Mostečtí Lvi – Kobra 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:8 (kon.) | Šumperk – Technika Brno 5:2 (kon.)
Val. Meziříčí – SHKM Hodonín 5:6 (po pr.) | Havířov – Vel. Meziříčí 17:1 (kon.) | Kopřivnice – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.)
Opava – Žďár n/S 6:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (1:0, 4:1, 0:1)
Technika Hockey Brno
Sobota 09.03.2024, 17:00 • Šumperk, Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 44. kolo
Partner:
     
    48:11
    A mohlo být zaděláno na větší drama! Hosté vyslali na domácího brankáře salvu střel, žádná z nich však gólem neskončila, přestože Denis Irgl se již nacházel na zemi.
    42:43 Martin VACH - 5:2
     
    42:43
    Technika se nevzdává a přidává svůj druhý gól. K tomu, aby srovnala skóre na 5:5, jí však stále zbývají tři branky, takže to bude mít velmi těžké, pokud bude chtít sahat po bodech. Autorem branky je MARTIN VACH.
    Asistence: Nesim Harmim a Martin Pigl.
     
    38:58
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Sebastian Bartes – 2 min., sekání.
    38:21 Erik POSPÍŠIL - 5:1
     
    38:21
    Tak se nakonec po pěti obdržených brankách dočkali gólu i hosté. Ten se jim podařilo vstřelit z rychlého protiútoku. Konkrétně se o to postaral ERIK POSPÍŠIL, z jehož hole byla vypuštěna střela, s kterou si domácí strážce tří tyčí neporadil.
    Asistence: Martin Dufek.
     
    33:26
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Jakub Müller – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník.
    30:48 Jakub MÜLLER - 5:0
     
    30:48
    Střídání v týmu Technika Hockey Brno:
    ze hřiště odchází Jakub Nešpůrek, přichází Jakub Hnízdil.
     
    30:48
    Tak tohle je opravdu velmi ledová sprcha pro hostující celek. Domácím se podařilo vstřelit třetí gól v časovém rozsahu tří minut. Tentokrát to byl JAKUB MÜLLER, který překonal hostujícího strážce tří tyčí.
    28:43 Jozef DANIELČÁK - 4:0
     
    28:43
    Nillson zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho u levého kruhu předal JOZEFU DANIELČÁKOVI, který poslal přesně mířenou střelu na branku hostů a tu přetavil ve čtvrtý gól domácích. Asistence: Patrik Tarnoczy a Alex Nilsson.
    28:08 Tadeáš JAROŠ - 3:0
     
    28:08
    Draci ze Šumperka navyšují své vedení! Daniel Vachutka předal kotouč Petru Kubíčkovi, který poslal tvrdou střelu na branku hostů. Střelu ještě stihl tečovat TADEÁŠ JAROŠ, který si tak připisuje bod za gól.
    Asistence: Petr Kubíček
     
    27:14
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Martin Dufek – 2 min., nedovolené bránění.
    22:32 Ondřej ŠIŠOLÁK - 2:0
     
    22:32
    Drakům se podařilo velmi rychle přenést hru z obranného do útočného pásma, kde následně předvedli velmi pohlednou kombinaci, kterou zakončil
    ONDŘEJ ŠIŠOLÁK.
    Asistence: Patrik Tarnoczy a Jozef Danielčák.
    06:42 Pavel SKOPAL - 1:0
     
    06:42
    Drakům se podařilo vybojovat vhazování v útočném pásmu. Toto vhazování také vyhráli a kotouč obdržel PAVEL SKOPAL, který poslal nenápadnou střelu na branku hostů. Ta nakonec skončila až za zády hostujícího brankáře, a tak se mohou domácí fanoušci radovat.
    Asistence: Jozef Danielčák, Alex Nilsson

    Petr Eybl

    Branky a nahrávky: 7. Skopal (Danielčák, Nilsson), 23. Šišolák (Tarnoczy, Danielčák), 29. Jaroš (Vachutka, P. Kubíček), 29. Danielčák (Tarnoczy, Nilsson), 31. Müller – 39. E. Pospíšil (M. Dufek), 43. Vach (Harmim, M. Pigl)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Kacbunda) – Minařík, P. Hohl, Dudycha, P. Kubíček, Rutar (A), Skopal – Nilsson, Müller, Danielčák – Jaroš (C), Šišolák, Tarnoczy – Vachutka (A), J. Horký, Polách.
    Trenér: Tomáš Sedlák

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (31. Hnízdil) – Úlehla, Fajmon, M. Dufek, Kališ, P. Vašíček, Kubica, K. Holík, Remta – Martinec, M. Pigl, E. Pospíšil (A) – T. Pigl, Bartes, Račický – P. Čermák, Vach, Masař – Benýšek (C), Harmim, T. Handl.
    Trenér: Martin Stloukal

    Rozhodčí: Čech – Kučera, Kalina

    Diváci: 666
    bahis siteleri