Florida – Calgary 5:1 (kon.) | San Jose – Ottawa 2:1 (kon.) | Montreal – Toronto 2:3 (kon.)
Washington – Chicago 4:1 (kon.) | Tampa – Philadelphia 7:0 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 4:0 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 5:0 (kon.) | Vegas – Detroit 5:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 0:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:3 (po pr.) | Carolina – Calgary 7:2 (kon.)
Chicago – Arizona 7:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Neděle 10.03.2024, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce toho nejlepšího světového hokeje!

    Dnes se v rámci NHL společně zaměříme na souboj těžkých vah západní konference, první Vancouver vyzve třetí Winnipeg. Prakticky tak budeme sledovat souboj o první místo v tabulce, kór když zvážíme, že Jets mají tři zápasy k dobru!

    Začínáme nad ránem ve 4:00, přeji Vám příjemnou zábavu.
     
    V noci skončila v NHL uzávěrka přestupů, velkou rybu last minute ulovbili Jets, ke kterým se stěhuje Tyler Toffoli! Na druhou stranu zamířily výběry v draftu, Devils si navíc nechali 50% jeho platu. Zkušený Kanaďan letos zvládl posbírat 44 bodů (26+18), z toho 15 (10+5) získal v posledních osmnácti duelech.

    Druhým borcem, kterého Winnipeg získal z New Jersey je zadák Colin Miller (41 zápasů 4+4). I za něj obdrží Ďáblové výběr v draftu.
    Toffoli bude hrát už za 4. kanadský tým v kariéře
     
    Československá stopa v utkání:

    Filip Hronek (VAN): 65 zápasů, 5+40.
     
    Poslední vzájemné zápasy:

    Vancouver vs Winnipeg 2:4

    Winnipeg vs Vancouver 7:4
     
    Předopkládané úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Q. Hughes, Hronek, Zadorov, Juulsen, Soucy, Cole – Michejev, J. Miller, Boeser – Höglander, E. Pettersson, P. Suter – Podkolzin, E. Lindholm, Garland – Di Giuseppe, Blueger, Lafferty.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele, Naměstnikov – Ehlers, Monahan, Iafallo – Niederreiter, Lowry, Appleton – M. Barron, Kupari, Perfetti.

    *Tyler Toffoli dnes ještě nejspíše hrát nebude, hlášen je mezi zdravými náhradníky. To samé se týká Collna Millera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    První se do útoku ženou hosté, Nino Niederreiter se okamžitě tlačil do zakončení, kotouč byl ztečován, to však Demkovi ještě ztížilo situaci a musel tak vytasit zákrok špičkou betonu.
     
    01:20
    Iniciativy se už ujímá Vancouver, nyní pálí z dálky Hronek, hned dvakrát zakončoval Ilja Michejev. Connor Hellebuyck zatím drží.
     
    02:05
    5/5
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól! Quinn Hughes se protáhl na kruh, odkud vypálil, Canucks šli okamžitě ostře do brány a nakonec J. T. MILLER byl tím, kdo doklepl doktouč do sítě – 1:0. Asistence: Nils Höglander a Quinn Hughes.
    Miller J., Höglander N., Hughes Q., Boeser B., Cole I.
    DeMelo D., Naměstnikov V., Morrissey J., Scheifele M., Connor K.
    02:05 J. T. Miller - 1:0
     
    02:48
    Už od začátku utkání se hraje pořádně od podlahy, hit už zapsal obr Myers, na druhé straně byl do kontaktu zapojen dokonce brankář Demko, který padá. Takových srážek je skutečně hodně, zatím se nevylučovalo, vše je v mezích play off.
     
    02:59
    Přečíslení 3 na 2, Conor Garland se napřáhl a pálí přímo do Helleybucka, který přerušuje hru.
     
    03:49
    Canucks za ani ne pět minut zvládli vypálit na bránu soupeře 8x, soupeř se připomněl třemi pokusy.
     
