Arizona – Detroit 4:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:1 (po pr.) | Anaheim – Dallas 2:6 (kon.)
Seattle – Winnipeg 0:3 (kon.) | Buffalo – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.) | Columbus – Nashville 1:2 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Florida – Calgary 5:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:1 (0:0, 4:1, 1:0)
Calgary Flames
Sobota 09.03.2024, 22:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:51:23)
     
    Statistika
    Střely na bránu: 31 – 35 | Přesilová hra: 0/1 – 1/4 | Trestné minuty: 12 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Anthony Stolarz (FLA) – 34 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,1 %, odchytal 60:00
    Jacob Markström (CGY) – 26 zákroků, 5 OG, úspěšnost 83,9 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Bez české a slovenské účasti.

    Tři hvězdy utkání
    1. Vladimir Tarasenko (FLA) 2+1
    2. Anthony Stolarz (FLA) 34 zákroků
    3. Gustav Forsling (FLA) 0+2
     
    Florida napravila klopýtnutí s Philadelphií a v součtu obou konferencí se udržela na prvním místě. Zápas proti Flames se rozhodoval ve frenetické druhé třetině. Dvěma góly a jednou asistencí v ní zazářil Vladimir Tarasenko, který si ve svém druhém zápase za Floridu bezvadně rozuměl s Bennettem a Barkovem. Oba tito hráči rovněž dali po jedné brance, kdežto Calgary překonalo vynikajícího Stolarze jen jednou z dorážky Šarangoviče.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Fanoušci, kteří zůstali až do konce, odměňují domácí hokejisty potleskem. Panthers budou i po dnešku nejlepším týmem ligy!
     
    58:30
    Tarasenko zapojil do kombinace obránce Mikkolu. Fin si dával na zakončení záležet, ale puk stejně skončil vedle levé tyče.
     
    57:06
    Tak nikoliv, šestý gól Floridy je odvolán kvůli ofsajdu! Mikkola byl před přihrávkou na Tarasenka s pukem ve středním pásmu.
     
    57:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Tarasenko po spolupráci s Mikkolou zaregistroval v mezikruží ALEKSANDERA BARKOVA. Kapitán Floridy do přihrávky svého nového parťáka plácl forhendovou stranou čepele a s přispěním odrazu od Hanleyho těla poslal puk do Markströmova protiophybu. Asistence. Vladimir Tarasenko, Niko Mikkola.
     
    56:34
    Stolarz podpořil svůj dobrý výkon o další sebejistý zákrok proti střele z pravého kruhu, kam s pukem na holi projel Coronato.
     
    56:05
    Pachal se vydal na ofenzivní dobrodružství. Protáhl se kolem Lomberga a zprava se posunul ke Stolarzovi, u kterého mu nezbyl čas na finální manévr.
     
    55:07
    Oba týmy v plném počtu.
     
    54:57
    Lundell z otočky netrefil bránu a navíc skončil na zemi kvůli nárazu Backlunda. Stejnému hráči pak při kličce v rohu hřiště ujel puk až pod Markstömovu lapačku.
     
    54:10
    Panthers nemají důvod spěchat. Kulikov šetří trochu času u Stolarze, zatímco všichni ostatní střídají.
     
    53:30
    Huberdeau se přihrávkou do levé části hřiště podílel na střele Weegara, kterou Stolarz jednoduše vyrazil.
     
    53:07
    Coleman a Stenlund byli vykázáni na trestnou lavici za nevhodné chování před brankou Anthonyho Stolarze. Podruhé v zápase se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    52:44
    Domácí v plném počtu.
     
    52:10
    Hromadný souboj v rohu kluziště skončil vyhozením Lomberga. Flames se v početní výhodě nemohou dostat do pořádného tlaku.
     
    51:30
    Lomberg v přečíslení dvou na jednoho nedal optimální přihrávku v tandemu jedoucímu Cousinsovi. Lomberg se potom puku zmocnil ještě jednou, ale zpoza branky jej kolem tyčky za Markströma nezasunul.
     
    51:04
    Kuzmenko mířil v z vrcholku pravého kruhu k zadní tyči. Stolarz se k ní nohou natáhl, načež byla jeho branka posunuta.
     
    50:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Anton Lundell – 2 min., krosček.
     
    50:44
    V několika minulých střídáních se na ledě začalo přiostřovat. Nyní dokonce rozhodčí řešili menší potyčku mezi střídačkami. Patrně se bude vylučovat.
     
