel Cinka řešit svou lapačkou.
     
    03:20
    Zavřel po vyhraném buly zlomil na kruhu hůl a Zlín musel spěchat za volným pukem. Ten pro sebe nakonec vybojovala Dukla a poprvé v této přesilovce vyhodila až za druhou stranu kluziště.
     
    03:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Katolický – 2 min., podrážení.
     
    02:30
    Také Jihlava se dokázala nyní probojovat do útočného pásma, podobně jako hostující celek však nedokázala úplně ideálně vyřešit nahození za branku a v osobním souboji o puk v rohu hřiště přišla.
     
    01:20
    Vaculík se prokličkoval s pukem až před Cinku, místo střely však zvolil nahození za branku. Zde celá akce Zlína skončila, jelikož domácí dokázali za brankou vybojovat puk zpět do své moci.
     
    00:31
    Hosté se jako první dostali ke střele během dnešního zápasu, ta však mířila mimo. Následně se do akce na druhé straně dostal domácí Katolický, proti jeho pokusu už musel zasahovat brankář Zlína.
     
    00:01
    Úvodní buly pro Zlín.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou na ledě. Domácí hrají ve žlutém, hosté ze Zlína v modrém. Po včerejší výhře vede Dukla v sérii hrané na tři výhry 1:0 na zápasy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Sigmund) – Číhal (A), Vildomec, Löffler, Topol, Jeletz, Vovsík (C), Vandas – Katolický, Chlubna, Niederhafner – Klapica, R. Váňa, Nosek – Coufal, Peš, Já. Jungwirth – Báťa (A), Rauš, Modl.
    Trenér: Petr Svoboda

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Zavřel, Špaňhel, Šišák, Velikovský, Lukaštík, Nábělek, Burian (C) – Vašíčko, L. Heš, Urban – M. Horský, Holba, Pilát – J. Heš, Kaláč, Nekvapil – Čechmánek (A), Pešák, Vaculík.
    Trenér: Juraj Jurík

    Rozhodčí: Zeliska, Hacaperka – Kotlík, Hradil.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 6. Chlubna (Nosek, Číhal), 17. Modl (Nosek, Vovsík), 27. Báťa (Katolický, Vovsík), 63. Vandas (Katolický, Rauš) – 7. Holba (Urban, Špaňhel), 18. Holba (Vašíčko, Špaňhel), 19. M. Horský (Pilát, Čechmánek)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Sigmund) – Vovsík (C), Topol, Číhal (A), Jeletz, Vandas, Vildomec, Löffler – Katolický, Báťa (A), Klapica – Rauš (A), Niederhafner, R. Váňa – Nosek, Chlubna, Modl – Peš, Coufal, Já. Jungwirth.
    Trenér: Petr Svoboda

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Zavřel, Špaňhel, Šišák, Velikovský, Lukaštík, Nábělek, Burian (C) – Vašíčko, L. Heš, Urban – M. Horský, Holba, Pilát – J. Heš, Kaláč, Nekvapil – Čechmánek (A), Pešák, Vaculík.
    Trenér: Juraj Jurík

    Rozhodčí: Zeliska, Hacaperka – Kotlík, Hradil

    Diváci: 178
    Jihlava 2 1 Zlín
    #1 Čtvrtek 07.03.2024 • 18:00
    Jihlava - Zlín 6:3
    #2 Pátek 08.03.2024 • 18:00
    Jihlava - Zlín 4:3 po prodl.
    #3 Pondělí 11.03.2024 • 17:30
    Zlín - Jihlava 3:2
    bahis siteleri