    05:10
    Neal Pionk ostře šel do Hughese, který se objevil na levém křídle a nyní je sražen na mantinel.
     
    05:42
    Další přečíslení, Nils Höglander pálí z první! Connor Hellebuyck se výtečně přesunul a zasahuje.
     
    06:36
    Dylan Samberg zahazoval od modré, bránu však netrefil a Rasmus Kupari musí bojovat v rohu, kam se stahuje i Noah Juulsen.
     
    06:52
    Morgan Barron pálí, Demko vysílá do akce svou vyrážečku. Už čtyři minuty se nepřerušovalo, hra je na startu první třetiny opravdu hodně svižná!
     
    07:50
    máme tu první vážnější konflikt, Bluger šel do Lowryho na mantinelu, ten se nedal a soupeře srazil k ledu. To se lotyšskému forwardovi moc nelíbilo a na konci střídání se se zkušeným soupeřem postrkal. Vylučovat se nebude, buly nařízeno ve středním pásmu.
     
    08:57
    Ilja Michejev prosvištěl levým křídlem a z křídla ostře pálí zápěstím. Connor Hellebuyck se dobře natlačil na tyč a zasahuje.
     
    09:24
    Jednomu z hostů se zlomila hůl, čehož využil Quinn Hughes, jenž si sjel blíže k bráně, parádní kličkou ještě obešel obránce a pálí! Výtečně zasahuje Connor Hellebuyck
    09:24 Hughes v šanci
     
    10:03
    Střely na branku: 12 – 4.
     
    10:35
    Adam Lowry zpoza branky na Appletona, ten z první pálí. Thatcher Demko musel být připraven, což také byl a hra je přerušena. Následuje další strkanice opět je však včas vše uklidněno.
     
    12:01
    Hosté s rozehrávkou váhali, ta se jim však nakonec stejně nepovedla, končí icingem. Chvíli předtím se lídr Jets Mark Scheifele snažil prosadit za bránou, domácí mu však nenechali žádný prostor...
     
    12:56
    Pokud se bavíme o tvrdosti, nemůžeme nezmínit Nikitu Zadorova, ten nevynechá jedinou příležitost na nějaký souboj. Nyní má za opaskem další skalp, tentokrát Adama Lowryho.
     
    13:48
    5/5
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do trháku! Suter táhl útočnou akci po pravé straně, na kruhu zabrzdil a nahazoval před bránu, kam si sjel NILS HÖGLANDER! Toho puk trefuje do brusle, nicméně i to se počítá – 2:0. Asistence: Pius Suter a Elias Pettersson.
    Höglander N., Suter P., Pettersson E., Hronek F., Hughes Q.
    DeMelo D., Iafallo A., Monahan S., Ehlers N., Morrissey J.
    13:48 Nils HÖGLANDER - 2:0
     
    15:04
    Conor Garland dokázal dobruslit vyhozený kotouč a ruší tak signalizovaný icing, následně se díky aktivnímu forčeku dostává na puk Quinn Hughes, ten okamžitě nahazuje na teč pro Brocka Boesera.
     
    15:37
    Conor Garland si poodstoupil a pálí z první, bránu však míjí. Tlak Canucks každopádně pokračuje.
     
    15:52
    Vasilij Podkolzin se dostal k puku před bránou a zkusil to backhandem, Connor Hellebuyck byl dobře natlačen na tyč a přerušuje hru.
     
    16:45
    Lowry chtěl vybídnout pasem skrz pásmo Joshe Morrisseye, tomu však chybí krok, možná dva...
     
    16:54
    Mason Appleton v obrovské šanci, když stál před poloprázdnou bránou, trefuje však Demkův beton.
     