    49:42
    Tarasenko natlačil Pachala na mantinel. Puk zůstal volný pro Reinharta a ten ho rychle posouval před brankoviště, kde Barkovovi střela nesedla.
     
    49:05
    Po další nepřesné střele Šarangoviče Andersson zprava vracel puk do nebezpečné lokality. Stolarz ho před Huberdeauem zasedl a z moci ho ztratil až po hvizdu sudího.
     
    48:30
    Weegarovo nahození se zastavilo ještě v mezikruží. Zámek Flames pokračoval dál a přinesl nepřesnou dalekonosnou střelu Šarangoviče.
     
    46:50
    Rooney ztratil puk v důsledku hitu Mikkoly. Florida toho v protiakci moc nevymyslela, ale hlavní pro ní je, že se hraje daleko od Stolarze.
     
    46:23
    Backlund vypálil vedle levé tyče. Flames se museli vrátit na vlastní půlku a potom jejich rozlet zastavil zapískaný ofsajd.
     
    45:52
    Domácí v plném počtu.
     
    45:06
    Stolarz byl připravený na střelu z pravého kruhu z produkce Backlkunda. Reinhart na druhé straně přebruslil Miromanova a po střele vedle pravé tyče nepříjemně naboural do brankové konstrukce.
    44:30 Kevin STENLUND - 5:1
     
    44:30
    4/5
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólem v oslabení Florida asi definitivně rozhoduje o své výhře! Luostarinen ve středním pásmu sebral rozehrávku trápícího se Weegara. KEVIN STENLUND si po Finově přihrávce přehodil puk na forhend a z bezprostřední blízkosti zaevidoval desátý gól v sezoně. Asistence: Eetu Luostarinen.
    Stenlund K., Luostarinen E., Mikkola N., Kulikov D.
    Huberdeau J., Šarangovič J., Weegar M., Kadri N., Kuzmenko A.
     
    43:52
    Přesilovka pro Flames. Montour zahákoval Kadriho, k jehož hokejce se snášela přihrávka rozjetého Kylingtona.
     
    43:22
    Jestli Calgary chtělo do třetí třetiny vlétnout, tak se plán úplně nedaří. Dál se hraje hlavně v útočném pásmu sebevědomých Panthers.
     
    42:04
    Navzdory menší stabilitě se Reinhart opřel do střely z pravého kruhu. Před Markströmem ji tentokrát zablokoval Coronato.
     
    40:59
    Markström se nemusel starat o Montourovu střelu od modré ani pokus Tkachuka, o který se místo něj postaral Backlund.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 27 – 27 (8:10, 19:17).
     
    Obrana Calgary byla celou druhou třetinu v plamenech způsobených explozí domácí ofenzivy. Hlavní rozbuškou byl Vladimir Tarasenko, který se prezentoval dvěma góly a jednou asistencí na gól kapitána Barkova. Kromě toho se střelecky prosadil také Bennett, zatímco kanadský tým měl důvod k radosti jen po přesilovkové trefě Šarangoviče. Střelecky na tom Calgary nebylo špatně, ve většině případů však naráželo na skvěle chytajícího Stolarze.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Po buly mezi Kadrim a Reinhartem se souboj mezi Weegarem a Stolarzem opakoval. Opět z něj vítězně vyšel strážce domácí klece.
     
    39:38
    Stolarz dobře viděl na golfák Weegara a chladnokrevně chytil kotouč do lapačky. Domácí gólman podává špičkový výkon.
     
    39:24
    Rodrigues má co dělat, aby s pomocí doktorů odkulhal na ošetřovnu. Vypadá to, že trenér Maurice přijde po Ekbladovi už o druhého svěřence.
     
    39:24
    Rodrigues schytal do nohy dělovku Miromanova. Ruský obránci měl díky tomu volnou cestu k druhé střele a o tu se osobě postaral gólman Panthers.
     
    39:02
    Šarangovič protečoval Hanleyho rozehrávku ke Stolarzovi. Ten neztrácel čas a rychle vrátil puk do středního pásma.
     
    38:30
    Montour navazoval na menší závar příklepem vedle pravé tyče. Lombergova dorážka z nulového úhlu vrazila jen do vnějšího oblouku brány.
     
    38:06
    Na Markströma se řítilo přečíslení tři na dva. Zkušený gólman hrozbu odvrátil úspěšným vyražením Stenlundovy střely z levého křídla.
     