    17:00
    5/5
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš, klasické hokejové pravidlo opět v akci! Hosté z vyložené příležitosti nedali, Cancks však okamžitě vystartovali do protiútoku, Bluger z přečíslení vybídl PHILLIPA DI GIUSEPPE, jenž kotouč jemně usměrnil do brány – 3:0. Asistence: Teddy Blueger.
    Di Giuseppe P., Blueger T., Hronek F., Suter P., Hughes Q.
    DeMelo D., Appleton M., Monahan S., Morrissey J., Niederreiter N.
    17:00 Phillip Di Giuseppe - 3:0
     
    18:57
    Domácí vyslali na bránu už 20 pokusů, to by mělo být podle všeho nejvíc střel v podání Canucks za jednu třetinu v celé sezoně. Platí to i naopak, Jets nikdy tolik střel proti během jediné dvacetiminutovky nedovolili.
     
    19:40
    Série dalších šancí, Mason Appleton tentokrát pálil z jízdy příklepem, Thatcher Demko vytasil zákrok betonem. Na druhé straně Sam Lafferty pálí z kruhu a vytáhnout se musel i Connor Hellebuyck!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina měla z pohledu nezávislého fanouška vše. Sledujeme kanadské derby jak má být, plné soubojů, hitů a strkanic, k tomu však přidejme i hokejovou kvalitu, viděli jsme slušnou řádku šancí a tři góly k tomu.

    Spokojeni jsou samozřejmě Canucks, ti soupeře jasně přehráli, zasypali jej střelami, jsou ve slušném vedení. Ukazuje se, že klíčový je jako – ostatně v každém derby – tlak do brány, padly tak dva ze tří dnešních gólů. I Jets měli své šance, rozdíl je v tom, že je nebyli schopni efektivně využít.
     
    Střely na branku: 20 – 9.
     
    Hity: 17 – 12.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:07.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Zadorov chtěl původně pálit od modré, to však nešlo díky dobrému bloku, ruský bek tak nahazuje do rohu, kde hraje Bluger.
     
    21:15
    Domácí třetinu zahájili slušným tlakem, z toho vyplynula jedna rána obránce Colea od modré. Jets se díky Scheifelemu osvobozují po zhruba minutě.
     
    21:20
    Mark Scheifele nakonec šlápl do bruslí a z klasického výhozu ještě vytvořil obrovskou šanci, když se v rychlosti natlačil před beka a dostal se i k zakončení. Výborně Thatcher Demko!
     
    22:36
    Vladislav Naměstnikov byl úplně volný před bránou, Demko však vytasil zákrok lapačkou, kotouč dokázal nejprve vyrazit a následně ještě chytit ze vzduchu. No, Jets si vytvořili už druhou velkou šanci během jediné minuty.
     
    23:26
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Nikolaj Ehlers – 2 min., sekání.
     
    23:26
    Oslabení Winnipegu je statisticky třetí nejlepší v NHL. Uvidmíme, jak se hostům povede dnes...
     
    24:04
    5/4
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak tentokrát Winnipeg skvělé oslabení nepodrželo... Gólová situace byla v podstatě jednoduchá, Hughes nahazoval od modré, Garland jej srazil do brankoviště a pohotový ELIAS PETTERSSON jej doklepl do brány – 4:0. Asistence: Conor Garland a Quinn Hughes.
    Pettersson E., Garland C., Hughes Q., Boeser B., Miller J.
    DeMelo D., Dillon B., Iafallo A., Lowry A.
    24:04 Elias PETTERSSON - 4:0
     
    24:04
    Škoda pro Jets, kteří měli slušný vstup do třetiny. Canucks dávají gól z první střely, která doletěla na bránu...
     
    26:40
    Ilja Michejev do toho šlápl, protlačil se do zakončení a tvrdou ranou prověřil Hellebuycka! Následuje ještě srážka na zadním mantinelu a Michejev se pustil do šarvátky s Pionkem. Přidávají se i další, nicméně na skutečnou pěstní bitku si zatím musíme počkat.
     
    26:56
    Netuším, co se stalo, nicméně Vancouver mění brankáře. Je otázkou zda jde o nějaký technický problém, taktiku nebo snad zranění Tkatchera Demka.
     