    37:31
    Mangiapane se šikovným prvním dotekem dostal za Stenlunda s Lombergem, nicméně bekhendovým zakončením si na Stolarze nepřišel.
     
    37:13
    Barkov vybojoval puk v útočném rohu ve prospěch Tarasenka. Ruský útočník si šel pro hattrick, ale v tomto případě rozvlnil jen ochrannou síť.
     
    36:40
    Miromanov vyrazil na útočný výlet po pravé straně. Puk zůstal po zákroku Stolarze hratelný, nicméně ani Huntova okamžitá dorážka gólové parametry neměla.
     
    36:01
    Další z mnoha ztrát Flames v jejich obranném pásmu. Domácí si při zakončení dávali přednost, Bennett posunul puk k Tkachukovi a ten zleva trefil jenom Weegara.
     
    35:33
    Oba týmy v plném počtu.
     
    35:05
    Tkachuk nerušeně projel k vrcholku levému kruhu. Markström tentokrát udržel puk pod lapačkou a přerušil hru.
    34:55 Vladimir TARASENKO - 4:1
     
    34:55
    4/4
    Florida právě vstřelila branku!
    VLADIMIR TARASENKO ve svém druhém zápase u Panthers září! V tomto střídání nejprve nachystal spálenou šanci Ekmanu-Larssonovi a po přihrávce Forslinga se dostal k vlastnímu zakončení z pravého kruhu, které opět prošlo kousek vedle Markströmovy strnulé lapačky. Asistence: Gustav Forsling, Oliver Ekman-Larsson.
    Tarasenko V., Lundell A., Forsling G., Ekman-Larsson O.
    Backlund M., Coleman B., Kylington O., Pachal B.
     
    33:33
    Huberdeau a Verhaeghe byli za svou výměnu názorů odesláni na trestnou lavici. Oběma rozhodčí napařili dvě minuty za krosček.
    33:10 Sam BENNETT - 3:1
     
    33:10
    5/5
    Florida právě vstřelila branku!
    Colemanem odtlačovaný Tkachuk udržel puk v útočném pásmu a bekhendem jej předal Forslingovi. Ten neprodleně vypálil vysokou střelu a teč SAMA BENNETA ji nechytatelně sklepla do spodní části brány. Asistence: Gustav Forsling, Matthew Tkachuk.
    Bennett S., Forsling G., Kulikov D., Tkachuk M., Verhaeghe C.
    Andersson R., Backlund M., Coleman B., Weegar M., Mangiapane A.
     
    33:05
    Bennett porazil na buly Backlunda a přispěl k tím k Forslingově příklepu od modré čáry, jenž přistál v Markströmově náruči.
     
    32:35
    Lundell na ose neuspěl z prvního doteku. Další jeho střela byla odkloněna mimo branku, což se stalo i v případě Montoura.
     
    32:17
    Kylington obdržel od Kadriho přihrávku do druhého sledu. S pukem pěkně uhnul do levého kruhu a z toho ve finále minul bližší tyč.
     
    31:30
    Tvrdá rána Forslinga byla zablokována. V pravý čas byl na správném místě MacKenzie Weegar.
     
    31:20
    Markström aspoň vyrazil Reinhartovu střelu z pravého křídla. Stejný hráč dostal díky Barkovovi další šanci, ale ani zakončení země – vzduchu se mezi rameno a břevno gólmana nevešlo.
     
    30:59
    Weegarovu střelu mohl díky nedůrazu domácí obrany dorážet Šarangovič. Strážce branky Panthers byl opět ve střehu.
     
    30:22
    Backlund se s pomocí Colemana utrhl do úniku. Na Stolarze si nachystal zakončení „Forsbergovkou“, ale gólman Floridy mu ho překazil levou nohou.
     
    30:10
    Mikkola neměl přesnou mušku. Finský obránce má k dispozici více času na ledě, protože Floridě od srážky s Tarasenkem chybí zraněný Ekblad.
     
    29:40
    Barkov ze vzduchu protečoval nahození Forslinga těsně vedle hostující branky. Protiakci Flames znegoval Kadriho vjezd do ofsajdu.
     
    28:09
    Markström si teď připadal jako na střelnici. Levým betonem vyrazil nepříjemnou střelu Rodriguese a po dorážce Luostarinena se musel přesouvat k druhé tyči za střelou Lundella.
     