    26:56
    Střídání v týmu Vancouver Canucks:
    ze hřiště odchází Thatcher Demko, přichází Casey DeSmith.
     
    28:02
    Quinn Hughes trošku podcenil situaci, za brankou si to zkomplikoval a Connor se málem dostal na puk. Elitní domácí bek nakonec situaci ustál.
     
    29:21
    Jets se snaží něco vymyslet, v posledních minutách se však ani jim ani soupeři nedaří nic moc vytvořit... Casey DeSmith zatím má jedem zákrok z prvních okamžiků na ledě, od té doby čeká.
     
    30:20
    Josh Morrissey si najížděl hlouběji do pásma, chtěl nahrát, ale kotouč mu přeskočil hokejku. Canucks otáčejí hru.
     
    30:47
    Quinn Hughes see do toho opřel z dálky, Connor Hellebuyck každopádně dokázal vyrazit kotouč.
     
    31:00
    Phillip Di Giuseppe si najel do pásma a ze střední vzdálenosti to zkusil. Connor Hellebuyck zasahuje lapačkou a přerušuje hru.
     
    31:01
    Střely na branku ve 2. třetině: 5 – 4.
     
    31:35
    Hughes dokázal pohybem rozhodit bránícího borce a okamžitě nahazuje směr brána. Kotouč končí mimo.
     
    32:12
    Zakázané uvolnění Vancouveru, do akce jde hostující formace s Ehlersem a Kylem Connorem.
     
    32:17
    Okamžitě po buly zakončuje Josh Morrissey, Casey DeSmith dobře viděl, fzasáhl a přerušuje hru. Po pár vteřinách se buly na pravém kruhu opakuje.
     
    34:48
    Hronek dobře zapracoval na modré a okamžitým pasem vysunul Hughese na levé křídlo. Přichází nahození a tlak do brány, host si však tentokrát poradli.
     
    35:31
    Domácí hráli ve výhodě šest na pět, po kombinaci se kotouč nějak poodrážel a dostal se k mírně poodstoupenému Lindholmovi, jehož rána z první byla pořádně nebezpečná!
     
    35:31
    Někteří hráči Jets jsou pořádně vyšťavení a ztěžka oddychují. Nejvíce je to vidět na Joshu Morrisseyovi, právě on si však odpočine na trestné lavici.
     
    35:31
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Josh Morrissey – 2 min., vysoká hůl.
     
    36:12
    Conor Garland před bránou, tentokrát však brankáře soupeře z blízka nepřekonal. Kombinace pokračuje.
     
    36:53
    Další šance, z první pálí Brock Boeser, zkoušel to i Hughes. Smyčka se utahuje...
     
    37:27
    Jets nakonec vyhodili, závěr přesilovky dostane ještě druhá formace s Filipem Hronkem.
     
    37:49
    Kotouč teď byl před DeSmithem tečován a protancoval brankovištěm. Domácí gólman měl štěstí, možná musel i vytáhnout zákrok betonem.
     
    38:51
    Sam Lafferty zpoza brány vybídl Michejea, tomu však obránce klepl do hokejky a na zakončení tak nedojde.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se obrázek hry moc nezměnil. Ano, Jets měli slušný start, tam mohla padnout branka, vlastně i dvě a situace by byla rázem jiná. Místo toho však Canucks bleskově využili přesilovou hru, což uštědřilo nadějím Winnipegu pořádnou ránu.

    Fanoušci Vancouveru jsou samozřejmě nadšení, z pohledu nezaujatého fanouška je to ale trošku škoda, ze hry se místy vytrácela intenzita a jiskra, kterou jsme viděli v první třetině. Nejzajímavější částí periody tak byl odchod Thatchera Demka do kabin, důvod střídání stále neznáme...

    Zvládnou ještě Jets malinké miracle on ice a zvládnou duel zdramatizovat?

    Vancouver Canucks – Winnipeg Jets 4:0.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 9 – 5.

    Střely celkem: 29 – 14.