    27:44
    Rodrigues získal puk napadáním Hunta a jako bonus si vystřelil z ostrého úhlu. Markström důsledně ucpal prostor u bližší tyče a hru přerušil.
    26:19 Aleksander BARKOV - 2:1
     
    26:19
    5/5
    Florida právě vstřelila branku!
    V důsledku neadresné rozehrávky Weegara poslal Tarasenko kotouč o krajní mantinel do útočné třetiny. Reinhart pak bekhendem přebil do pravého kruhu a Markströmova lapačka na volej ALEKSANDERA BARKOVA nedosáhla. Asistence: Sam Reinhart, Vladimir Tarasenko.
    Barkov A., Reinhart S., Tarasenko V., Montour B., Mikkola N.
    Andersson R., Huberdeau J., Šarangovič J., Coronato M., Weegar M.
    25:51 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:1
     
    25:51
    5/4
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nazem Kadri svou šanci po Kuzmenkově pěkné přihrávce z otočky neproměnil. Stolarz jeho střelu z mezikruží ale neudržel a pak už nemohl nic dělat s bezprostřední dorážkou JEGORA ŠARANGOVIČE. Asistence: Nazem Kadri, Andrej Kuzmenko.
    Šarangovič J., Kadri N., Kuzmenko A., Huberdeau J., Weegar M.
    Luostarinen E., Forsling G., Stenlund K., Ekman-Larsson O.
     
    25:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Dmitrij Kulikov – 2 min., hákování.
     
    25:05
    Tkachuk nezužitkoval přihrávku do volného prostoru v mezikruží. Další nahození Kulikova se k Markströmovi nedostalo.
     
    24:35
    Mangiapane zleva nalezl před Stolarzem Colemana, ovšem ten ani nadvakrát kotouč do domácí branky neprostrčil.
     
    24:06
    Bennett se protáhl do útočného pásma. Verhaeghe jeho přihrávku zleva jen nepatrně prodloužil a puk skončil v moci gólmana Calary.
     
    23:10
    Tarasenko nepotrestal další minelu v hostující rozehrávce. Po přihrávce Reinharta netrefil bránu, což vzápětí platilo i o Barkovovi.
     
    22:18
    Weegar viděl před brankovištěm zaparkovaného Hunta. Ten jeho přihrávku protečoval směrem mezi tyče, ale puk opět narazil do zakleknutého Stolarze.
     
    21:02
    Tkachukův nástřel z nulového úhlu se neujal. Z druhé strany Verhaeghe vyprášil Markströmovu připravenou lapačku.
    20:23 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    20:23
    5/5
    Florida právě vstřelila branku!
    VLADIMIR TARASENKO před Anderssonem vystihl mimořádně riskantní Huberdeauovu rozehrávku napříč obranným pásmem. Puk si rychle přehodil na forhend a střelou kolem Markströmovy pravé ruky dal svůj první gól v dresu Floridy. Bez asistence.
    Tarasenko V., Reinhart S., Barkov A., Forsling G., Ekman-Larsson O.
    Andersson R., Huberdeau J., Šarangovič J., Coronato M., Weegar M.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Hráči Floridy byli během předzápasového programu v milé společnosti svých potomků
     
    Střely na branku po 1. třetině: 8 – 10.
     
    První třetina byla vyrovnaná herně i výsledkově. Stolarz s Markströmem všech osmnáct střel na branku pochytali a druhá část tak bude začínat za nezměněného stavu 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Forsling ani nadvakrát nedostřelil na Markströma. Poprvé mu v tom zabránil Duehr, následný bekhend z otočky zase pohltil Pachal.
     
    19:28
    Domácí v plném počtu.
     
    18:44
    Kuzmenko po stahovačce posílal puk do pravého spodního rohu brány. U té ještě číhal Šarangovič, nicméně i tomu gólman Floridy odolal.
     
    18:35
    Huberdeau neztrácel čas u zadního mantinelu a okamžitě vrátil puk před branku. Kadri byl chvilku sám, ale z jedničky Stolarze nepropálil.
     
    18:04
    Luostarinen komfortně odhodil puk na druhý konec hřiště a s pocitem dobře odvedené práce nabral směr střídačka.
     
    17:40
    Flames mají třetí nejhorší přesilovku v soutěži. Na začátku této hned přišli o útočné pásmo a svou akci musí začínat od Markströma.
     