    Střely ze slotu: 16 – 5.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Začínáme icingem, hra se vrací před Connora Hellebuycka. Ve hře zůstává i obranná dvojice Hronek – Hughes.
     
    40:26
    Již oficiálně víme, že Thatcher Demko se dnes nevrátí, tým to během přestávky potvrdil. Vypadá to tedy na nějaké zranění...
     
    41:48
    Connor viděl Marka Scheifeleho, jak si najíždí středem, puk na něj ale nedostal. Hra pokračuje za bránou.
     
    42:08
    Nikolaj Ehlers to zkoušel z úhlu, kotouč zapadl do sítě, ovšem z vnější strany. Rozhodčí na chvíli ztratili kus černé gumy z dohledu, přerušují tak hru.
     
    42:45
    Josh Morrissey zaškobrtl a domácí mohli zahájit protiútok.Ten nakonec končí zákrokem Connora Hellebuycka, následuje ještě další strkanice. Hráči z obou stran barikády si zjevně mají co říct.
     
    43:49
    Dylan DeMelo nahazoval od modré na teč, nikdo však na puk nedosáhl a hra tak pokračuje v rohu.
     
    44:20
    Slušný tlak Jets, nicméně bez pořádné střely, jediný pokus vyslal Ehlers. Obránci Hronek s Hughesem každopádně i tak těžce oddychují, oba byli na ledě bez pár vteřin dvě minuty.
     
    45:46
    Nino Niederreiter ostře pálí, míří ale příliš nad, Casey DeSmith sledoval dráhu puku, nakonec však nemusí zasahovat.
     
    46:29
    Conor Garland byl sám před brankou a z první pálí! Myšlenka to nebyla špatná, Garland mířil na bližší tyč, trefuje však jen boční síťku.
     
    46:41
    Casey DeSmith teď s rozehrávkou zariskoval, puk poslal na plexi, tady však chybělo pár centimetrů a na světě by byl trest za zdržování hry/vyhození puku.
     
    47:49
    Zadorov od modré, Connor Hellebuyck si kotouč vyzobl lapačkou.
     
    48:13
    Střely na branku ve třetí třetině: 3 – 1.

    Jets jsou ve třetí třetině snad i aktivnější, potíž je v tom, že i přes územní převahu prakticky nestřílí, už vůbec pak z nebezpečných pozic což je určitě škoda.
     
    49:18
    Neal Pionk chtěl udržet puk na modré, už to ale nezvládl, píská e postavení mimo hru.
     
    50:42
    Jets zahájili výhodu v šesti, dlouho si jí ale neužili, kotouč na modré odskočil od hokejky a první na něj dosáhl Carson Soucy. Hra je přerušena a Winnipeg čeká první přesilovka v zápase.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Brock Boeser – 2 min., podrážení.

    Brock Boeser si na zadním mantinelu nepočínal úplně šikovně, podráží obránce Samberga a míří na trestnou lavici.
     
    50:49
    Kyle Connor pálí z první ihned po buly, Nikolaj Ehlers chtěl ještě dorážet, na puk ale nedosáhl. Canucks po chvíli vyhazují.
     
    51:18
    Výborně do obrany Phillip Di Giuseppe, jenž vypíchnul kotouč a nepustil soupeře do pásma.
     
    51:47
    Nyní je přerušeno a vhazuje se ve středním pásmu, Jets mají problém vůbec najet do pásma. Celou situaci nejlépe vystihuje asi pád Iafalla o chvíli předtím, přesně v momentu, kdy mohl nahrát na ránu z první...
     
    52:42
    Přesilovka beze střely na branku, Brock Boeser je zpět na ledě.
     
    53:46
    Nahození z dálky, Casey DeSmith viděl, že do jeho pracoviště spěchá Dylan DeMelo a tak raději podrží puk. Čeká náš buly v útočném pásmu hostů.
     
    54:06
    Nikolaj Ehlers na chviličku volný před bránou, přišla střílená přihrávka, tu dánský forward usměrnil na bránu a následně ještě dorážel. Casey DeSmith zazářil, do akce vyslal svůj beton a situaci vyřešil.
     