    17:28
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Dmitrij Kulikov – 2 min., nedovolené bránění.
     
    17:22
    Reinhartovo houževnaté napadání nemělo za následek žádnou chybu posledního obránce Kylingtona.
     
    16:57
    Puk odletěl ze hřiště. Zbývající tři minuty se odehrají po reklamní přestávce.
     
    15:55
    Rodrigues se brzdou v pravém kruhu zbavil obránce a měl moře času na střelu. Zároveň se Markström za ni mohl komfortně přesunout.
     
    15:36
    Zakázané uvolnění domácího týmu. Předcházela mu kolize spoluhráčů Ekblada a Tarasenka. Obránce Panthers kvůli ní dokonce odešel mimo střídačku.
     
    14:58
    Tarasenko pomohl získat puk hitem na Barkova, ale pak zprava nedal přesnou přihrávku Barkovovi.
     
    14:25
    Panthers byli ve středním pásmu ve čtyřech proti dvěma. Bennett se však rozhodoval tak dlouho, až puk ztratil.
     
    13:57
    Bennett vyhrál buly nad Mangiapanem pro Tkachuka, s jehož propagační střelou zpoza pravého kruhu si zkušený gólman Flames opět poradil.
     
    13:53
    Další blok Braydena Pachala. V tomto případě ho po přihrávce Stenlunda z pravého kruhu trefil Lomberg.
     
    12:21
    Hosté v plném počtu.
     
    12:15
    Tkachuk sklepával Bennettovu přihrávku pod sebe na Rodriguese, kterému skočil do střely bez přípravy Pachal.
     
    11:40
    Markström se s předstihem přemístil ke své levé tyčce a rukou spolehlivě vyrazil Bennettovu střelu zápěstím z kruhu.
     
    11:10
    Reinhart profitoval z šermovačky u mantinelu. Získaný puk zprava nabídl Barkovovi a ten zblízka těsně minul prostor u levé tyčky.
     
    10:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Mikael Backlund – 2 min., hrubost.
     
    10:15
    Mangiapane se díky přihrávce Backlunda ocitl za obranou Floridy a forhendovým blafákem zasunul puk do nohy ležícího Stolarze.
     
    09:52
    Markströmův beton zaduněl po Verhaegheho střele zápěstím. Na druhé straně se ke do finální fáze prokličkoval Weegar, ale Stolarz si opět vystačil s jednoduchým zásahem.
     
    08:55
    V důsledku Rooneyho přihrávky byl Hunt zahnán do ostrého úhlu a zleva nepřidělal Stolarzovi žádnou vážnější práci.
     
    07:56
    Ze závaru v hlavní roli s Colemanem vzešel rychlý kontr Florida a pokus Tkachuka, který byl Mangiapanem odkloněn do ochranné sítě.
     
    07:30
    Mikael Backlund nahazoval puk sám pro sebe, ale Mikkola už ho k němu v palebné destinaci nepustil.
     
    06:37
    Šarangovičova přihrávka šla Huberdeauovi za paty. Hra je přerušena pro ofsajd.
     
    05:56
    Duehr nejrychleji reagoval na vyražení Rooneyho střely, ale dorážkou zblízka puk kolem Stolarze neprohodil.
     
    05:34
    Propadnutí Floridy ve středním pásmu se obešlo bez potrestání. Rooneyho střelu z levého křídla Stolarz zneškodnil.
     
    04:38
    A zase honem na útočnou polovinu Flames, kde se nejprve zastřeloval Coleman a hned po něm i s kapitánským céčkem hrající Backlund.
     
    04:24
    Mangiapaneho střela se o Montoura svezla vedle Stolarzovy branky. Na druhé straně zaúřadoval Tkachuk a ve spolupráci dvou bývalých hráčů Flames udělal šanci pro Bennetta, který ze slotu trefil jen klečícího gólmana.
     
    03:44
    Markström na první zákrok zatím čeká. Montourova střela prosvištěla hodně vedle jeho brankoviště.
     
    03:17
    Rasmus Andersson odehrál puk z modré čáry do náruče Stolarze. Brankář Panthers neriskoval a počkal si na přerušení.
     
    02:45
    Začátek je oboustranně spíše klidnější. Dobře organizovaní Flames zatím nenechávají domácí hráče tvořit.
     