    55:06
    5/5
    Vancouver právě vstřelil branku!
    PIUS SUTER přidává pátý gól Canucks! A opět to nebyla žádná hokejová krása, Höglander zkrátka nahodil do brankoviště, tam se Suter zorientoval nejlépe a po ledě zasunul puk do sítě – 5:0 . Asistence: Nils Höglander.
    Suter P., Höglander N., Pettersson E., Juulsen N., Zadorov N.
    Pionk N., Naměstnikov V., Iafallo A., Monahan S., Morrissey J.
    55:06 Pius SUTER - 5:0
     
    55:06
    Connor Hellebuyck teprve potřetí v sezoně pouští za svá záda pět gólů, pro Jets jde obecně jde o šestý zápas s pěti a více inkasovanými góly.
     
    57:57
    Bluger si dobře najížděl středem, nedokázal však zpracovat kotouč a musí pokračovat na mantinel.
     
    58:34
    Střela hostů z pravé strany je lahůdkou pro Caseyho DeSmithe, který přerušuje hru. Jinak je už poznat, že zápas se jen dohrává.
     
    59:32
    Střely na branku ve třetí třetině: 8 – 8.
     
    59:49
    Canucks jsou třetím týmem v sezoně, který své čisté konto rozdělil mezi oba gólmany, v tomto případě Thatchera Demka a Caseyho DeSmithe.
     
    Konec zápasu.
     
    Kanadská bitva končí jasnou výhrou Vancouveru

    První třetina zápasu mezi Vancouverem a Winnipegem nabídla pořádnou hokejovou bitvu, viděli jsme spoustu soubojů a hru ve velké rychlosti, Canucks zasypali soupeře 20 střelami. Bohužel, od té doby tempo hry spíše upadalo a domácí si pro výhru 5:0 došli vlastně jednoduše.

    Jets měli své šance, byli ale bezzubí a výborné možnosti neproměňovali. Klíčovým momentem byla spálená příležitost Masona Appletona ještě v první třetině, hostující forward trefil beton a soupeř dal z protiútoku gól na 3:0. To byl zpětně rozhodující okamžik celého utkání.

    Vancouver Canucks – Winnipeg Jets 5:0.
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 37 – 22 | Přesilová hra: 1/2 – 0/2 | Trestné minuty: 2 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Thatcher Demko (VAN) – 12 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 26:40
    Casey DeSmith (VAN) – 10 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 33:01
    Connor Hellebuyck (WPG) – 32 zákroků, 5 OG, úspěšnost 86.5%, odchytal 59:50

    Česká a slovenská stopa
    Filip Hronek (VAN) – 0+0, +2 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 20:46

    Tři hvězdy utkání
    1. Elias Pettersson (VAN) 1+1
    2. Nils Höglander (VAN) 1+1
    3. Quinn Hughes (WPG) 0+2
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost, doufám, že jste si dnešní zápas užili a budu se opět těšit u dalších zápasů kanadsko-americké NHL!

    Přeji hezkou neděli. (06:57:54)

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 3. J. Miller (Höglander, Q. Hughes), 14. Höglander (P. Suter, E. Pettersson), 17. Di Giuseppe (Blueger), 25. E. Pettersson (Garland, Q. Hughes), 56. P. Suter


    Vancouver Canucks: Demko (27. DeSmith) – Q. Hughes, Hronek, Zadorov, Juulsen, Soucy, Cole – Michejev, J. Miller, Boeser – Höglander, E. Pettersson, P. Suter – Podkolzin, E. Lindholm, Garland – Di Giuseppe, Blueger, Lafferty.
    Trenér: Rick Tocchet

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele, Naměstnikov – Ehlers, Monahan, Iafallo – Niederreiter, Lowry, Appleton – M. Barron, Kupari, Perfetti.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Luxmore, South – Toomey, Alphonso
    bahis siteleri