    01:35
    Stolarz má za sebou zahřívací zákrok. Puk na něj poslal Miromanov, který dnes zažívá premiéru ve službách Calgary.
     
    00:59
    Hned sedm hráčů dnes nastupuje proti svému bývalému klubu. Z největších jmen se to týká Tkachuka, Bennetta nebo Huberdeaua.
     
    00:05
    Ze zahajovacího vhazování vydolovali puk domácí, kteří nastupují v červených dresech. Flames jsou ve venkovní bílé sadě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Stolarz (Bobrovskij) – Forsling, Ekblad (A), Mikkola, Montour, Ekman-Larsson, Kulikov – Tarasenko, Barkov (C), Reinhart – Verhaeghe, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Lundell, Rodrigues – Cousins, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Weegar, R. Andersson (A), Kylington, Miromanov, Hanley, Pachal – Mangiapane, Backlund (C), Coleman – Pelletier, Kadri, Kuzmenko – Huberdeau (A), Šarangovič, Coronato – Dr. Hunt, Rooney, Duehr.
    Trenér: Ryan Huska

    Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – Tobias, Marquis.
     
    Česká a slovenská stopa

    Daniel Vladař (CGY) brankář, 26 let
    18 zápasů, 88,6% úspěšnost, 3,33 gólu na zápas

    *Martin Pospíšil (CGY) útočník, 24 let
    45 zápasů, 15 bodů (6+9)

    *Slovenský útočník Martin Pospíšil nemůže nastoupit kvůli třízápasovému disciplinárnímu trestu za faul na Vince Dunna.
     
    Vzájemné zápasy

    19.12.2023 Calgary – Florida 3:1
    30.11.2022 Calgary – Florida 6:2
    19.11.2022 Florida – Calgary 4:5
    19.01.2022 Calgary – Florida 5:1
    05.01.2022 Florida – Calgary 6:2.
     
    Calgary vyhrálo šest ze sedmi předešlých utkání včetně toho posledního na ledě Tampy (6:3). V Západní konferenci se vyhouplo na deváté místo a současně zmenšilo ztrátu na osmé Vegas na šest bodů. Těsně před uzávěrkou přestupů proběhly u Flames hlavně změny v obraně. Kanadský tým opustili Hanifin s Tanevem a nahradili je Miromanov, Ochoťuk a Hanley.

    Nejproduktivnější hráči:
    • N. Kadri – 54 bodů (22+32)
    • B. Coleman – 48 bodů (26+22)
    • J. Šrangovič – 45 bodů (25+20).
     
    Florida se pohybuje na čele dvaatřicetičlenného pelotonu o jeden bod před Bostonem a Vancouverem. V minulém zápase doma usilovala o sedmou výhru v řadě a trochu nečekaně podlehla Philadelphii 1:2. Jednalo se o premiéru ruského útočníka Vladimira Tarasenka, kromě kterého vedení Panthers přivedlo do ofenzivních řad i Kylea Okposa z Buffala. Další posily přišly spíše do širšího kádru. Jedná se o švédského brankáře Hellberga z organizace Pittsburghu a obránce Björnfota z Vegas.

    Nejproduktivnější hráči:
    • S. Reinhart – 75 bodů (45+30)
    • M. Tkachuk – 71 bodů (21+50)
    • C. Verhaeghe – 64 bodů (30+34).
     
    Všem hokejovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu ze zápasu základní části kanadsko-americké NHL. Od dvaadvaceti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Floridou Panthers a Calgary Flames!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Tarasenko, 27. Barkov (Reinhart, Tarasenko), 34. Bennett (Forsling, M. Tkachuk), 35. Tarasenko (Forsling, Ekman-Larsson), 45. Stenlund (Luostarinen) – 26. Šarangovič (Kadri, Kuzmenko)


    Florida Panthers: Stolarz (Bobrovskij) – Forsling, Ekblad (A), Mikkola, Montour, Ekman-Larsson, Kulikov – Tarasenko, Barkov (C), Reinhart – Verhaeghe, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Lundell, Rodrigues – Cousins, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Weegar, R. Andersson (A), Kylington, Miromanov, Hanley, Pachal – Mangiapane, Backlund (C), Coleman – Pelletier, Kadri, Kuzmenko – Huberdeau (A), Šarangovič, Coronato – Dr. Hunt, Rooney, Duehr.
    Trenér: Ryan Huska

    Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – Tobias, Marquis

    Diváci: 19 358
    bahis siteleri